Reklama

Reklama

Když se zneuznaný reportér deníku New York Times Michael Finkel (Jonah Hill) setká s usvědčeným vrahem Christianem Longem (James Franco) - který si přivlastnil Finkelovu totožnost - jeho vyšetřování se postupně změní v nezapomenutelnou hru na kočku a na myš. Film založený na reálných událostech pojednává o Finkelově neúnavné snaze získat Longův skutečný příběh, v němž se pojí vražda, láska, podvod i vykoupení. (HBO Europe)

(více)

Videa (14)

Trailer

Recenze (135)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Samu o sobě extrémně zajímavou výpověď vraha (? - on zdrženlivě mlží, takže jistotu nemáme) své rodiny filmaři upozaďují a neobratně nastavují jakési osudové napojení - přátelství - manipulaci s novinářem, jehož kariéra šla zrovna k šípku. Nejednoznačné psychologické drama se jim ale nedaří a ani James Franco nepodává bůhvíjaký výkon, jelikož nejspíš sám netušil, jaké emoce má jeho narcistní psychopat vyvolávat. ()

toi-toi 

všechny recenze uživatele

Nijak výrazný súdny thriller, ktorý ťaží hlavne z reálnych mien a udalostí. Dvaja hlavný herci sa na role vôbec nehodia, nepodobajú sa Finkelovi s Longom, dokonca Hill vyzerá občas zmätený z toho, čo okolo neho deje a do akého filmu sa to dostal. Franco je štandardne dobrý, no scéna jeho výpovede na súde posúva film niekam inak. Zimomriavky jak fras. Inak priemerná televízna vec, ktorá by si možno našla svoje miesto na Hallmarku. ()

Reklama

Agent006 

všechny recenze uživatele

Drama zaměřující se na vztah dvou protagonistů, z nichž jednomu ten vztah ale vůbec nevěřim. Nemám nic proti Hillovi, ale tady to silně neutáhl a jen se veze na skličující atmosféře a Francově scene-stealerství. A ono co si budeme nalhávat, atmosféra snímku je o několik řádů jinde, než u třeba Red Dragon, potažmo Murder by Numbers/Fracture/dosaď téměř libovolný film s touto tématikou, které mi to nutně evokovalo. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Dost smíšené pocity z mojí strany, ale oproti evidentní většině, mi to sedlo. Oba spíše komediální herci si střihli solidní drama a na moje poměry to zafungovalo. Téma dost hluboké a pro otrlejší, záběry se nešetřilo... Místy mráz na zádech. J. Hill je v tomto jasný nováček, ale myslím, že se se svojí rolí popral statečně. J. Franco naopak šlapem standardně... Asi mi chyběl víc nějaký ten závěr... ()

divak84 odpad!

všechny recenze uživatele

Sledovat Jonaha Hilla je těžke. není to herec, jenom obtloustlá americká figurka reprezetující produkt dnešní zkažené doby. Anticharismatický, ne-uvěřitelný, nedává žadnou přidanou hodnotu do svých postav. Opravdu nechápu čím to, že zrovna jeho do filmu obsadili ... strašně vykastrovaný film. žadná pointa, žadné napětí, nic.. nevím jakou roli/funkci měla ve filmu Mikova partnerka (krásná Felicity jako vždy), nevím o čem to celé bylo. K čemu bylo to mrknutí při odchodu ze soudu. Prostě naprostor zbytečný film, který začatkem láká na něco pseudochytrého, ale nic.. Naprostým opakem tohoto odpadu na stejném poli žánru je "okamžik zlomu" s hopkinsem ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáče ve Warwicku, na Long Islandu, v Piermontu, v Brooklunu a v Garnevill v New Yorku v USA. (rafix)

Související novinky

Renée Zellweger si zahraje Judy Garland

Renée Zellweger si zahraje Judy Garland

24.10.2017

Každá hollywoodská legenda se časem dočká biografie. A momentálně je řada na Judy Garland, hvězdě Čaroděje ze Země Oz, která vynikala hlavně zvučným pěveckým hlasem. Její filmová pocta se bude… (více)

Reklama

Reklama