Reklama

Reklama

Kurýr

(seriál)
  • Francie Le Transporteur - la série (více)
Z natáčení  - Chris Vance, Adam MacDonald, Nathaniel Méchaly, Andy Mikita, Andrea Osvárt, Delphine Chanéac, Mike Dopud, Rachel Skarsten, Brad Turner, Hannes Jaenicke
Kanada / Francie / USA / Německo, (2012–2014), 19 h 2 min (Minutáž: 45–52 min)

Hrají:

Chris Vance, François Berléand, Delphine Chanéac, Andrea Osvárt, Andrew Martin-Smith, Eric Canuel, Rachel Skarsten, Joseph Kell, Julian Richings (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(24)

Frank Martin pracuje jako kurýr. Doručuje a nikdy se na nic neptá. Přijede na smluvené místo, vyzvedne zásilku, ať už je to věc nebo člověk, a bezpečně ji doručí, kam má. Zakládá si na pověsti profesionála... (TV Prima)

Videa (1)

Z natáčení  - Chris Vance, Adam MacDonald, Nathaniel Méchaly, Andy Mikita, Andrea Osvárt, Delphine Chanéac, Mike Dopud, Rachel Skarsten, Brad Turner, Hannes Jaenicke

Recenze (81)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Prvá časť ponúkla všetko , čo sme mali možnosť vidieť vo filmovej sérií. Takže vlastne nepriniesla nič nové. Je však dobré, že serial si netýči svoju vlastnú cestu, ale pridržuje sa už zaužívaného. Nove prvky ako operátorka, mechanik sú vítané a dovolím si povedať, že vedľajšie postavy pribudnú. Chris Vance dobrý, aj biť sa vie ( ale nemá ani Stathamovú postavu ani ten úškrn v boji ) aj sympaťák. Frank Martin v jeho podaní dostal trochu iný rozmer, ale základ ostal. Som zvedavý, ako sa serial bude vyvíjať. Ale oplatí sa to pozerať, už len pre tie ženy a autá. Zatial 3 z 5 ()

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

Veľmi predpokladateľné až hlúpe, ale to by mi ani tak nevadilo. Chris Vance hoc je to celkom charizmatický týpek sa nevie biť čo sa režisér a strihač snažia kamuflovať - to mi už vadí. Naháňačky sú tiež dosť slabé. Čo sa mi páči je Frankovo Audi A8. Potešila a zároveň i prekvapila ma dosť výrazna miera erotiky oproti filmovej sérii, len ženy mohli vybrať krajšie :) 20 % ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Musím uznat, že filmový kurýr se mi líbil (vyjma třetího dílu) a nápad na seriálové zpracování také nepůsobí nejhůře ale bohužel, výsledek žádná očekávání nesplní. Chris Vance nemá Stathamovo charisma a veškerá akce (když už nějaká je) působí neuvěřitelně laciným dojmem. Zatím sem "sjel" dva díly ale pochybuji, že by se kvalita, nějakým zázračným způsobem navýšila. ()

Teron 

všechny recenze uživatele

Na vyložený průměr moc dobrý, na maximum průměrný...když tak koukám na místní hodnocení, říkám si, jestli je na vině seriál, nebo očekávání rejpalů. Ne, není to zázrak. Ale od pilotu je jasné, že jde o oddychovou akčňárnu bez výraznějších ambicí na styl nebo obsah. V tomhle ohledu to vyšlo a ta jedna hvězdčiak navíc je kvůli prosté skutečnosti, že Andrea je kost a kurýr jako profese je sympatickej job. http://umenivyberu.cz/serialy/transporter-the-series/ ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Zase tak brutálně špatné, jak se tady někteří uživatelé snaží naznačit, to není. Je to parádní oddechovka, kde na kecy neberete ohled a hrajete třeba Hledání min, ale jakmile se tu rozjede A8 nebo Frank začne někoho mlátit, tak se na to s chutí podíváte. Nic objevného, ale ani nic brutálně špatného. Jo a pokud byste náhodou nevěděli, tak padouši jezdí ZÁSADNĚ v černých last last gen ML ... všichni do jednoho ! ()

Galerie (280)

Zajímavosti (12)

  • V čase 32:00, při souběžně probíhající automobilové honičce, poslouchá postava Dietra (Charly Hübner) znělku ze seriálu Kobra 11 (od r. 1996). (fabecc1222)
  • Hned ve 3. dílu 1. série "Generálova dcera" se filmaři dopustili záměny aut. Kurýr (Chris Vance) má ochránit dceru bývalého amerického generála. Ta nastoupí a jede ve starším taxíku, mercedes model E, aby u hotelu, ve kterém se má sejít s otcovou pobočnicí, vystoupila s novějšího modelu E. (Paity)
  • Natáčelo se převážně v kanadském Torontu, ale štáb natáčel i v takových městech jako je Nice, Paříž nebo Berlín. (Terva)

Reklama

Reklama