Reklama

Reklama

Bývalí mariňáci a současní zaměstnanci soukromé bezpečnostní firmy, Cross a Manning, jsou se svým týmem pověřeni dohledem nad vyklízením starého tajného vězeňského komplexu. Ten má být druhý den uzavřen a všichni vězni mají být převezeni do federálního zařízení. Musejí také dohlédnout na příjezd dvou záhadných vězeňkyň. Krátce poté je však objekt vězení napaden skupinou elitních žoldáků, která pátrá právě po oněch nově příchozích vězeňkyních...  Poté, co je odhalena totožnost obou žen, si Cross uvědomí, že se dostal do centra mnohem většího problému, než si vůbec dokázal představit. Samantha, jedna z vězeňkyň, je kurýrem z neamerické tajné služby a má v sobě implantát s tajnými finančními informacemi. Kdyby ovšem zemřela, informace se smažou... (TV Prima)

(více)

Recenze (114)

Derek 

všechny recenze uživatele

okej hra tam stone cold a ma par dobrych hlasok a ku koncu je tam vynikajuci fight od brena fostera, ale to je asi tak vsetko... seagal je marny a hlavne rezia je tragicka, nechapem preco maju tyto video beckari nutkanie vsade pchat slow motion a same strihy... navyse ta non stop hrajuca otravna hudba... ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Vůbec nechápu, proč tam hrál Seagal. Je na něj zaměřená minimální pozornost a je v minimu scén, ze zřejmejch důvodů. Navlečenej ve vrstvách hadrů a s tím furt stejným výrazem se nevzrušeně prochází sem a tam, jak kdyby mu to bylo všechno u prdele, občas utrousí nějakou superdebilní hlášku, ze který je člověku buď trapně až na půdu, nebo smíchy chčije. Příběh stojí za strašný hovno a Seagalovo "bojový umění" znamená, že nejdřív chlapoj chytne hlavu do rukou a pak mu dá z obou stran facana, asi jako dobrosrdečnej Balů a tím to končí, to by snad zvládla i cvičená opice ne, nebo se jedná o to jeho Aikido? Všem ostatním hercům by prdel nakopala i banda nejhorších vesnickejch ochotníků a jedinej, kdo to aspoň částečně ustál, je Steve Austin, ačkoliv je to už taky starej dědek, tak má aspoň furt svaly a snaží se něco v tý věznici rozbít, kdežto Seagal je rád, že nemá scény s lezením do schodů, páč by byl za chvíli rudej jak řípa. Já už snad fakt začínám věřit, že mu jde líp ten zpěv. ()

Reklama

Figu 

všechny recenze uživatele

Použiju větu, kterou jsem zde snad ještě nikdy nenapsal. ČEKAL JSEM MÍŇ!!! Ono se není čemu divit, vždyť filmy Stevena jsou v novým tisíciletí opravdu katastrofální a k zblití. Tohle bylo slušivý béčko, okořeněný o Austina, kterej skvěle lacině hláškoval, taky o solidní souboje, kterých bylo ve filmu celkem dost, no a když k tomu přidám jednu nej bitku v podání Brena Fostera (kterej nepotřebuje, třeba jako Steve, žádnej stupidní střih rvačky), tak výsledek je za raz, dva, tři krásný hvězdy! Dnešní doba akčních filmů je kouzelná v točení týmovek a já ji vítám s otevřenou náručí! Steven a Steve - dobrá práce! 60% ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

V pohodě zkouknutelná béčková střílečka z čištění věznice má jednu zásadní vadu: taťkovského válečka Stevena v roli nezastavitelného ex-mariňáka, jehož každý jednotlivý pohyb v kratičkých soubojích musí kamuflovat rychlý úhyb kamery a čtyři střihy. O mnoho lépe do své úlohy pasuje osvalená hora Steve Austin. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Steven Seagal a "Stone Cold" Steve Austin. Zní to docela jako dobré obsazení, z kterého by se dalo něco vytřískat. Bohužel jsem zjistil, že Steven Seagal nebude můj oblíbený akční hrdina. Vím už to delší dobu, ale tohle je film, který mi to jen potvrdil. Nic jsem dlouho se Seagalem neviděl, protože jsem ani neměl proč, ale když jsem narazil na tuhle novinku, řekl jsem si: "Proč ne?" A tak jsem to zkusil, promrhal čas a na konci film vypnul. Steven Seagal mi nesedí, ale Stone Cold byl mnohem lepší wrestler než akční herec. Je to jako chodící socha, která pronese jedenu vtipnou hlášku za celý film, což je hrozně málo ve snímku, který je hodně nízkorozpočtový a je to na něm vidět. Seagal si film sám produkoval a myslím, že zase tolik neprodělal, protože vězeňské prostředí, no na to stačí jenom jeden barák, který se trochu uzpůsobí, někdy ani to ne, herci, co se ani nemuseli učit hrát, jak si o sobě myslí, že jsou dobří, no a nakonec nějaký ten záporák, kterému by se mohli ti stateční přestárlí hrdinové, kterým v tomhle případě prostě nepřeji to nejlepší, postavit. Všechno to vypadá krásně jednoduše a krásně jednoduché to taky je. Víc film nepřinesl a ani nemusel. Vždyť tu hraje Seagal, což jeho skalním fanouškům musí stačit. Mně to nějak nestačí a radši se znovu podívám na něco s Lundgrenem nebo Van Dammem. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2013/01/tobruk-valcik-s-basirem-2-dny-v-new.html ()

Galerie (24)

Zajímavosti (4)

  • Časť filmu bola natočená v ústave pre mladistvých vo Vancouveri, Britská Kolumbia. Filmový štáb tu však musel nakrúcanie ukončiť, pretože dostal prednosť iný, lukratívnejší film - Muž z ocele (2013). Z tohto dôvodu bola produkcia nútená presunúť sa do priestorov opustenej psychiatrickej liečebne. (beso74)
  • Ako sa utečenci blížia k miestu stretnutia na kamere vidíme, že sa nachádzajú v bloku  D. Protagonisti, čo po nich pátrajú, ale uvádzajú blok F. (johnsnow)
  • Natáčeno v listopadu a prosinci 2011 ve Vancouveru v Kanadě. (ssfan)

Reklama

Reklama