Reklama

Reklama

Paranormal Activity 4

  • USA Paranormal Activity 4 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Příběh hororu Paranormal Activity 4 volně navazuje na druhý díl, v němž démonem posedlá Katie vyvraždila rodinu své sestry s výjimkou nemluvněte Huntera, které unesla neznámo kam. Uběhlo pět let a tahle dvojice s velice pohnutou minulostí se přistěhuje na poklidné americké předměstí, které záhy poklidné být přestane. Paranormální sílu na vlastní kůži pocítí především matka s dcerou, které žijí v sousedství Katie. Po prvních nevysvětlitelných událostech instalují v domě kamery a další bezpečnostní prvky a nestačí se divit tomu, co na nich uvidí. Jenže u toho se temné síly, které se nad nimi stahují, nezastaví. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (369)

RedAK 

všechny recenze uživatele

Vlastně ani nevím, za co tu jednu hvězdu dávám... I když, možná jo; chvíli jsem měl skutečný strach! Na filmu jsem byl v kině a během projekce jsem sežral tři balíčky paprikových chipsů, jeden sáček slaného popcornu, dvě oříškové milky, půlku kuřecí bagety, čtyři hořké fidorky, dva páry hořických trubiček, jedny kakaové vlnky, patery mléčné miňonky, dva chilli longery, tři krémové věnečky, sáček preclíků, půl kilogramu skittles, jednu čivavu a měl jsem skutečný strach, že se poseru a svojí vražednou hnilobou zamořím celý kinosál. Naštěstí vše dobře dopadlo a já se posral až po cestě domů. ()

WoWoW 

všechny recenze uživatele

Zívám a to je teprve 5 odpoledne, to nebude tím, že by se mi chtělo spát. Možná se budu opakovat, ale nemůžu přijít na to proč tvůrci Paranormal Activity dělají pořád to samé. Jéééé jsem to ale hlupák, ono to pořád vydělává peníze. Ale sakra vysvětlete mi proč. Vždyť už nažátku bylo jasné, že to dopadne, jak to dopadlo a že bychom se dočkali nějakých převratných novinek to se taky nedá říct. Dokonce finále na které jsem se po předchozím díle, kde bylo skvělé, těšil, mě strašně moc zklamalo. No nic, jdu si dát kafe, než z toho znudění usnu. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Aj napriek tomu, že som veľký fanúšik serie P.A. - toto bolo viac ako zlé. Sklamaných bude veľmi veľa fanúšikov hororu. Je tu toľko negatív, že nemá zmysel ich vymenovávať. Čo hodnotím, ale najviac negatívne je záver. Smiešny, pateticky, trápny natoľko, že pobavil nejedného diváka v kine. Pre mňa osobne táto séria skapala treťou častou. A ani neviem či by som chcel aby sa to niekto snažil napraviť ďalším "vydareným" pokračovaním - 20%. ()

DJ Rocco iNc 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $5 million // Tržby USA $53,921,300 // Tržby celosvetovo $142,645,339 // Tržby za otváraci týždeň $29,003,866 Riadny odpad. Čím viac a viac častí sa natáča, tým viac je to väčší a väčší shit. Nechápem, že to ešte baví niekoho sponzorovať. Alebo tí Američania sú naozaj taký vytretý??? Takéto tržby, za takýto brag. A ten koniec, tak to bola sila. ... na entu. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Nové postavy, nové prostředí, další nudný a zbytečný díl. Ne, to není upoutávka na Rodinná pouta, ale na další díl PA. Tentokrát můžu říct, že celý film se čeká jen na konec . Atmosféra se vytratila, ale nebudu tady psát (jako spousta z vás), že jsem se nelekl, lekl jsem se a nejednou. Celý film se nic neděje a směřuje to sice k dobrému, ale krátkému konci, kde se vlastně hodně vysvětlí a naladí to na případný 5. díl. Kromě dobrého konce, který trvá 2,01 sekundy je film vlastně o tom, že si nějaká holka pořídila notebook. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (22)

  • Vizuální efekty a animaci dělala společnost Industrial Light & Magic založená Georgem Lucasem, která se postarala např. o efekty k filmu Avatar (2009) nebo k filmům ze sérií Piráti z Karibiku, Iron Man nebo Transformers. (Freakyy)
  • Film bol do kín distribuovaný pod krycím názvom Elderly 4. (tarponko)
  • Natáčelo se v Hedesonu v americké Nevadě. (rafix)

Reklama

Reklama