Reklama

Reklama

Hvězdná pěchota: Invaze

  • Japonsko Starship Troopers: Invasion (více)
Trailer 1

Vojenská základna Fort Casey, která se nachází ve vesmíru daleko od Země, je přepadena obrovskými vesmírnými brouky. Vesmírná loď Alesia vyšle na Fort Casey mobilní vojáky, kteří mají za úkol pokusit se brouky pozabíjet. Podaří se jim zmocnit se základny a zachránit přeživší? (TV Nova)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (121)

italka63 

všechny recenze uživatele

Slušná sci -fi, kde se opět setkají tři přátelé, kapitánka Ibanezová, vědec Carl a Johnny Rico, který už je generálem, aby se střetli v dalším boji s arachnidy, tentokrát na zamořené lodi Ibanezové, s bojovým výsadkem, se kterým se pokusí zničit královnu arachnidů.-chcete vědět víc?-no tak si tohle velmi ucházející sci-fi military pusťte, za podbarvení solidní hudby. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Svatá trojice nesmrtelných nepřátel brouků se vrací v poněkud krkolomném animovaném provedení. Nic, co bychom neviděli v mnoha podobných mutacích předtím a spíš bych si to chtěl zasmažit na PC, než na to jen apaticky čučet - to není tak úplně ono. Zahraňujou to naštěstí ty krásný CGI kozy všude kolem, jinak už to ale vážně chce další Dead Space. Herní nebo filmovej, whatever. ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Super sci-fi akčňák. Príbeh stavaný jednoducho ale funkčne, akcia skvelá. Narábanie s hrdinami správne nekompromisné. Nahé ženské telá v sprche ako súčasť univerza Hviezdnej pechoty potešili, ale celkové vyznenie je skôr v štýle VOTRELCOV. Pretože tu chýbala dôležitá ingrediencia absurdnej parodizácie, pre ktorú zbožňujem jednotku i trojku. Dobrých mIlitary sci-fi je málo. Táto je naozaj dobrá... ()

oLí 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale téma Hvězdné pěchoty je pro tenhle film hrozná škoda ( fandové prominou ). Asi je těžký získat pozornost a vydělat si na chleba pomocí neznámý značky na poli animovaných filmů, který jsou navíc určeny na DVD či BLURAY trh. Proti Hvězdné pěchotě nic nemám - Verhoevenův film je paráda, ale je to vše, co z tohohle vesmíru znám, i tak se mi to líbilo. Hodně se mi při sledování vybavovalo noční hraní prvního Dead Space spolu s dosud dvěma natočenými filmy a mám pocit, že talent a zkušenosti tvůrců tohohle díla by zasloužilo na poli anime ne-pro-děti filmů daleko více prostoru k tvorbě. S animací bych neměl žádnej problém, důraz na jakejs takejs děj a postavy bych tu taky viděl, kozy složený z pixelů by pro příště taky ze scénáře škrtat nemuseli. Jen třeba přidat ještě víc na horroru, i když moc příznivý budoucnosti podobných filmu nevidím, proto i za tohle dílo vyšší hodnocení, bavilo moc pěkně. 8/10 ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla trefa do černého. Všechny tři filmy můžou jít do prdele (nejsem fandou ani vychvalované jedničky), tenhle animák jim s přehledem natrhl triko. Aramaki jim ukázal, jak se to má dělat. Vybudoval skvělou atmosféru, která doprovázela vyšperkovanou akční jízdu se vším všudy. Po grafické stránce nádhera a to i co se postav týče, hudební doprovod rovněž. Nechybělo tu napětí, trocha těch citů ani vypjaté situace. Být taková i hra, tak neváhám a hraju jí nonstop. Odnáším si skvělý zážitek a zařazuju mezi TOP animované filmy. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Úvodní monolog je převzat z knižní předlohy. (HellFire)
  • Práce na produkci zabraly necelé dva roky. (HellFire)

Reklama

Reklama