Reklama

Reklama

Sanitka 2

(seriál)
Trailer
Česko, 2013, 12 h 29 min (Minutáž: 57–58 min)

Režie:

Filip Renč

Scénář:

Ivan Hubač

Kamera:

Petr Hojda

Hrají:

Jiří Dvořák, Jaromír Hanzlík, Dagmar Havlová, Pavel Zedníček, Zlata Adamovská, Marek Vašut, Petr Kostka, Tomáš Juřička, Michal Dlouhý, Iveta Jiřičková (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Pokračování legendárního seriálu z 80. let minulého století. Zažijeme setkání s původními postavami, nyní již o něco staršími, i s postavami úplně novými, které se připojují k třináctidílnému televiznímu románu o záchranné službě těchto dní. Je to stejný úkol jako před lety, ale přesto se v mnohém změnil, stejně jako se změnila doba i lidé, kteří v ní žijí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (18)

Trailer

Recenze (347)

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Doprdele ale už mě s tím přirovnáváním k nějaký zahradě, nemocnice či pojištovně apod. výdobytkům vážně uživatelé serete! To neumíte napsat svůj vlastní názor???! Furt opičkujete jedno a to samý, když se objeví nový seriál z lékařského prostředí! *** Po shlédnutí všem 13ti dílů musím uznat, že syn pana Hubače se popral s pokračováním velmi statečně a pan režisér Renč udělal svoje celoživotní "seriálové" dílo. 80% ()

Eleanor05 odpad!

všechny recenze uživatele

Myslíte si, že neexistuje trapnější a umělohmotnější seriál z nemocničního prostředí, než je Ordinace v Růžové zahradě? Omyl! Ordinace si alespoň neklade ambice "konkurovat zahraničním seriálům". Ne, Renči, opravdu jim konkurovat nemůžeš. Vzhledem k tomu, že si to myslíš, nikdy jsi žádný zahraniční seriál neviděl... ()

Reklama

ceskyhonza 

všechny recenze uživatele

Po prvních dvou dílech je patrné, že nová Sanitka 2 je stejně křečovitá, jako ta stará, ale máme tam hnědoobčany, tak je to "in" ... Důležité je, že si ubližují sami, tak to snad nezhorší naši reputaci v zahraničí, když jim tu jinak pořád tak ubližujem ... Takovou slabotu by spíš člověk čekal na Nově, u ČT je to fakt bída. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Po velmi zralé úvaze jsem se rozhodla dát tomuhle seriálovému počinu zaokrouhlené čtyři filmové hvězdy. Věci, kterých jsem se na začátku obávala, se eliminovaly na minimum snesitelných. Jedna z nich bylo obsazení paní prezidentové, která se k mému překvapení prezentovala celkem mile. Role lékařky a paní hoteliérky se zhostila velmi dobře, působí tiše a skromně. Co mi nesedlo byl její románek s ředitelem záchranné služby, který je teda o hodně mladší než ona a jejich vášnivá obětí a žhavé polibky ve mně vyvolávaly dávicí reflex. Nezbytné řešení mezilidských vztahů se taky dalo skousnout, protože de facto celý život, dennodenně se potýkáme se vzájemnými vztahy ať už soukromými nebo pracovními. Bylo tam pár momentů nebo situací, které se mi zdály hodně přehnané a za které bych strhla i víc stars, ale nakonec tedy 3,5* . Dostatek záchranných akcí to celé u mě zachránilo. Když to srovnám s jinými hrůzami, které byly natočeny jako pokračování po letech něčeho úspěšného, tak tohle se Renčovi a spol. povedlo. ()

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Není to po prvním díle žádná tragedie, ona první série taky nebyla žádné veledílo, jen prostě ve své době čněla... Za díl 6 bych Renčovi odebral diplom...ODPAD...Nejhorší je že vlastně nadnesly osobní vztahy nad práci záchranářů a pokud jejich vulgarizace odpovídá skutečnosti tak potěš nás Pánbůh...(13) ()

Galerie (394)

Zajímavosti (34)

  • V 6. epizodě hlásí při výjezdu k pacientce pošťačka adresu Kaprovská 8/180 a na dispečinku sestra omylem zaznamená ulici Kaprovskou 180/8. Dle označování orientačních a popisných čísel v Praze je však správné označení na domě 180/8, viz čas 25:25. (Kirman)
  • V seriálu hraje 236 herců a 2 500 komparzistů. (M.B)

Reklama

Reklama