Reklama

Reklama

Hvězdná pěchota: Invaze

  • Japonsko Starship Troopers: Invasion (více)
Trailer 2

Vojenská základna Fort Casey, která se nachází ve vesmíru daleko od Země, je přepadena obrovskými vesmírnými brouky. Vesmírná loď Alesia vyšle na Fort Casey mobilní vojáky, kteří mají za úkol pokusit se brouky pozabíjet. Podaří se jim zmocnit se základny a zachránit přeživší? (TV Nova)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (121)

italka63 

všechny recenze uživatele

Slušná sci -fi, kde se opět setkají tři přátelé, kapitánka Ibanezová, vědec Carl a Johnny Rico, který už je generálem, aby se střetli v dalším boji s arachnidy, tentokrát na zamořené lodi Ibanezové, s bojovým výsadkem, se kterým se pokusí zničit královnu arachnidů.-chcete vědět víc?-no tak si tohle velmi ucházející sci-fi military pusťte, za podbarvení solidní hudby. ()

Tony.cs 

všechny recenze uživatele

Final Fantasy - The Spirits Within. S tímto snímkem srovnávám celoanimované akčňáky. A musím zase. Ačkoli se konečně animace dost blíží FF, tak detailně stále nedosahuje. Ale FF je z roku 2001, takže někde bude něco špatně. Prostě když se střílí do chumlu brouků, musí být vidět ztráty a odlítávající kusy. Jinak solidní béčkovej zápek, kterej potěší. Ale chtělo by to zase Verhoevena. To by byl sešup. ()

Reklama

Hyb_rid 

všechny recenze uživatele

Naprosto perfektní prezentace mobile infantry Aramakiho, která si nebere jako inspiraci dílo gaijina Verhoevena ale spíš zůstává věrná Uchū no senshi. S čímž nemám vůbec žádný problém, jen jestli do té animace trochu nepromluvil pan Kojima protože Rico dostal takovou fazónu, že kdyby ho potkal Solid Snake tak by si nejspíš chvíli myslel, že hledí do zrcadla nebo na svůj klon. :-)) Každopádně jsem rád, že po halo, které mi moc nesedlo se Aramaki vrátil ke kvalitě Appleseedu. Víceméně je to jedno velké klišé ale působilo tak přirozeně, že mě to až překvapilo. Je to takový mashup Starship Troopers, FF- The Spirits Within, Aliens, Dead Space a Event horizon. Někdo bz mohl namítnout, že je to zbytečně natahované a nevím co ještě, ale dle mého názoru by to klidně ještě 10-15 minut navíc klidně sneslo. :-) ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Tvůrci zvolili rafinovanou strategii. Hned několik postav lze považovat za hlavní, a i ti vedlejší jsou poskládáni s animovanou nadsázkou, velice sympaticky. Proto strach o jednotlivé postavy utváří od začátku do konce velice napjatou atmosféru, kterou ještě podtrhuje sic videoherní ale i přesto velice našlapaný scénář neumožňující téměř žádného oddechu. Akční jízda plná brouků, drsňáků z pěchoty v čele s Johnny Ricem a i troškou té virtuální erotiky ;-). ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Po technickej stránke konkurencie schopné prvej hranej časti, po stránke príbehovej horšie snáď ako dvojka, ale v konečnom dôsledku u mňa jednoducho forma zvíťazila a keďže filmy typu Appleseed, Vexille 2077 a pod. žeriem, nemôžem inak. Je ich príliš málo na to, aby som si dovolil ich nepodržať... :) ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Práce na produkci zabraly necelé dva roky. (HellFire)
  • Úvodní monolog je převzat z knižní předlohy. (HellFire)

Reklama

Reklama