Reklama

Reklama

Nejslavnější motoristický magazín světa, který pravidelně sleduje tři sta milionů diváků. Vizuálně působivé představení vozů je doprovázeno odlehčeným komentářem, který zaujme nejen technické nadšence. Závod auta s rychlovlakem, fotbal s auty a mnoho dalších šílených nápadů. A k tomu všemu nesourodá, a zároveň skvěle se doplňující trojice vtipných moderátorů (TV Prima)

(více)

Videa (9)

Trailer

Recenze (196)

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

Nikdy nebudu dost starej ani znuděnej na to, abych si neužíval a s kamarády nostalgicky nevzpomínal na hovádský eskapády legendární svaté Trojice Clarkson - Hammond - May. Cestovka Top Gear totiž nestárne, ale naopak zraje jak neodolatelný čajíček o páté. Tohle totiž není jen obyčejnej pořad – Top Gear daleko přesahuje rámec televizní zábavy a entertainmentu... a to říkám jako člověk co nesnáší auta. ()

ac1976 

všechny recenze uživatele

Konečne sa cítim ako Brit-hlúpo a zbytočne. To sú myslím slová podceňovaného a zosmiešňovaného Jamesa Maya. A presne taká je pre mňa táto super ospevovaná relácia. Zjavne si nikdy nekúpim najnovšie SLS ako sa často predvádza ten chuj Clarkson a tak ma iste nikdy nedostane táto UK blbosť. Hviezdu dávam za pár vtipných testov a pár vtipných hlášok. ()

Reklama

boni 

všechny recenze uživatele

V autech se moc nevyznám, respektive mě vůbec nezajímají. Automobilový sport nepovažuji za sport, auto prostě a jednoduše považuji za prostředek, kterým se přemisťujeme z bodu A do bodu B, a přesto Top Gear zbožňuji. To je dle mého soudu dostatečně flagrantní vyjádření kvality. Sice jsem neviděl všechno, ale i tak si dovolím tvrdit, že kvalita jednotlivých epizod je opravdu na konstantní úrovni. Určuje ji v prvé řadě obrovský rozpočet, který BBC díky průměrné světové sledovanosti okolo 300 milionů lidí Top Gearu dala, a v řadě druhé až neuvěřitelně sehraná moderátorská trojice, jenž vše podá erudovaně a zároveň s mimořádně infantilním humorem. V jednotlivých dílech většinou přeskočím minimálně celebrity v autě za rozumnou cenu, to mě vážně nezajímá, a někdy i testy méně zajímavých aut, ale jakmile dojde na hlavní zápletku, tak si můžeme být jisti, že to bude kvalita. A když nám ještě čas od času do toho hodili nějaký ten speciálek, tak to už si musíme zákonitě - a s maximální lascivností - mnout pytlík. ()

dwyane 

všechny recenze uživatele

Nejlepší show o autech, která kdy byla vytvořena! Záměrně nepíšu pořad, který by se zaměřoval na testování aut z odborný, praktický a uživatelský stránky. O to zde většinou ani nejde a to je dobře. Jinak by zařadil po bok nepřeberného množství motoristických pořadů...bla bla bla moc keců a prd z toho, každý je odborník a profesionál a ví přesně, co je na tom auto dobrá a co špatný. Proto jsem rád za podobu Top Gearu, kde proti sobě stojí naprosto nesourodá trojice moderátorů se svými názory, bez kterých by Top Gear nebyl zdaleka takovým, jakým je. Jen škoda, že je seriál svým obsahem tak moc vzdálený realitě a možnostem většiny diváků. Na druhou stranu, koho by ale bavilo koukat na pokus o vtipné a sálodlouhé testování třeba Peugotu 307, když může koukat na Stiga, jak jede bokem v Hammerheadu nejnovějším Italským supersportem!:) ()

Rawar 

všechny recenze uživatele

Co povědět :-) Miluji auta, rychlé, silné, malé, velké, hranaté, oblé, vysoké, nízké, japonské, anglické, německé, americké prostě všechny možné značky, druhy a odrůdy :-) Miluji anglický humor. A naprosto žeru ústřední trojku, Jeremy, Richard a James :-) Seriál evokuje nejen vůni benzínu a spálených gum, ale taky je plný neuvěřitelně praštěných nápadů, skvělých výmyslů a legračních momentů a takřka u každého konstatování jednoho z moderátorů se musíte smát. Navíc se dozvíte spoustu zajímavých faktů ze světa motorů ať jste jezdec rallye, nadšenec, řidič, neřidič nebo laik. Prostě se budete bavit ()

Galerie (35)

Zajímavosti (22)

  • Úspech britského Top Gearu podmienil vznik spin-off programov Top Gear USA (od r. 2010), Top Gear Australia, Top Gear Russia, Top Gear South Korea a Top Gear China. (m.a.t.o.)
  • Ačkoliv ve 4. epizodě 13. série s názvem Porsche Panamera Vs. The Royal Mail Service Race - Playing British Bulldogs With Live Fire Against The British Army In A Mitsubishi Lancer Evolution VII řekne Jeremy Clarkson, že po něm budou střílet ostrými, je to lež. Při palbě z kulometu lze zahlédnout, že se jedná o slepé náboje, které v sobě nemají žádné projektily. (Nathaniell)
  • V Bolívijskom špeciáli, čiže v 6. epizóde 14. série, je na konci 43. minúty vidieť kameramana za autom Jamesa Maya. (Polcas)

Reklama

Reklama