Reklama

Reklama

Útok dvojhlavého žraloka

  • Česko Žraločí mutanti (více)
Trailer

Obsahy(1)

Výpravný zvířecí horor ve stylu filmů Čelisti a Útok z hlubin.
Poté, co je jejich loď potopena zmutovaným dvouhlavým žralokem, najdou přeživší úkryt na opuštěném korálovém ostrově. Skryté místo v moři ale začne brzy sužovat silné zemětřesení a dvojité čelisti krvelačné příšery se nezadržitelně blíží... (Řitka video)

Videa (1)

Trailer

Recenze (151)

Vitaminy odpad!

všechny recenze uživatele

Carmen, by měla jít už do bikinového důchodu a hrát maximálně sexy matky, zbytek herectva v čele s Brooke Hogan by se měl vzdát hraní úplně. Vypadá to spíš jako studentský film se SLABÝM scénářem, který nemá hlavu ani patu. Pár věcí co mně zaujali: žralok má dvě hlavy, ostrov se potápí, tsunami, loď se porouchá, kapitánka skočí do vody bez ploutví, ale je sežrána i s nima, vedoucí teenager se "smrtelně odře", nechá studenty na ostrově, pak se zázračně uzdraví, i když všichni ví, že ve vodě je žralok neustále do ní padají, nebo se snaží někam doplavat a myslí si že právě oni budou mít štěstí...... :D Díky filmům jako tenhle si dokážu vážit o mnoho víc kokotin co aspoň za něco stojí a můžu mít vzor pro hodnocení odpad! Ale co se týče déčkového žánru co běží v tv někdy nejdřív ve tři ráno behem pracovního týdne - docela prdel! ()

kratina 

všechny recenze uživatele

Takhle to asi dopadá, když scénář napíše lidský mutant - dvojhlavý scenárista. Potřeboval bych něco vysvětlit. Když na mě na moři zpoza útesu vyběhne žralok a slupne mě k svačině, on je nějaký zásadní rozdíl v tom, jestli měl jednu nebo dvě hlavy? Víc hlav = větší hrůza? Ani náhodou, vy blbouni z Asylum! Víc by mě vyděsila dvojhlavá tchýně, když už. ()

Reklama

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Studio Asylum zase překvapilo svým širokým spektrem hnoje :-D Nebejt toho stupidního žraloka, který na mělčině plave vlastně ve hloubce a dokáže na pláži každýho sežrat, přitom tam stojíš po chodidla, hmm.....zajímavá inteligence tvůrců. A krom naprosto debilního českýho dabingu by to špatný nebylo, ale doporučuju původní znění s titulkama. 20% ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Některé filmy jsou tak dementní až jsou geniální, ale některé jdou dál a z té nechtěné geniality kloužou ladně na vyšší level demence... Aneb-pokud dvouhlavý žralok velký jako nákladní vagón žere nohy holkám stojícím po pás ve vodě a je přitom celý pod hladinou-něco je špatně.. Jedna hvězda za to, že jsem se tomu mohl smát(né "vtipnosti" toho filmu ale prostě jen-škodolibě-jeho ubohosti). ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Blbost na entou. Electra je herečka na nic, ale dudy má napumpovaný stále dobře. Nebýt těch hezkých holčičích tělíček v plavečkách, není na co koukat. Takže takto za jednu *. Jinak blbé, blbé a zase jen blbé. Místy tak blbé až vtipné. Smích se dostavil nejednou. Spielbergovi by z tohoto počinu spadly čelisti až na zem. Asylum opět boduje. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (10)

  • Hlavy žraloka měly být původně spojené. (L_O_U_S)
  • Loď neustále mění vzdálenost od atolu. (L_O_U_S)
  • Ve třicátých letech dvacátého století byla skutečně ulovena žraločí samice, která v sobě měla dva dvouhlavé plody. Tato embrya byla nedávno nalezena naložena ve formaldehydu v Argentině. (cardinals)

Reklama

Reklama