Reklama

Reklama

Útok dvojhlavého žraloka

  • Česko Žraločí mutanti (více)
Trailer

Obsahy(1)

Výpravný zvířecí horor ve stylu filmů Čelisti a Útok z hlubin.
Poté, co je jejich loď potopena zmutovaným dvouhlavým žralokem, najdou přeživší úkryt na opuštěném korálovém ostrově. Skryté místo v moři ale začne brzy sužovat silné zemětřesení a dvojité čelisti krvelačné příšery se nezadržitelně blíží... (Řitka video)

Videa (1)

Trailer

Recenze (151)

Diego odpad!

všechny recenze uživatele

Celou dobu se vlastně dívate na hruď Brooke Hogan, která jde ve stopách svýho otce, která je mladší vylepšenou verzí Joely Richardson:)). Už jen to, že kapitánka lodi je Carmen Electra, triky na úrovni mé první pc hry z devadesatych let a potapejici se ostrov. Není možny, aby o stupidite filmu nevedel sam reziser, kdyz to tocil, podle me existuje jista komunita, ktera ma sebezapreni koukat na porno, ale jsou schopni sponzorovat tyhle softy, aby zakryli svoje uchylny predstavy a v duchu si samy sobe namlouvaj, ze vlastne koukaj jenom na normal horor. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Dobrá konina od Asylumu. Je to strašná sračka naneštěstí si to tvůrci uvědomují a tak na nás cpají jednu kravinu za druhou. Dvouhlavý žralok tu ještě nebyl, a naštěstí efekty nebyly zase tak hrozný a mrtvol je dost. Herci jsou příšerní a jejich postavy taky a to nemluvím o chování některých postav. Příšernost ale zábavná. Nicméně to není zase tak extra dobrý že bych to chtěl vidět znova. ()

Reklama

MaaaR@ 

všechny recenze uživatele

Je to hrozná slátanina kde nedává smysl vůbec nic. Nejdřív hrozná radost, že je poblíž jedna jediná pevnina, pak člověk z různých záběrů napočítá asi 3 další ostrovy. Ostrov sám o sobě taky dost kouzlí. Občas na něm není ani jedna palma, pak tam jsou čtyři, z čehož dvě se poroučí k zemi a o pár minut déle dostáváme zase ten samý záběr se čtyřma palmama. A tak dále. Ale ono to je vlastně tak stupidní, až je to vtipný, a absolutní odpad si to zkrátka nezaslouží. "Díra v zemi." "Co to je, bazén?" "Obyčejná díra." No. 1 mezi dialogy v historii kinematografie. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Některé filmy jsou tak dementní až jsou geniální, ale některé jdou dál a z té nechtěné geniality kloužou ladně na vyšší level demence... Aneb-pokud dvouhlavý žralok velký jako nákladní vagón žere nohy holkám stojícím po pás ve vodě a je přitom celý pod hladinou-něco je špatně.. Jedna hvězda za to, že jsem se tomu mohl smát(né "vtipnosti" toho filmu ale prostě jen-škodolibě-jeho ubohosti). ()

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,Díky Bohu! Civilizace!“ Na dvojhlavého žraloka jsem se opravdu těšil. Doufal jsem, že dostanu kvalitní porci akční zábavy a mizerných hereckých výkonů. Dostalo se mi však pouze toho druhého. Místo herců a hereček se objevují modelové a modelky, takže se žádné velké hraní nekoná, ale to mi v tomto žánru vůbec nevadí. Co mi ale hodně vadilo, byl doslova zběsilý střih, který mě provázel celým filmem. Střihač se evidentně zcela utrhnul ze řetězu, takže záběr střídá záběr v rychlém tempu, ačkoliv mezi nimi nedochází k žádnému posunu. Výsledek je hrozně nudná a natahovaná akce. Příště by to chtělo trochu svěžejší zpracování. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (10)

  • Natáčení probíhalo na Florida Keys. (Terva)
  • Hlavy žraloka měly být původně spojené. (L_O_U_S)
  • Ve třicátých letech dvacátého století byla skutečně ulovena žraločí samice, která v sobě měla dva dvouhlavé plody. Tato embrya byla nedávno nalezena naložena ve formaldehydu v Argentině. (cardinals)

Reklama

Reklama