Reklama

Reklama

Držitel Ceny Akademie® Billy Bob Thornton a držitelka Zlatého glóbu Eva Longoria vévodí hvězdnému obsazení napínavé, ale zároveň dojemné komedie o grázlech, kteří se konečně rozhodli udělat správnou věc. Když okouzlující Celeste (Longoria) pošle k vodě svého tyranského manžela (Thornton), ten na oplátku unese jejího milovaného syna Roba (Thomas Brodie Sangster). Celeste tuší, čeho je její psychopatický manžel schopný, proto se obrací se žádostí o pomoc na ty nejpovolanější v celé Alabamě: nechvalně proslulé trio bratrů Oodieových. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (64)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,JE ČAS VZÍT OPRATĚ DO SVÝCH RUKOU“...... /// Akční Béčková blbina vo tom, jak to dopadne, když se vidláčtí bratři Oodieovi rozhodnou udělat ve svým životě konečně rozumnou věc. JÁ CHCU JEŠTĚ! Zábavnej vizuál, fajnovej vidlákov, drsňáckej B.B. Thornton, drsnej gang štětek, kapotový piráti, indiáni…. málem bych zapomněl, jak může bejt béčko parádní! (Šak říkám - málem…) Stačí do něj narvat přesně ty lidi, co tam patřej, nechat je trousit správný hemzy a vynechat dementní věci. Tohle by mohl vocenit i Quentin zkurvenej Tarantino! (No jo, ale 4*? A proč né?) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chtěl bych umřít jako chudák Mac. 2.) Toužím po sexy krvavý lázni. 3.) Thx za titule ,,Elfkam111“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE *** NAPĚTÍ * ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Taká akčná buraniáda. B.B. Thornton je v pohode, Longoria je neskutočne sexi. Občasto má dobré akčné scény. Hlavné trio strieda sympatickosť s otravnosťou (to bohužial častejšie). Čo ďalej. Občas je to vtipné (50% vtipov prezradená v trailery). Tiež sa mi páčil nápad s neštandardnými komadami nepriateľov (Indiáni, sexi kočky). Ale ako celok slabota. Tak 50%. Hodím mincou. Smola (za 2*) ale je to presne medzi dvoma a troma hviezdami. ()

Reklama

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Tento film mě pořádně překvapil.Čekal jsem,že to bude jenom jednohubka,ale film mě překvapil svou originalitou a akcí,které zde bylo hodně.Film neoplývá nijak zázračným příběhem,ale zábava je to nesmírně vtipná.Takto zajímavě podaný film jsem dlouho neviděl.Hlavní herecké trio bylo skvělé,B.B.Thornton také nezklamal a pak také skvělý šerif,který měl zajímavý smysl pro humor.Líbily se mi vybrané záporácké skupiny.Konec byl docela dobrý,závěrečná sekvence se povedla.Za mě dávám výborných 75% ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Grázlové? Určitě! Z vidlákova? O tom není pochyb! Další hanební parchanti, kteří udělají za trochu zašustění prachů absolutně cokoliv. Jenže když vyjedou za hranici státu, kde na ně nemůže dohlížet místní šerif, je hned o průser zaděláno. A ještě když se do toho začne míchat federální agent, tak to nevypadá vůbec dobře... 60% ()

cukorek 

všechny recenze uživatele

Úvodné listovanie komixového časopisu v ktorom mladí bratia poriadne z ostra odštartovali nespútanú, akčnú jazdu, vyznelo veľmi zaujímavo. Film mi trocha pripomenul Pokrvných bratov 2, ktorý sa tiež niesol v podobnom duchu vyčíňania bratov pištoľníkov. Tu však okrem fanatického zabíjania, dejom otriasla emociálna záležitosť vzniknutá medzi postihnutým chlapcom a bratmi Oodieovými. Toto nakuknutie pod tvrdý pancier nezlomných bratov, dalo filmu zaujímavejšiu chuť. B. Battles sa nenechal zahanbiť ani prevedením a snímaním gangsterských duelov, keď divákovi nič neunikne a s obsadením menej známych hercov dosiahol ozaj pekný výsledok. Film sprevádza celý čas dobrý výber hudby, ktorá posilňuje vnímanie jednotlivých situácií. Najlepšou akčnou atrakciou sa stalo zošrotovanie lacných, okúzľujúcich "predavačiek pokušenia", keď kosa narazila na poriadne tvrdý kameň. Dávam 60 % , ale uvažoval som dať aj viac. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v Louisianě. (lost815)

Reklama

Reklama