Reklama

Reklama

Nejslavnější motoristický magazín světa, který pravidelně sleduje tři sta milionů diváků. Vizuálně působivé představení vozů je doprovázeno odlehčeným komentářem, který zaujme nejen technické nadšence. Závod auta s rychlovlakem, fotbal s auty a mnoho dalších šílených nápadů. A k tomu všemu nesourodá, a zároveň skvěle se doplňující trojice vtipných moderátorů (TV Prima)

(více)

Videa (9)

Trailer

Recenze (196)

brano82 

všechny recenze uživatele

Najlepší motoristikcý magazín aký je možné v dnešnej dobe sledovať, a neviem či bude niekto schopný v budúcnosti Top Gear prekonať. Skvelá trojica moderátorov, ktorá svojími vtipnými kúskami určite pobaví a zaujme aj tú časť publika a divákov, ktorým vôňa benzínu a spaľovací motor nič moc nevraví. Bravo ()

Mafian 

všechny recenze uživatele

Nejlepší televizní pořad všech dob? Nepochybně. Top Gear (zde nepochopitelně označený číslem 2010) se stal fenoménem díky povedenému mixu nekorektního humoru, zajímavých informací o automobilech a osobitosti všech tří moderátorů, jenž jsou důkazem, že muž nedospěje, pokud se jedná o auta. Clarkson, May a Hammond se pro tento pořad narodili a mě jejich Top Gear okouzlil... ()

Reklama

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

Nikdy nebudu dost starej ani znuděnej na to, abych si neužíval a s kamarády nostalgicky nevzpomínal na hovádský eskapády legendární svaté Trojice Clarkson - Hammond - May. Cestovka Top Gear totiž nestárne, ale naopak zraje jak neodolatelný čajíček o páté. Tohle totiž není jen obyčejnej pořad – Top Gear daleko přesahuje rámec televizní zábavy a entertainmentu... a to říkám jako člověk co nesnáší auta. ()

Meev 

všechny recenze uživatele

Já mám problém s něčím jiným... že mě nebaví to, o čem se tam mluví, ale to, o čem se tam mluví je udělané víc než dobře. A občas i mě zaujme nějaké téma nebo nějaký výlet moderátorů, třeba do Argentiny nebo Číny. Hosté bývají příjemní, Stig umí jezdit a zajímavé jsou i časy, které hosté ujedou. Mně to zkrátka přijde jako zajímavý dokument (jestli to je vůbec dokument :D) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Nie som ten typ chlapa, ktorý dokáže pred garážou celé hodiny leštiť svoje fáro a potom ešte o tom kecať v pube s kamarátmi. Svoje auto beriem čiste vecne a prakticky. Je to proste dopravný prostriedok, ktorý mi uľahčuje každodenný život. Preto ma relácia "Top Gear 2010" nijak zvlášť nezaujala. A navyše nemám rád suchý anglický humor. Takže ma britské trio podivných moderátorov (Jeremy Clarkson, James May, Richard Hammond) dokázalo skôr podráždiť ako pobaviť. *** ()

Galerie (35)

Zajímavosti (22)

  • Posledná zákruta sa nazýva "Gambon corner" (Gambonova zákruta). Je pomenovaná po hercovi Michaelovi Gambonovi, ktorý cez ňu skoro preletel. (Xooolg)
  • Od začiatku 14. série sa program vysielal vo vysokom rozlíšení. (m.a.t.o.)
  • Během testování aut na dráze nebo kola na čas celebrity v autě za rozumnou cenu můžeme vidět v pozadí na letišti modifikovaný letoun Boeing 747 s označením G-BDXJ, který byl použitý v bondovce Casino Royale (2006). Scéna s tímto letadlem se natáčela na letišti Dunsfold, kde se natáčí Top Gear. (Cheeker)

Reklama

Reklama