Reklama

Reklama

Můj vysvlečenej deník

  • angličtina My Naked Diary
Trailer 1
Česko, 2012, 102 min

Předloha:

Johana Rubínová (kniha)

Kamera:

Michael Gahut

Hudba:

Petr Wajsar

Hrají:

Veronika Khek Kubařová, Petra Špalková, Berenika Kohoutová, Sandra Černodrinská, Marika Šoposká, Šárka Krausová, Igor Bareš, Ondřej Mataj, Martin Šesták (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Romantická teenagerská komedie o první dívčí desiluzi a hledání skutečného obrazu blízkých, které změní hrdinčin pohled na život... Komedie s příchutí romantiky i hořkosti vznikla podle knižního bestselleru sedmnáctileté studentky Johany Rubínové. Johana (V. Kubařová) žije s otcem (I. Bareš) a nevlastní matkou (P. Špalková). Její vlastní maminka zemřela, když byla malá. Před dvěma lety zažila první velkou lásku, která ale skončila sebevražedným pokusem. Od té doby se Johana snaží milostným karambolům vyhýbat. Štěstí ale nemá – kluk (O. Mataj), do něhož se zamiluje, ji podvede s její nejlepší kamarádkou (B. Kohoutová). Johana se snaží vzpamatovat ze zklamání a zároveň pátrá v rodinné historii, aby se dozvěděla víc o smrti své matky. To, co zjistí, její život obrátí naruby. A Johana si musí připustit, že lidé, mezi nimiž dosud žila, jsou jiní, než si myslela… (Česká televize)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (253)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Vokatá, nosatá, bradatá, vlasatá a pusatá Verča Kubařová je dost zajímavej typ, působí přirozeně a má velkej potenciál do budoucna. Nebýt jí, tak by tahle sonda do duše teenagerky šla ke dnu tak rychle jako Titanic . Zato její herečtí vrstevníci to s hraním opravdu nepřeháněli... Nejdříve jsem si říkal, že to bude takové Indiánské léto po letech ovšem pohledem dnešních teenagerů. Zklamanou Issovou ve vaně s jablky, že nahradí právě Kubařová, Brutus vystřídá jiný band atd... Lehce jsem se trefil, je to o teenagerech a jejich strastech, pohledem teenky. Mladé zajímají i stále stejné věci, pařby, hulení, sex a vztahy.... Jen kulisy jsou modernější. Barevnější. Já ale asi nejsem ta správná cílová skupina, pro kterou byl Můj vysvlečenej deník natočen. Nejsem už pubescent a tak asi nechápu ty ,,obrovský'' problémy dospívající mládeže. I tak mám ale dojem, že i pro teenagery je tam těch vtipů a hlášek (které takový snímek musí nutně obsahovat) minimum. Nějak jsem to sice dokoukal, ale na konci jsem si řekl.. Eh.. co to bylo? A co na to Jan Tleskač ? Na komedii jsem se u toho pousmál snad jen jednou a to je opravdu slabota. Když už teenagerskej film, tak raději Vorlův Gympl. * * ()

Kratas558 

všechny recenze uživatele

Neseděly mi k tomu scény v psychiatrické léčebně, protože působily jako pěst na oko. A přestože to byl totální průměr, i co se týče hereckých výkonů, tak jsem vcelku spokojená. O tom to přeci je. Že nic neskončí dobře nebo zajímavě jenom proto, že by mělo a že neexistujou happyendy v tom našem "průměrným" životě. ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Tři a půl, velmi sympatické překvapení. Přirozené herecké výkony (skvělá Veronika Kubařová, skvělá), režie, která odsýpá, příjemná hudba a vcelku zajímavý děj. O knižní předloze jsem dodnes neměl ani ponětí. Příběh, natočený podle ní, se ale může chlubit tím, že vypadá vážně jako ze života. A to se nejen v českých filmech cení.__P.S. Tak dnes jsem se (po roce a půl) dozvěděl, že žádná knižní předloha neexistuje a já se stal obětí čísi mystifikace. Že by mi to ovšem vadilo, to ne. ()

somnar 

všechny recenze uživatele

Co dělaj holky, když maj depresi? Nic. Blejou. Konec citace. Není to komplet buransky "teenagerovské", to je ale asi jediná poklona, kterou jsem schopen složit. Deník je úplně prázdný, nezáživný, nesmyslný, nezajímavý, nezábavný. Jestli "současnou českou komedii", tak Přebor a klidně i Vrásky z lásky. Jestli komedii od holek, o holkách a "pro holky", tak jedině Bridesmaids. 50% ()

triatlet 

všechny recenze uživatele

Příběh je asi stejně "složitý" jako věta z oficiálního textu distributora: "Johana se totiž nečekaně zamiluje, začne pátrat po muži ze starých dopisů, který znal její mámu, když byla naživu a který by mohl být jejím biologickým otcem, a její deník, kde je úplně všechno, chtějí vydat jako knížku." Přemrštěná stopáž se dá díky Veronice Kubařové vydržet. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (13)

  • Snímek byl natočen na motivy stejnojmenného bestselleru Johany Rubínové. (Terva)
  • Názov filmu sa objaví až v samom závere. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama