Reklama

Reklama

Vášeň

  • USA Passion (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mladá žena, která pracuje v byznysu, se vydá na cestu pomsty poté, co jí její šéf a mentor ukradne její nápady. (Rosaviva)

Videa (3)

Trailer

Recenze (139)

hansel97 

všechny recenze uživatele

S Passion je to jako na kolotoči, ze začátku slušné kariéristické drama plné podlých triků mezi McAdams, Rapace a Herfurth, které mimochodem opravdu herecky excelují, ale pak to v půlce filmu nějak stagnuje, dokud nedojde k většímu zvratu a to je největší chyba, protože v tom momentě jsem se neskutečně nudil. Konec je pak zase hodně dobrý, ale na můj vkus příliš překombinovaný a zmatený, asi i neuvěřitelný. Není to vyloženě špatné, ale čekal jsem více. ()

Beagle 

všechny recenze uživatele

Neviděla jsem francouzskou předlohu, takže nevím, do jaké míry je na vině scénář a do jaké míry to zprznili De Palma a spol, ale tohle bylo prázdné, odtažité a chvílemi i hloupé. A pojmenovat to "Vášeň" je v zásadě černý humor. To i leckterý díl Columba byl napínavější (a vášnivější, nemluvě o té hrozné hudbě). ()

Reklama

noriaki 

všechny recenze uživatele

Tak nevím. Byl to thriller, který De Palma nedopatřením natočil bez atmosféry a ze scénáře s přeházenými stránkami, nebo jde o velice rafinovanou parodii na sedmdesátkové psychárny? Chtěl bych věřit v to druhé, protože těch momentů kdy jsem nechápavě kroutil hlavou, tam bylo až přespříliš. Film paradoxně selhává v režisérově parádní disciplíně - formě. K uzoufání dlouhý záběr tam, nešťastně zvolená kamera tady, občas zbytečné tlačení na pilu, nebo příliš křečovitá snaha o uměleckou stylizaci a voila, celý dojem jde do kopru. O ději ani nemluvím. Ten možná vypadá dobře na papíře, ale tady jsem měl z těch charakterových veletočů a nepředvídatelných zvratů, pořádný guláš. Naopak musím pochválit herečky. Rachel McAdams už zase exceluje, Noomi Rapace zahrála svůj slabší průměr, za který by ovšem byl leckdo vděčný. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Sama nevím, proč jsem tak dlouho odolávala Passion, možná to sinusoidové hodnocení a dost negativních komentářů , ale konec konců je to přece jen pro mě jistou výzvou a když jsem byla ještě navíc popostrčená k tomu, ať do toho klidně jdu, tak jsem do toho šla a za to dík. K tomu mám ještě jednu připomínku, že erotický thriller o smyslném vztahu dvou žen je mírně zcestné vyjádření v obsahu. Mnohé uživatele to může odradit a já byla jednou z nich. - Ta naše něžná, milá a krásná Rachelka a vida, jaká to může být potvora a naopak ta svérázná, nespoutaná Noomi z Millennia a tady je to ušlápnutá holčina. Ale pozor, tenhle fakt berte jen v úvozovkách. Sledovat totiž tyhle dvě filmové starr, jak na sebe něžně vrčí a kují na sebe pikle nejvyššího kalibru, byla obrazně kulinářská lahůdka a to nemluvím o mužském oku, který si tady musel nutně přijít na své. Brian De Palma je zatím můj čtyřkový režisér a ani tady se neodchýlím i když připouštím, že se scénářem se mohli tvůrci trochu víc pomazlit. Závěrečná tečka mně silně připomněla Nepřítele, která pro mě zůstane i tady jedním velkým otazníkem. Ale když přihlédnu k faktu, že se jedná mimo jiné o mysteriózní žánr, tak proč ne ? Dámy, byly jste senzační potvůrky. ()

KR4T4S 

všechny recenze uživatele

Dafuq roku. McAdams i Rapace se do rolí vůbec nehodily, těžce přehrávaly, postavy mezi sebou hrajou subhry subher her, vyprázdněné dialogy jak z Rodinných pout (hlavně ty konce firemních porad). ALE! Tentokrát to vůbec nevadilo, smál jsem se tomu a zároveň jsem byl poměrně napjatý. Konec byl tak over the top, že ani nechci řešit, co bylo jak. To si nechám, až na příště. (EROTICKÝ thriller to teda rozhodně není) 65% ()

Galerie (99)

Zajímavosti (10)

Související novinky

De Palma se vrací za kameru

De Palma se vrací za kameru

04.05.2017

Brian De Palma byl od 70. do 90. let filmařskou extratřídou, jíž vděčíme za Zjizvenou tvář, Neúplatné nebo Carlitovu cestu. Po Mission: Impossible ale začal trochu strádat a přišel o diváckou… (více)

Reklama

Reklama