Reklama

Reklama

Útok dvojhlavého žraloka

  • Česko Žraločí mutanti (více)
Trailer

Obsahy(1)

Výpravný zvířecí horor ve stylu filmů Čelisti a Útok z hlubin.
Poté, co je jejich loď potopena zmutovaným dvouhlavým žralokem, najdou přeživší úkryt na opuštěném korálovém ostrově. Skryté místo v moři ale začne brzy sužovat silné zemětřesení a dvojité čelisti krvelačné příšery se nezadržitelně blíží... (Řitka video)

Videa (1)

Trailer

Recenze (151)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Dobrá konina od Asylumu. Je to strašná sračka naneštěstí si to tvůrci uvědomují a tak na nás cpají jednu kravinu za druhou. Dvouhlavý žralok tu ještě nebyl, a naštěstí efekty nebyly zase tak hrozný a mrtvol je dost. Herci jsou příšerní a jejich postavy taky a to nemluvím o chování některých postav. Příšernost ale zábavná. Nicméně to není zase tak extra dobrý že bych to chtěl vidět znova. ()

Peytl odpad!

všechny recenze uživatele

Vskutku bestiální podívaná na excelentně hydrodynamického, štěkajícího a křičícího parybáka. Jéje, já vím, vždyť je to ukázkovej výplach. Nicméně berte v potaz, že je to z roku 2012... i když snad právě proto, čekal se konec světa. Tolik průserů v devadesáti minutách je ... jak se jménem Viktorie (říkal Jirka Dědeček), buď královský trůn a nebo pod splav, nic mezi tím. Po lehké parafrázi zmíněného jsem se rozhodl a jednoznačně zvolil... pod kudlu. A všechny. Kozy nekozy! Dvě hlavy a tři prdele. ()

Reklama

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Některé filmy jsou tak dementní až jsou geniální, ale některé jdou dál a z té nechtěné geniality kloužou ladně na vyšší level demence... Aneb-pokud dvouhlavý žralok velký jako nákladní vagón žere nohy holkám stojícím po pás ve vodě a je přitom celý pod hladinou-něco je špatně.. Jedna hvězda za to, že jsem se tomu mohl smát(né "vtipnosti" toho filmu ale prostě jen-škodolibě-jeho ubohosti). ()

italka63 

všechny recenze uživatele

Já se královsky bavila, ve vodě dvouhlavá nestvůra, na obzoru ostrov, který se propadá do moře -prásk, palma padá k zemi jako podetnutá, obláček prachu, loď s dírou, co furt drží na vodě i když je pod čarou ponoru, neuvěřitelně stupidní skupinka lidi, co skáče do vody v hrůze velmi ochotně už jen když na obzoru zahlédne ploutev a žralok, to bylo nêco, jak bojoval sám se sebou, když si jako každá hlava usmyslela, že poplave na jinou stranu. Zvlášť ke konci se mrskal dobře:-) :-) ()

Rebbit odpad!

všechny recenze uživatele

Více než žraloků se bojím filmu o dvojhlavém žralokovi, horší efekty jsem snad nikdy neviděl, od kdy žralok žere lidi jako nějaká piraňa??? Na to se ani nedá dívat... Potřeboval bych aby tady bylo hodnocení horší než odpad, protože to je slabé slovo, toto není nic lepšího než sračka.... Tento snímek (nebudeme nazývat filmem) se může líbit jen 2letému dítěti, které nemá pořádně rozum, možná bych tento snímek udělal jako seriál a dal bych ho do kouzelné školky :D -1000 % ()

Galerie (36)

Zajímavosti (10)

  • Když se Kate (Brooke Hogan) a Kirsten (Corinne Nobili) vrátí do vesnice a profesor Babish (Charlie O'Connell) zavelí k dalšímu průzkumu, mihne se v záběru cyklista, který by na opuštěném ostrově neměl co pohledávat. (L_O_U_S)
  • Loď neustále mění vzdálenost od atolu. (L_O_U_S)
  • Ve třicátých letech dvacátého století byla skutečně ulovena žraločí samice, která v sobě měla dva dvouhlavé plody. Tato embrya byla nedávno nalezena naložena ve formaldehydu v Argentině. (cardinals)

Reklama

Reklama