Reklama

Reklama

Útok dvojhlavého žraloka

  • Česko Žraločí mutanti (více)
Trailer

Obsahy(1)

Výpravný zvířecí horor ve stylu filmů Čelisti a Útok z hlubin.
Poté, co je jejich loď potopena zmutovaným dvouhlavým žralokem, najdou přeživší úkryt na opuštěném korálovém ostrově. Skryté místo v moři ale začne brzy sužovat silné zemětřesení a dvojité čelisti krvelačné příšery se nezadržitelně blíží... (Řitka video)

Videa (1)

Trailer

Recenze (151)

Vitaminy odpad!

všechny recenze uživatele

Carmen, by měla jít už do bikinového důchodu a hrát maximálně sexy matky, zbytek herectva v čele s Brooke Hogan by se měl vzdát hraní úplně. Vypadá to spíš jako studentský film se SLABÝM scénářem, který nemá hlavu ani patu. Pár věcí co mně zaujali: žralok má dvě hlavy, ostrov se potápí, tsunami, loď se porouchá, kapitánka skočí do vody bez ploutví, ale je sežrána i s nima, vedoucí teenager se "smrtelně odře", nechá studenty na ostrově, pak se zázračně uzdraví, i když všichni ví, že ve vodě je žralok neustále do ní padají, nebo se snaží někam doplavat a myslí si že právě oni budou mít štěstí...... :D Díky filmům jako tenhle si dokážu vážit o mnoho víc kokotin co aspoň za něco stojí a můžu mít vzor pro hodnocení odpad! Ale co se týče déčkového žánru co běží v tv někdy nejdřív ve tři ráno behem pracovního týdne - docela prdel! ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Scénář napsaný desetiletým borcem po dvou tunách vyhuleného hašiše a dvou dodávkách dobrého bourbonu, který právě zjistil, že se mu to pírko v rozkroku nestaví jen přetlakem moči, ale že to má i jiné spouštěče. "Herecký" ansábl vybíraný ne podle hereckých zkušeností a schopností, ale podle co nejmenšího rozměru mozkové hmoty (herci) a co nejširšího a nejhoupavějšího hrudníku (herečky), potažmo co nejvíce implantovaného silikonu. Jediná Carmen Electra, jakožto zkušená harcovnice, pochopila, proč byla do filmu vybrána, a protože to rozhodně herectví nebylo, plnila svůj úkol na sto procent a prsila se i v těch nejnevhodnějších situacích. Škoda, že to nepochopily i ostatní její kolegyně a zarputile se snažily hrát. Směšné digitální efekty na úrovni špičkové počítačové hry ze druhé půle osmdesátých let. Střih po sobě jdoucích záběrů a scén v naprostém logickém nesouladu. Od filmu z produkce Asylum s názvem Útok dvouhlavého žraloka ale asi nikdo nic jiného nečeká. Pokud ano, je to docela masochista. 0,5* ()

Reklama

AriAries odpad!

všechny recenze uživatele

Musím říct, že už jen pro ten název bych si sám o sobě ten film nepustil. Lecjakých mutací zvířat, která krom neobvyklých rozměrů začnou být jak na potvoru ještě agresivní, je na můj vkus přehršel a jen naprosté minimum dosahuje kvalit jako například Čelisti. Dá se říct, že ke spuštění filmu mě vedla čirá zvědavost, jak vypadá film s tak nízkým hodnocením. Co jsem viděl ale předčilo moje očekávání a už v první scéně bylo podle titulu jasné, co se stane. I tak jsem ale čekal snahu o vysvětlení té anomálie, realističtější proporce, kvalitnější zpracování a triky...leč marně. Na druhou stranu nikdo normální nemohl po přečtení scénáře dát na film větší sumu peněz. Vlastně je s podivem, že ten film vůbec vznikl a chtěl bych člověka který do něj investoval za sponzora. Podle všeho ale většinu peněz spolkl honorář pro Carmen Electru. ()

Rebbit odpad!

všechny recenze uživatele

Více než žraloků se bojím filmu o dvojhlavém žralokovi, horší efekty jsem snad nikdy neviděl, od kdy žralok žere lidi jako nějaká piraňa??? Na to se ani nedá dívat... Potřeboval bych aby tady bylo hodnocení horší než odpad, protože to je slabé slovo, toto není nic lepšího než sračka.... Tento snímek (nebudeme nazývat filmem) se může líbit jen 2letému dítěti, které nemá pořádně rozum, možná bych tento snímek udělal jako seriál a dal bych ho do kouzelné školky :D -1000 % ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Blbost na entou. Electra je herečka na nic, ale dudy má napumpovaný stále dobře. Nebýt těch hezkých holčičích tělíček v plavečkách, není na co koukat. Takže takto za jednu *. Jinak blbé, blbé a zase jen blbé. Místy tak blbé až vtipné. Smích se dostavil nejednou. Spielbergovi by z tohoto počinu spadly čelisti až na zem. Asylum opět boduje. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (10)

  • Přestože Kate (Brooke Hogan) tvrdí, že za nimi žralok nemůže na mělčinu, v závěru za přeživšími doplave až do kaple. (L_O_U_S)
  • Hlavy žraloka měly být původně spojené. (L_O_U_S)
  • Natáčení probíhalo na Florida Keys. (Terva)

Reklama

Reklama