Reklama

Reklama

Když se zneuznaný reportér deníku New York Times Michael Finkel (Jonah Hill) setká s usvědčeným vrahem Christianem Longem (James Franco) - který si přivlastnil Finkelovu totožnost - jeho vyšetřování se postupně změní v nezapomenutelnou hru na kočku a na myš. Film založený na reálných událostech pojednává o Finkelově neúnavné snaze získat Longův skutečný příběh, v němž se pojí vražda, láska, podvod i vykoupení. (HBO Europe)

(více)

Videa (14)

Trailer

Recenze (135)

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Ničím originální nebo zapamatování hodný film, přesto měl všechno, co jsem od něj očekával a co jsem od něj chtěl dostat. Plus navíc ten fakt, že jsem Jonahu Hillovi pár let vskutku křivdil, když jsem jej nazýval idiotem (v tom lepším případě). Protože ten chlap nejen že umí hrát, ale navíc dokáže být i sympatický, přestože jeho tunajší charakter bylo takový naivní hovádko, co prostě chtěl věřit a nechat se glorifikovat postavou Jamese Franca, který mu, po jeho novinářském výbuchu, jako jedinej pofoukal rozbolavělé ego. Jenže homicide je pořád homicide. Konverzačka, co nešustí papírem a která dokáže děj posouvat kousek po kousku až do závěrečného prozření. A navíc ta Felicity Jones je so so sweet... ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Psychologický thriller založený na skutočných udalostiach rozpráva príbeh neuznaného reportéra, ktorého si zahral Jonah Hill, ktorý je vtiahnutý do nebezpečnej hry na mačku a na myš, keď si usvedčený vrah (James Franco) privlastní novinárovu totožnosť. Zabiť vlastné deti, tak to je silná káva. Emotívny príbeh, ktorý ale asi nebude baviť každého. Bol som skutočne zvedavý, ako to vlastne bolo. Isté je, že Jonah Hill je čím ďalej viac vyhranenejší herec. A toto je podľa skutočných udalostí. Jamesa Franca veľmi uznávam ako herca. Hrať vie, dobre sa na jeho herecké podanie pozerá. Tu si zahral po boku tlsťocha Jonaha Hilla, ktorý mi tiež prirástol k srdcu. Dobrá dvojka. ()

Reklama

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Kariéra Jamese Franca♥ zřejmě najela na pásovou výrobu, což by vysvětloval nárůst filmových zmetků úměrný počtu nevybíravých zakázek a jednou z nich je i tahle True Story, která vás sice nějakou chvíli dokáže povodit za nos díky určité mysteriózní iluzi, než ta se počne rozplývat ve špatně obsazených postavách či jejich neuvěřitelných výkonech, aby celé kouzlo neodvolatelně vyprchalo pod tíhou důkazů proti strůjci všeho - Rupertu Gooldovi... Usvědčen z neschopnosti. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Snáď nie som jediný, kto si na konci sám pre seba povedal "a to je akože všetko?". Neviem, ale ja osobne som čakal od toho nejakú lepšiu pointu a na to aký to malo parádny základ a v úvodných častiach filmu skvelý spád sa to napokon dostalo do dosť fádneho tempa. A tak sa z dobre rozbehnutého príbehu sa napokon stalo sklamanie. Taký nevydarený pokus o psychologický thriller, ktorý skončil light drámou. Herecké obsadenie a výkony síce veľmi dobre (ach, na tú Felicity sa naozaj krásne pozerá), ale film ako taký bieda. ()

KNTRFKT 

všechny recenze uživatele

Fatty Džounah a Franco jsou dvojka jak oči a přijde mi, že jim to dohromady šlape. Jooo, samozřejmě, že bystrému divákovi souvislosti dojdou okamžitě, ale představte si, že chcete napsat strhující reportáž o pracovitém Demeterovi a on vam najednou zavolá, že stojí na pracáku. Tak co asi uděláte? Slíbíte mu pěkně propečenýho čokla, když na vás počká, zabalíte si a pomažete,abyste toho vola stihli. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáče ve Warwicku, na Long Islandu, v Piermontu, v Brooklunu a v Garnevill v New Yorku v USA. (rafix)

Související novinky

Renée Zellweger si zahraje Judy Garland

Renée Zellweger si zahraje Judy Garland

24.10.2017

Každá hollywoodská legenda se časem dočká biografie. A momentálně je řada na Judy Garland, hvězdě Čaroděje ze Země Oz, která vynikala hlavně zvučným pěveckým hlasem. Její filmová pocta se bude… (více)

Reklama

Reklama