Reklama

Reklama

Lukostřelci

  • Jižní Korea Choejongbyeongki hwal (více)
Trailer

Zrodila se legenda. Akční historický velkofilm s propracovanými bojovými scénami. Za válečných let druhé invaze Mandžuů do Koreje roku 1636 se Nam-Yi a jeho malá sestra Ja-In stanou svědky popravy svého otce a sami jen náhodou uniknou smrti. Když oba vyrostou, z Nam-Yi je skvělý lukostřelec a Ja-In se chystá na svatbu. Uprostřed obřadu je ale napadne horda nájezdníků a Ja-In je unesena přímo ze své svatby. Mandžuové ji prodají knížeti Dorgonovi, v jehož službách je jeden z nejlepších střelců, velitel a elitní bojovník Jyu Shin-Ta. S ním a jeho vojskem se bude muset Nam-Yi utkat, bude-li chtít sestru zachránit. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (158)

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Skvělý film o lučištníkovi Nam-Yiovi, kterému unese sestru o svatebním dni mandžuská armáda a který se sám vydává na její záchranu. V tom se mu snaží zabránit skupina mandžských lučištníků včele s nemilosrdný velitelem. Tento historický film připomíná spíš souboj sniperů, takže se v něm na blízko hlavní hrdinové setkávají jen zřídka. Za mě 86% :) ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Dobré, ale na Legolasa to nemá. Nie som fanúšik šikmích očí, ale keď za tou veľkou mlákou točia len samé komiksy, musel som zasurfovať sem. A celkom sa oplatilo. Podarila sa výprava, či dobová atmosféra a na oko to vyzerá fajn. Síce je to podla mňa zbytočne dlhé, ale inak si vás Lukostrelci dokážu získať. Akcia tu ma hlavné slovo a je rozhodne na čo pozerať a čo strieľať. 80% - 4* ()

Reklama

Dreadd 

všechny recenze uživatele

Pokud přetrpíte příšernou korejskou digitální bestii, která byla totálním šlápnutím vedle, přežijete pár nelogičností a zmatený začátek, máte rádi svištění šípů a věříte, že tím šípem lze na dost velkou vzdálenost přetnout tětivu, může být pro vás Válka šípů solidní jednohubka. Výhodou může být pro diváka ze zdejších končin fakt, že tu málokdo zná dějiny Mandžuska a tak i kdyby byl celý film naprosto historicky mimo, nikdo to nepozná. Kdekdo však pozná, že na čtvrtkilový šíp by byla potřeba spíš menší balista než obyčejný luk, aby doletěl tak daleko. Úplně by stačilo, kdyby film disponoval stopáží kolem 90 minut, oprostil by se od zbytečných politicko-kulturních námětů, neměl ty rádoby ohromující blbosti (protože obyčejné šípy jsou naprosto dostačující) a soustředil se hlavně na luční a šípovou akci. ()

Beastmaster4 odpad!

všechny recenze uživatele

Kdo tohle zvládne dál jak do 30 minut, tak je borec. Neuvěřitelná ptákovina. Začíná to úprkem sourozenců do lesa, kam je pronásledují psi. Sourozenci se schovají za keř a psi je přeběhnou, opět je najdou, až když zavříská malá Korejka – tak to pozor, psi tu nejdou po čichu a zraku - tady jdou jenom po sluchu. Takže to začíná mordem čtyř psů, pak lovem srny...bla bla bla bla...potom se jeden maník vyzvrací druhýmu do obličeje...další bla bla bla bla...amatérskej útok nájezdníků na vesnici jak z nejtrapnějšího seriálu...připitomělý střílení z luku a jupí konec…tak nějak. Já skončil u toho hurá útoku a dál STOP! Jenom jsem narychlo přejel cca po 5 minutách, jak si to vede dál a bohudík nebylo čeho litovat. Ubohá, nudná krávovina! ()

bararich8 

všechny recenze uživatele

Tleskám, tleskám, po možná trochu slabším začátku (ale stále nad průměrem) se to skvěle rozjede a střídá se "relax" tempo (rozuměj: nikdo neumírá) s výborně zpracovanými akčními scénami. Vše to skvěle vypadá a zní a tak 2 hodinka uteče celkem rychle a hlavně příjemně. Mínus akorát za toho CGI tygříka, na druhou stranu to však bohatě vyvažuje doslova krásný konec. Možná trochu nadhodnocených 5* Korea opět válí! ()

Galerie (44)

Reklama

Reklama