Reklama

Reklama

Útok dvojhlavého žraloka

  • Česko Žraločí mutanti (více)
Trailer

Obsahy(1)

Výpravný zvířecí horor ve stylu filmů Čelisti a Útok z hlubin.
Poté, co je jejich loď potopena zmutovaným dvouhlavým žralokem, najdou přeživší úkryt na opuštěném korálovém ostrově. Skryté místo v moři ale začne brzy sužovat silné zemětřesení a dvojité čelisti krvelačné příšery se nezadržitelně blíží... (Řitka video)

Videa (1)

Trailer

Recenze (151)

hladass odpad!

všechny recenze uživatele

Ray mě docela dost znechutil svým Megažralokem, ale co, řekl jsem si, dám mu ještě jednu šanci... Přece jenom film, ve kterém útočí dvouhlavý žralok, může být docela dobrá prdel... Samozřejmě, že jsem nečekal "oskarové" výkony všech zúčastněných (stačí když ve filmu hraje Carmen Electra) nebo triky ve stylu Michaele Baye, ale chtěl jsem se alespoň zasmát... Jenže ono nebylo čemu... Ani amatérským trikům, ani tomu, co tam předváděli herci (ne, herectví tomu říkat nebudeme) a hlavně mě nepobavila snad ani jedna hláška... A to je u takovéhoto druhu filmu naprosto smrtící... Prostě Megapiraňa zůstala zase nepřekonána... ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ľudský, resp. tvorcovský debilizmus naozaj nepozná hranice. Ako ináč pozerať na tento kanálový sajrajt, kde sa samoukájacia réžia Ch. Raya ( potvrdil svoju pozíciu na špičke môjho rebríčka najhorších režisérov v histórii ) snaží dať divákovi na podnose ranný bľuvanec po celonočnom fláme. Ďalšia vec, ktorú tento snímok dokázal je, že Carmen Electra nemá právo hrať vo filmoch. Na živobytie jej bude stačiť pózovať pre pánske časopisy. Prečo teda jedna hviezda? Zopár rozkrokov tam bolo fajn. ()

Reklama

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Loď se potápí, jako na potvoru se potápí i ostrov, tsunami na obzoru a kolem toho všeho se prohání dvouhlavej žralok. Asylumáci opět nezklamali a vypustili do světa další animální příšernost, kde dokonale funguje kouzlo nechtěného. Asi za všechny šílený scény bych jmenoval tu, kdy se destimetrovej žralok nenápadně připlíží k laškující trojici, která má vodu asi tak do pasu. To byl majstrštyk. Jinak samozřejmě spousta nehrajících metrohošanů a podobně talentovanejch silikonů.Co jsem čekal, to jsem dostal. ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Prečo by som mal ten film brať vážne, keď on sám sa tak neberie? Obrovský žralok uloví svoju obeť, tak že s ak nej nepozorovane priblíži vo vode, ktorá je ako sa hovorí žabe tesne nad kolená? Chlap, ktorý sa poškrabal, sa zvíja bolesťou a div že nezomrie? Že žralok, ktorý príde o jednu z hláv, si to pomaly ani nevšimne??? No, v tomto filme je všetko možné, protagonisti sú od začiatku rozdelení na žraloka, jeho potravu a hlavnú hrdinku, ktorá, ak dokáže nabrať potrebný švih, je schopná žraloka umlátiť vlastnými prsiami (podobné vlohy má celé ženské zastúpenie, miestami to vyzerá že šlo o natáčanie relácie pre Playboy, ako školskú akciu). Devízou je, že na nič netreba čakať, prvé obete sú hneď prvej minúte filmu a potom približne každých ďalších 5-6 minút. pričom sa ich frekvencia s blížiacim sa koncom filmu stupňuje. V záplave všakovakých žralokov je to celkom zábavná filmová hodinka a pol. ()

F.W.Colqhoun 

všechny recenze uživatele

Rádio nefunguje, anténa je zlomená... Především musím konstatovat, že nelituji ani vteřinu. Filosofie studia Asylum není úplně nesympatická, parazitování je nejrozumnější a fér punkový způsob, jak se postavit k produkci velkých studií; tvůrčí brainstromingy u nich musí být maxilmální hlína. Oč jde? Dvouhlavý žralok, nejneaerodynamičtější obluda všech dob, kosí posádku prsatic a svalovců profesora Babishe (čti babiš). Loď jde ke dnu a atol, na němž se Babiš & spol. vylodí, překvapivě taky; storka tak krystalická, že nestojí za řeč. CGI nelze hodnotit jinak než jako roztomilou i nejkrvavějších scénách. Zábavu plodí jen sadismus, miliónkrát provařená klišé, kozy, nadhled, kozy, ironie, kozy, zadky. Nadhodnota ale samozřejmě nespočívá v obvyklých kinematografických kvalitách, na něž se zde záměrně rezignuje. Vedlejším produktem fajnové primitivní zábavy je ve výsledku smutná skutečnost, že filmy se stonásobně vyšším rozpočtem nejsou zdaleka stonásobně lepší. Tenhle kinematografický tartar je přes problémy s právníky od Universalu, Warnerů, New Line Cinema a dalších odzbrojujícím způsobem nevinný, primární. Jde o kinematografii, která dává naději, že se režisérem, kameramanem, hercem, trikařem, skladatelem a filmovým vypravěčem může stát každý :-). ()

Galerie (36)

Zajímavosti (10)

  • Loď neustále mění vzdálenost od atolu. (L_O_U_S)
  • Když se Kate (Brooke Hogan) a Kirsten (Corinne Nobili) vrátí do vesnice a profesor Babish (Charlie O'Connell) zavelí k dalšímu průzkumu, mihne se v záběru cyklista, který by na opuštěném ostrově neměl co pohledávat. (L_O_U_S)
  • Ve třicátých letech dvacátého století byla skutečně ulovena žraločí samice, která v sobě měla dva dvouhlavé plody. Tato embrya byla nedávno nalezena naložena ve formaldehydu v Argentině. (cardinals)

Reklama

Reklama