Reklama

Reklama

Er je pětadvacetiletý zombie, pohybující se s ostatními oživlými mrtvolami v letištní hale rozděleného velkoměsta. Nepamatuje si své jméno, ani kdy a jak zemřel. Stejně jako ostatní nemá vzpomínky, nespí a živí se lidským masem. Právě proto je ve městě postavena vysoká zeď, oddělující svět živých a nemrtvých. Jedné výpravy dobrovolníků pro léky do prostoru, kde žijí zombie se zúčastní i dcera velitele lidské obranné jednotky Julie. Jsou napadeni zombie a Er ji před ostatními ochrání. Vytvoří se mezi nimi pouto a to ho začne měnit. Začíná plynuleji mluvit, plynuleji se i pohybuje. Přesto že je Julie ve světě lidí, stále na něj myslí. Er se za ní vydá a je jasné, že se víc a víc stává člověkem. Když Julii podruhé zachrání život, ostatním lidem i otci Julie začíná být jasné, že hlavním nebezpečím pro obě skupiny jsou kostňáci - další stadium zombie - a spojí se v boji proti nim. (TV Barrandov)

(více)

Videa (35)

Trailer 1

Recenze (711)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Mrtví a neklidní zaujmou zejména netradičním pojetím zombíků a samotným příběhem, který ale bohužel místy obsahoval okamžiky, které nebyly úplně osvětleny nebo působily nelogicky. Na druhé straně však bylo vesměs dobře zvolené herecké obsazení - Nicholas Hoult vypadal správně sjetě jako hlavní mrtvola a Teresa Palmer je sympaťačka. Zkrátka průměrně natočená jednohubka, která se hodí na zaplácnutí volného času, a u které nemusí člověk až zase tolik přemýšlet. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Někdo mi tenkrát řekl, že to bude podobná záležitost jako Twilight, tím pádem jsem se přestal o tento snímek zajímat. Dnes jsem nevěděl kam sáhnout a nechtěl jsem si pustit nic vážného, takže jsem zkusil právě toto. Heleme se a už od začátku jsem cítil dobrý nádech, slušné tempo a hlavně pár opravdu dobrých nápadů. Postupně si mne Warm Bodies získal a já byl překvapený. Příběh je obyčejný, ale přesto celkový nápad a pojetí bavilo. Herecké výkony a vše docela sedělo, mám velkou slabost pro zombie, ale v trošku jiném podání. Musím přiznat, že tohle mile překvapilo a ať si klidně někdo říká jaký jsem puberťák, nebo náctiletá holka. Já osobně jsem už dlouho neviděl originálnější romantiku .. 8/10 = 82% ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Potenciál námětu zůstal určitě trošku za očekáváním, spíš ale pro ty, jenž čekali nějaký hororový akční spektál.Kdo ovšem zná Jonathana Levina nemůže být zklamaný.Přirovnání s Twajlajtem není absolutně na místě, Warm Bodies jsou sice jednoznačně zaměřený na mladší publikum, jenže mají neskutečný šmrnc, originalitu, vtip, satiru, nadsázku a dokonale odehrané emoce.Tahle originální zombie Shakespearovská verze Romea a Julie disponuje milým a vtipným scénářem, u spousty hlášek jsem se trhal smíchy a celkově je to dojemné a doplňuje to výtečný soundtrack.Pro mě to je obrovské překvapení, je to inteligentní a romantické.Nic pro zahořklý suchary a fotříky vod rodin.Přijemná teenage podíváná, která mě opravdu hodně potěšila a zvedla mi náladu.Překvapení, ohromné.90%.Teresa Palmer je překrásná, připomíná mi Kristen Stewart...a tím to bude asi :D. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Jonathan Levine / Predloha: Isaac Marion | Hudba: Marco Beltrami, Buck Sanders | Produkcia: David Hoberman, Todd Lieberman, Bruna Papandrea | Distribúcia: Summit Entertainment, Lionsgate | Štúdio: Mandeville Films | Rozpočet: 35 miliónov $ | Tržby: 116,959,959 $ || Komerčný úspech tohoto blábolu len zase ukazuje, že ľudia si najviac potrpia na debiliny. Fakt podarený kus na jedno videnie, ktoré si dalo žáner na večeru a sevíruje s nadhľadom zábavný potenciál Zombie filmov s inou príchuťou. Keby boli tý kostlivci spracovaný inak, mohlo to byť omnoho vyššie. 70% | Blu-Ray, HU DTS | ()

TedGeorge 

všechny recenze uživatele

Velmi sympatická romantika z velmi netypického prostředí. Když sem viděl synopsi a později trailer, tak sem nevěřil, že by to mohlo fungovat. A ono to fungovalo, a to dokonce výborně. Teresa Palmer nebyla nikdy sympatičtější, Nicholas Hoult se v týhle roli vyloženě našel (muhehe) a Malkovich je prostě Malkovich. Skvělej soundtrack ! ()

Galerie (43)

Zajímavosti (13)

  • Postava Nory bola pôvodne napísaná pre herečku s hnedou kožou a polovičnú Etiópčanku, ale namiesto toho sa režisér rozhodol pre kaukazskú Analeigh Tipton. (Crybaby)
  • Nicholas Hoult se nechal slyšet, že inspirací pro jeho roli mu byl Střihoruký Edward ze stejnojmenného filmu Tima Burtona. Hledal postavu, která by v divácích vzbuzovala lítost a soucit. (mahler)
  • Film sa natáčal na letisku Montreal-Mirabal International Airport. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama