Reklama

Reklama

Nejslavnější motoristický magazín světa, který pravidelně sleduje tři sta milionů diváků. Vizuálně působivé představení vozů je doprovázeno odlehčeným komentářem, který zaujme nejen technické nadšence. Závod auta s rychlovlakem, fotbal s auty a mnoho dalších šílených nápadů. A k tomu všemu nesourodá, a zároveň skvěle se doplňující trojice vtipných moderátorů (TV Prima)

(více)

Videa (9)

Trailer

Recenze (196)

brano82 

všechny recenze uživatele

Najlepší motoristikcý magazín aký je možné v dnešnej dobe sledovať, a neviem či bude niekto schopný v budúcnosti Top Gear prekonať. Skvelá trojica moderátorov, ktorá svojími vtipnými kúskami určite pobaví a zaujme aj tú časť publika a divákov, ktorým vôňa benzínu a spaľovací motor nič moc nevraví. Bravo ()

TwoFace 

všechny recenze uživatele

Clarkson, May a Hammond – tři nejlepší moderátoři na světě v tom nejlepším pořadu na světě. Výhodou Top Gearu je, že na něj můžete koukat i když vás auta moc neberou, protože tady jde o tu show, o britský humor a bezchybný vizuál. Speciály pak patří k tomu nejlepšímu. Byla to nezapomenutelná a neskutečná jízda! ()

Reklama

dubinak 

všechny recenze uživatele

Tohle je fakt totální psina. I přes to, že jsem holka a k autům mám absolutně neutrální vztah, sleduji tento pořad kvůli té nesmírné dávce britského humoru v podání dokonale sehrané trojky. V žádném díle není nouze o zábavu a originální nápady. Taky mě vždycky těší výběr hostů ve studiu. Top Gear tedy vážně není jen pro pány. Naláká už jen to, že zdejší parta zkouší hrát s auty rugby a to se jen tak nevidí. ()

RomanHyde 

všechny recenze uživatele

Nejsem fanda aut, řvoucích a smrdících motorů. . Top Gearu však nemohu upřít jeho kvalitu a poutavost, která v kombinaci se suchým britských humorem činí pořad velmi atraktivním. Top Gear zcela jistě disponuje jiným rozpočtem, než-li "Autosalon", možná by jednotlivý díl převýšil i rozpočet českého celovečeráku. Kde jsou peníze, tam je show a Top Gear je převážně ta show. ()

Ceberus 

všechny recenze uživatele

Autům příliš neholduji, byť mi řidičský průkaz nechybí. I když mě tedy nechávají novinky ze světa automobilismu chladnější než ostatní příslušníky stejného pohlaví, nutno uznat, že autoři Top Gearu odvádějí svou práci velmi kvalitně a ukazují, že i recenze na auta mohou být podávána velmi zajímavě a netradičně. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (22)

  • Od začiatku 14. série sa program vysielal vo vysokom rozlíšení. (m.a.t.o.)
  • Autá roka podľa Top Gearu:
    2002 - Land Rover/Range Rover
    2003 - Rolls-Royce Phantom
    2004 - Volkswagen Golf GTI
    2005 - Bugatti Veyron
    2006 - Lamborghini Gallardo Spyder
    2007 - Subaru Legacy Outback/Ford Mondeo
    2008 - Caterham Seven R500
    2009 - Lamborghini Gallardo LP550-2 Valentino Balboni
    2010 - Citroën DS3
    2011 - Range Rover Evoque (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama