Reklama

Reklama

Původně se měli zúčastnit hudebního festivalu v nedalekém lese. Ale na scéně se objevil krvelačný záhadný tvor... Dějištěm filmu je Deadwood, malé městečko v Jižní Dakotě nedaleko slavného Mount Rushmore. Místní DJ Harley Henderson se mu rozhodl vdechnout nový život, a proto se snaží o zorganizování retro festivalu, který by navštívili lidé ze širokého okolí. Aby měli kde pozvaní hosté účinkovat, musí postavit obrovské jeviště, kterému má za oběť padnout nedaleký les. Enter Simon, environmentální aktivista a bývalý hudební producent v jedné osobě, se však na to nehodlá dívat se založenýma rukama a postaví se do tvrdé opozice vůči Henderson. Brzy však musí nechat spory stranou, protože na scéně se objeví bytost sice bez zájmu o nejvýznamnější místní hudební událost posledního století, ale o to s větším zájmem o samotné aktéry akce. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (62)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

V malom horskom mestečku Deadwood v Južnej Dakote sa chystá veľký rockový festival. Kvôli tejto akcii chce jej usporiadateľ vyrúbať časť miestneho lesa. Na odpor sa mu postaví niekoľko ekologických aktivistov. Do ich sporu sa však pripletie obrovský, krvilačný, monštrózny snežný muž. Uf, to teda bola poriadna sprostosť. Primitívny scenár, otrasní herci, lacné filmové triky a úbohá réžia. Americký televízny film "Prízrak z lesa strachu" patrí medzi takmer nepozerateľné nízkorozpočtové braky. Bigshit. * ()

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

Tak nevím. Má tohle být nějaká variace na King Konga nebo na Yetttiho? Nebo snad obojí? Příběh bez logiky nám ukazuje útok podivného humanoida neustále řvoucího a podivně potrhlého na skupinku několika málo lidí pořádající slavnost. Chtěl bych vidět výši honoráře Alice Coopera za vystoupení na takovéto akci. Celé je to televizní, tedy efektově podivné, levné, pro filmaře opravdových filmů příkladně odstrašující. Nic víc, nic míň. ()

Reklama

Stejšn 

všechny recenze uživatele

Tak tady už jde do tuhýho. Potvora (ne nepodobná Eddiemu od Iron Maiden) je v plné kráse odhalená už v první minutě a pak to jde ráz na ráz. Neexistující scénář podpírají nulové herecké výkony, které spolu s katastrofálním dabingem vytvářejí z tohoto filmu skutečný skvost sračkismu. Hvězdička za Coopera a záběr, kde fanouška na fesťáku rozmajzne padající toi-toika. Sledování možno pouze po požití psychotropních látek. ()

Ydrosten 

všechny recenze uživatele

Na kanále UNIVERSAL, se to vysílalo dne 1.4.2013 Možná to byl apríl, možná ne. Bohužel to sledovala moje drahá polovička která se u toho bavila asi po svém. Vzdal sem to a i přes nepříznivé počasí jsem vyrazil na procházku se psem. triky nestály za nic a příběh ( po třičtvrtě hodině ) sem nepochopil vůbec. Odpad dávám velice nerad, už jen proto že své příznivce si film asi nejde ( minimálně 4 si už našel ) Dám proto 1 hvězdu ( za Alice Coopera ) ()

HERGImanCZ odpad!

všechny recenze uživatele

Přízrak z lesa strachu je nádherná ukázka filmu, ve kterém je vše špatně. Bylo mi jasné, že film nebude bůhví jak dobrý, když se koukneme na studio, které ho vypustilo do televizí. Film ale předčil má očekávání. Jsem ochotný pochopit, že u nízkorozpočtového filmu nebudou efekty nijak špičkové. Ale příběh by mohl být alespoň průměrný, což se zde nestalo. Chování postav je naprosto nelogické. Zároveň zde nenajdete žádnou sympatickou postavu, se kterou byste se jako divák dokázali sžít. A závěr? Ten celé té neplánované komedii nasazuje korunu. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama