Reklama

Reklama

Paranormal Activity 4

  • USA Paranormal Activity 4 (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Příběh hororu Paranormal Activity 4 volně navazuje na druhý díl, v němž démonem posedlá Katie vyvraždila rodinu své sestry s výjimkou nemluvněte Huntera, které unesla neznámo kam. Uběhlo pět let a tahle dvojice s velice pohnutou minulostí se přistěhuje na poklidné americké předměstí, které záhy poklidné být přestane. Paranormální sílu na vlastní kůži pocítí především matka s dcerou, které žijí v sousedství Katie. Po prvních nevysvětlitelných událostech instalují v domě kamery a další bezpečnostní prvky a nestačí se divit tomu, co na nich uvidí. Jenže u toho se temné síly, které se nad nimi stahují, nezastaví. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (369)

DH3Factor 

všechny recenze uživatele

Lekačky ohrané již v předchozích dílech + vesmírná odyssea v obýváku + je to pořád strašně creepy and weird + vymaštěná blonďatá teenka, nerd, dva malí chlapečci a několik postav předurčených ke zkáze + kočka + dílo satanovo. Vhodné maximálně k pobavení skupiny podnapilých delikventů. (Pokud to opravdu musíte vidět, tak doporučuji ve slovenském znění. Čudák Robbie je totiž do pekla nepřekonatelný!) ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Takže tu opět máme návrat do starých kolejí, ano strašení se koná, chování postav je ale pitomé a nevěrohodné. Proč vždycky rodiče kašlou na své děti, které jim tvrdí že něco není v pořádku? Nemůžu být s touhle krajně nevěrohodnou situací spokojen. Stejně jako s faktem, že kamery sice nahrávají jako o duši, ale nikdo se na jejich záznamy, s přibývajícím stoupajícím napětím, nekouká. Hodně začínám přemýšlet jestli další díl nevynechám. 3. díl nebyla přitom vůbec špatná podívaná. Bylo v něm strhující finále. Tady se sice finální rozuzlení koná, ale 5 minut považuji za docela výsměch. Navíc je 4. díl nesmyslně utahaný. ()

Reklama

Kryton 

všechny recenze uživatele

Seriál o tom, jak Američani nejraději mají doma padesát kamer a točí na ně i jak vypadají při vaření, spaní a záchodě se dočkal dalšího dílu 4. Předchozí díly dokázaly postrašit i pobavit. Tento obludně natahovaný díl youtube - bloncka, která nosí notebook sebou i do sprchy. Hodinu a půl jste natahování nudným záběrem z notebooku, telefonu a dojde i na kinect (jediná zajímavá věc). Bloncka je jediná sympatická postava společně s jejím kamarádem v celé dosavadní sérii PA - to musím uznat, ale zbytek je neskutečná zrecyklovaná s.acka. Už samotný příběh dokazuje bezradnost a další díl s dílem bude mít s předchozím společného jen kameru. Pokud ve své době Záhada Blair Witch budila kontroverze a dokázala i něco vzbudit, pak je série PA velký kalkukl. Za málo peněz udělat více peněz. Předchozí díly bavily a dokonce trojka je nejlepší a měla by se osamostatnit. Mimochodem stává se přesně, co se sérií SAW. Jeden seriál skončil a tak se bude točit jiný. V hororu se to překousne, ale v jiném žánru by se už asi skončilo. Hodnocení OST: žádná hudba, žádné hodnocení. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že jsem viděl jedničku, dvojku i trojku, tak čtyřka byla téměř povinností. Po roztahaném úvodu, kde jsme málem byli seznámeni i s prvním sexuálním zážitkem mladé blondýnky, se konečně začaly dít i ty tzv. paranormální jevy. Vše začalo klasicky pohybujícím se lustrem. Ale to předbíhám. Netradiční věci se začaly dít až ve chvíli, kdy se velmi zvláštním způsobem dostalo naší ústřední rodince do opatrování, démonem ovládané, dítě. Pak tedy ty lustry. Popravdě, už si ani moc nepamatuji, jak to šlo vše popořadě. Nicméně takovým důležitým faktorem byla supervychytávka na kinectu, o jejíž existenci jsem neměl nejmenšího tušení, která v kombinaci s kamerou přeplou na noční vidění, tedy dočasně pracující v infračerveném pásmu dokáže občas objevit nějakého toho ducha. Něco tak debilního snad zdravého člověka napadnout nemůže. Tak naše 15 letá hrdinka s jejím poloteplým přítelem nainstalují do domu jednu kameru a celou noc mají zaplé 3 notebooky, které zřejmě poháněné pouze baterií, neboť přívodní kabel mému zraku unikl, celou noc v HD rozlišení natáčejí. Blik, blik, blik. Kamery se neustále přepínají. Občas se pohne lustr, občas židle, občas se pootevřou dveře. Samotný závěr netrvá dlouho. Teta Katie se začne v domě zabydlovat a během několika minut odstraní všechny původní majitele. Právě samotné finále je naprosto nejdebilnější část filmu. Naštěstí hlavní hrdinka je docela pohledná a webcamera ji často zabírá, takže není velký problém prokoukat se až na konec. Nezdá se mi, že tento nápad je hodný realizace zatím 5 dílů. Myslím si, že nápady a veškeré kouzlo byly vyčerpány v prvním dílu. Nyní už se nevaří ani z té vody. Takový film si může doma natočit každý. 1*. Budu se těšit na pokračování a především na to, co NOVÉHO tvůrci vymyslí. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

člověk tak nějak pořád doufá,že se tvůrcům podaří tuhle sérii někam posunout,ale ono nic a čtvrté pokračování není tak ničím jiným než vařením z vody.Jednička sama o sobě nebyl žádný zázrak,ale fungovala.Dvojka už byla dost nudná,ale měla alespoň pár sušných lekaček a solidní finále.Trojka pak zklamala v tom ohledu,že trailer sliboval mnohem mnohem víc a nakonec se opakovalo to stejné jako v předešlých dílech.Čtvrté pokračování má pak nejblíže ke dvojce (prakticky je to ůplně to samé).Bohužel s tím rozdílem,že lekačky už nikoho nepřekvapí a když už divák přetrpí skoro hodinu a půl bezbřehé nudy,kde se opět jen zavírají dveře a někdo někde dělá rámus/bordel,přijde finále,které nejen že opět nepřekvapí,ale trvá dohromady asi tak dvě minuty.To je po takovém nášupu nudy a nedostatku čehokoliv byť jen podobnému invenci zatraceně málo.Hodně vážně zvažuji,že pětku už nedám a tvůrci by o tom měli zauvažovat také...20% ()

Galerie (19)

Zajímavosti (22)

  • Film bol do kín distribuovaný pod krycím názvom Elderly 4. (tarponko)
  • Stephen Dunham (Doug) a Alexondra Lee (Holly), kteří ve filmu hrají rodiče, byli manželským párem i ve skutečnosti. Stephen Dunham zemřel 14. 9. 2012 na infarkt krátce před uvedením filmu do kin. (Hal_Moore)
  • V traileru se objevily scény, které ve filmu nakonec nebyly. (maluti)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno