Reklama

Reklama

Ig Perrish (Daniel Radcliffe) měl skvělý život, bohatou rodinu, i ženu svých snů, krásnou rusovlásku Merrin Williamsovou. Merrin byla však za neobjasněných okolností zavražděna. Z Iga je najednou hlavní podezřelý a nikdo, ani vlastní rodina, v jeho nevinu nevěří. Zlomený a neprávem obviněn žije ze dne na den a své neštěstí zahání alkoholem. Jednoho dne se probudí a zjistí, že na čele mu vyrůstají podivné rohy. Že by to bylo znamení a podaří se mu vraha vypátrat? Spolu s rohy totiž získal zvláštní schopnost a rozhodne se udělat vše pro to, aby vraha své lásky našel. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (606)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Boha jeho co to mělo bejt?! Aja mě nasral. Jako režisér výbornýho gore z jednoduchými a srozumitelnými příběhy to jest volně přeloženo píčoviny co hlásají nechte krev ať to řekne za vás v tom podle mě umí chodit, tak proč tenhle debilní experiment??? Ani horor, ani drama ani art kterým se to asi snaží bejt. Já bych to tak maximálně přejmenoval na Harry Potrat : Rohatý princ vychlastané krve. A vůbec on to art asi nakonec je, ale musí ho v tom hloubavý divák objevit... A nebo radši ne, takže ještě jednou : co to kurva bylo?!10% ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Trochu jiný Aja, než bych čekal. Stále ale o dost odlišnější, než většina konkurence. I přesto mi ale tento mix hororu, buranské detektivky a komedie příliš nesednul. Chvílemi hodně zábavné, v jiných scénách zase šílené wtf. Daniel Radcliffe ale překvapivě bezchybný. Takhle se vylézá z kouzelnické škatulky! ()

Reklama

Superpero 

všechny recenze uživatele

Hodně ujetý film. Aja se s tím nepárá a kombinuje funkční drama (flashbacky do dětství, jak z knih Stephena Kinga) s mysteriozní atmoškou a bizarní komedií trochu okořeněnou hororem :) Nejvíc mě na tom bavily nekorektní humory a scéna s ustřelenou hlavou a následný výbuch smíchu střelce vládne. Alexandre Aja má prostě talent a třeba i bitka novinářů podpořená hitovkou Personal Jesus byla hodně cool. Jenže se mu tuhle směs stejnak nepodařilo ukočírovat, tak aby mě bavila dvě hodiny. Daniel Radcliffe byl ale dobrej. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Až na ten závěrečný fail hodně podařené. Aja se drží zpátky a slouží příběhu. Rohy mají hodně blízko Zrcadlům s Kieferem Sutherlandem. Kingovská struktura jde cítit na sto honů (autorem předlohy je jeho synátor Joe Hill) a lidští démoni vyplouvají na povrch ve zpočátku legračních scénkách (návštěva lékaře, bitka reportérů) a pak regulérní mstě (muthafuckin snakes in the muthafuckin car). Romantická linie je klasicky teenagerovská, dokonce i poměrně originální a hlavně uvěřitelná. Rohatý Radcliffe potvrzuje, že to myslí vážně, Pottera setřásl už v ruském doktorovi, tady mizí i jeho britský přízvuk. Pokud mu čich na zajímavé projekty vydrží bude dobře. Velká škoda toho přepáleného závěru. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Chvíľami som mal pocit, že sledujem romantickú, dramatickú, presladenú, rodinnú fantazmagóriu pre puberťákov či ďalšiu časť Harryho Pottera, no vzápätí tam režisér nabehol s nejakou komediálnou vulgárnou / erotickou scénkou či dialógmi, ktoré by mladiství do 15 rokov asi vidieť nemuseli. A asi je to to jediné, čím ma film upútal - dokázal rozosmiať. Štýlovo nakrútený mix všetkých možných žánrov. Akurát na ten môj najobľúbenejší sa akosi pozabudlo. Záver celkom efektný na pohľad a aspoň niečo to tam po necelých 2 hodinách začalo ten sľubovaný horor pripomínať, ale čakal som niečo úplne iné. Takéto smiešne báchorky totiž na mňa neplatia. Chladný priemer tomu dám, ináč sklamanie na celej čiare. Knižnú predlohu som samozrejme nečítal a šiel som do toho s hororovým očakávaním pod menom slávneho režiséra, takže asi sa to aj dalo čakať. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (30)

  • Juno Temple povedala, že ona a Daniel Radcliffe zažili vtipný moment pri natáčaní ich sexuálnej scény. Bola to jeho prvá sexuálna scéna pred kamerou, a preto ju žiadal o radu, pretože ona ich vo svojej kariére nakrútila niekoľko. Povedala len: "Garantujem ti, že pár okamihov po tom, ako začneme natáčanie, budeš požiadaný, aby si mi položil ruky na zadoček. Raz sa to stane." Päť minút po zábere režisér požiadal Radcliffa, aby položil ruku na jej obnažený zadok, a Temple Radcliffovi povedala: "Hovorila som ti to." (Arsenal83)
  • Režisér Alexandre Aja se ihned po dočtení knihy "Horns" od Joe Hilla rozhodl, že právě to chce zfilmovat. Prohlásil, že nemohl odolat pokušení ponořit se do ďábelského podsvětí a znovu objevovat obecné mýty. (ČSFD)

Související novinky

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

04.03.2013

Nutno uznat, že omladina z Bradavic si buduje zajímavější filmovou kariéru, než by jeden čekal. A jejich další projekty rovněž vypadají slibně. Daniel Radcliffe si po Ženě v černém a letošním Horns… (více)

Alexandre Aja a ďábelský LaBeouf?

Alexandre Aja a ďábelský LaBeouf?

12.12.2011

Filmová adaptace bestsellerového románu Horns, jehož autorem je syn Stephena Kinga Joe Hill, našla režiséra. Nečekejte decentní filmařinu, projekt dostal na starost francouzský masakrátor Alexandre… (více)

Reklama

Reklama