Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Niekde v lese sa neznámy muž vyhrabe spod zeme. Uvedomí si, že nevie, ako sa volá a že bol zrejme pochovaný zaživa. Spanikári a začne utekať nevedno kam, až sa vyčerpaný dopotáca k opustenej, ale predsa obývanej chate. Tu naňho čaká hrozivé prekvapenie, ktoré mu má napomôcť pri zisťovaní krutej pravdy. (sochoking)

Recenze (54)

dubinak 

všechny recenze uživatele

Ještě včera ráno to tady bylo v červených číslech, ale nedivím se, že to docela rychle kleslo. Říkala jsem si, kdovíjaká to nebude bomba. Z části jsem se nemýlila. První polovina byla výtečná, nádherné prostředí hrálo všemi barvami, hlavní hrdina byl taky sympaťák, atmosféra se dala krájet. Nikam by se to ale asi nehlo, kdyby nepřibyli ony vedlejší postavy a vše nezhatili. Byla jsem tak natěšená na pointu, která začínala dostávat obrovské grády, už už se to začínalo vysvětlovat, ale sakra! Jsem jediná, kdo tam měl velké nesouvislosti a vlastně to celé nepochopil? Myslím, že snad ani tvůrci v tom nemohli mít jasno. Bylo to určitě originální, ale příště bych to prosila alespoň se smyslnou pointou, která bude stoprocentně dotažená. ()

Seabeast 

všechny recenze uživatele

Modus Anomali je přesně ten případ, kdy mlčky a s napětím sledujete děsivý rozjezd, který od určitého momentu spadne do šedého průměru a z té jámy už se ne a ne vydrápat. Těsně před koncem se na vás vybalí šokující pointa, ale nějak mi připadá, že nedostaneme odpověď na důležitou otázku a tou je "PROČ?". Jenže těhletěch otázek nejspíš u vás vyvstane hned několik a Modus Anomali vám zřejmě chce nechat prostor pro vlastní interpretaci, ale i tak to nějak vyzní ne tolik zajímavě. Nebo snad s pointou hodně sounáleží anglický název filmu Ritual? Nejspíš ano, ale i tak se nemůžu ubránit pocitu, že mi tu něco chybělo a řekl bych, že se jedná o dotaženější scénář. ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

V některých aspektech totálně nesmyslný, přesto atmosférou, prostředím a napětím velmi sympatický horůrek z Indonésie. Pro příště bych jen filmařům doporučoval si celý film pustit a zamyslet se nad ním, jestli tam nejsou nějaké nelogické momenty či osoby navíc. Jinak beru to jako jednohubku, od které jsem nic nečekal, tak ani nemám důvod výrazně si stěžovat. 3 hvězdy :) ()

Philcze 

všechny recenze uživatele

Neexistuje větší klišé, než si u povedeného hororu stěžovat, proč to takhle nejde i u nás. V případě Modu Anomali se mu ale znova nedokážu vyhnout. Nepřesvědčivě zahrané, pochybně napsané, ale evidentně tvořené s láskou a za pár šupů. Pravda, po stránce atmosféry se s indonéskými pralesy určitě pracuje lépe než s okoukanými českými smrčinami, ale kdokoliv talentovanější by si s tím bez problému poradil. Je škoda, že se o to ani nikdo nepokouší. 70% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Být to kraťas, bylo by to super. Jenomže hlavní hrdina hodinu jen běhá po lese, absolovuje sáhodlouhou cestu a to všechno bez nějaké výraznější atmosféry nebo napětí. Představitel titulní role se sice snažil, div se nepřetrhnul, ale to nestačilo. Pořádně zajímavé to začalo být až ke konci, kdy přišla pointa, přičemž její polovinu vytušíte už na začátku. No a ta druhá polovina..........já nevim. Určitě překvapí, ale na mě je až moc přitažená za vlasy. Od Indonésanů je to hezký pokus, ale u mě to na víc jak 30% stačit nebude. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama