Reklama

Reklama

Ig Perrish (Daniel Radcliffe) měl skvělý život, bohatou rodinu, i ženu svých snů, krásnou rusovlásku Merrin Williamsovou. Merrin byla však za neobjasněných okolností zavražděna. Z Iga je najednou hlavní podezřelý a nikdo, ani vlastní rodina, v jeho nevinu nevěří. Zlomený a neprávem obviněn žije ze dne na den a své neštěstí zahání alkoholem. Jednoho dne se probudí a zjistí, že na čele mu vyrůstají podivné rohy. Že by to bylo znamení a podaří se mu vraha vypátrat? Spolu s rohy totiž získal zvláštní schopnost a rozhodne se udělat vše pro to, aby vraha své lásky našel. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (606)

pepo 

všechny recenze uživatele

Prvá hodina je super. Celý ten mix romantiky, krimi, dark fantasy a čiernej komédia ma veľmi bavil. Troška bordel, ale zábavný a vizuálne pekne natočený. Ale po scéne s hadmi v stodole evidentne niekto omylom vystrihol asi 20 minút filmu, celé to prestálo dávať zmysel, z filmu sa stala prehliadka wtf scén a pri finále som sa už regulérne musel smiať. Obrovský maglajz, ktorý drží nad vodol akurát výborný Radcliffe. Aja /Acha/ Adža môže točiť slušné B - čkové remaky , B- čkových hororov ale na takýto druh filmu bohužiaľ nemá. Proste hrôza. Smuné je, že keby to nemalo retardovaného scenáristu a režíroval tonapr. Raimi, Darabont alebo kľudne aj Burton mohlo to byť super. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Nadmíru zajímavé, Daniel Radcliffe od Harryho Pottera zatím ničím neoslnil, ale právě Horns je důkaz, že umí zahrát i jiné role. Příběh nebyl špatný, děj také ne a i atmosféra nebyla k zahození. Jelikož jsem snímek objevil před pár dny bez traileru a bez obsahu, tudíž jsem nevěděl o co vůbec půjde, tak jsem byl příjemně překvapen. Dvou hodinový snímek uteče jak voda a s dobrými nápady se nešetří, svou originalitu Horns má a to musím ocenit .. 8/10 = 87% ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Daniel Radcliffe se tak moc chce odprostit od své osudové postavy, až mám pocit, že od konce příběhu Harryho Pottera bere jen ty postavy, které jsou záměrně nějak vyšinuté nebo nejsou úplně v pořádku. Dobře pro něj. Zatím se mu to totiž bez potíží vyplatilo. Rohy jsou totiž fantasy krimi filmem, který abstraktně vypráví příběh jedné vraždy. Uznávám, že bez těch rohů by to byla klasická kriminálka, ale s nimi je to o to zábavnější, že se člověk s takovým nápadem ještě nikdy nesetkal. A přitom to je natočeno tak šikovně, že tu nemůže být řeč ani o béčkovosti. Musím se přiznat, že mi to opravdu udělalo radost. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Sympathy for the Devil? Tak Harrymu nalevo a napravo od jizvy vyrašily rohy. Fajn. Já jen, že mi celý film připadal, že se mu ztratili Mikuláš s andělem či že si odskočil z účinkování v nějaké televizní pohádce s Jirkou Mádlem, nicméně sám Joe Hill jeho výkon ocenil, takže pojďme k Horns jako filmu. Milovníky hororu nutno upozornit, že Butcher Aja vystrčil své gore růžky jen symbolicky, ale zato hýřil režisérskými nápady, barvitou bizarností a žánrovými hrátkami. Vyskočení ze zavedené škatulky nutno ocenit, jen kdyby se z toho ve finále nevyklubala temnotou šetřící romantická detektivka bez přidané hodnoty, co navíc koketuje s teen-bláboly typu Twilight. Tady nebyl ďábel v detailech, ale celku.. Choroba spočívající v obtížnosti převedení knižních předloh na filmové plátno se zdá býti u Kingů dědičná.. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Investigativní fantasy romanťárna, která mi dost často připomínala něco mezi Zmizelou a Osudovým dotekem. Pátrání po vrahovi nenudí, milostná linie je příjemně melancholicky feel-good a flashbackové střípky působí svěžím dojmem nezávislého filmu. Akorát bych trochu krátil a zaplatil Radcliffeovi další kurz herectví. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (30)

  • Film se natáčel v kanadském Vancouveru. (007.)
  • Vo filme odznie aj známa titulná pieseň seriálu Vikingovia (od r. 2013) -  "If I Had a Heart" od Fever Raya. (Arsenal83)

Související novinky

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

04.03.2013

Nutno uznat, že omladina z Bradavic si buduje zajímavější filmovou kariéru, než by jeden čekal. A jejich další projekty rovněž vypadají slibně. Daniel Radcliffe si po Ženě v černém a letošním Horns… (více)

Alexandre Aja a ďábelský LaBeouf?

Alexandre Aja a ďábelský LaBeouf?

12.12.2011

Filmová adaptace bestsellerového románu Horns, jehož autorem je syn Stephena Kinga Joe Hill, našla režiséra. Nečekejte decentní filmařinu, projekt dostal na starost francouzský masakrátor Alexandre… (více)

Reklama

Reklama