Reklama

Reklama

S.T.A.L.K.E.R. - The Bloodsuckers Nest

(studentský film)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Akční
Rusko, 2011, 5 min

Recenze (7)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak ani Rusové nezachránili situaci okolo podprůměrnosti amatérských krátkometrážních snímků a i tato jednohubka si nezaslouží větší pozornost. Hold producírovat se v plynové masce má nejspíš neblahý vliv na mozek a pak už se nedá pořádně soustředit na pořádný herecký výkon (stačil by i průměrný…). No nic, pro dnešek mám S.T.A.L.K.E.R. (a) dost. Asi si budu muset nainstalovat hru a dát ji ještě jednu šanci, abych si alespoň trochu spravil chuť… ()

TomikZlesa 

všechny recenze uživatele

Vlastně úplné nic, kostým strašnej, sehnat si starý maskáče snad není problém, zachranuje to jen ten geocaching a jakási vtipnost. ()

Rawar 

všechny recenze uživatele

..." had some problems with bloodsuckers, lol " :-) Moc pěkná kamera, na amateriše luxus :-) A začátek kdy slyšíme "Vňimaňije" ze hry je parádní :-) ()

Adrai 

všechny recenze uživatele

S.T.A.L.K.E.R. - jedna z mých oblíbených herních sérií + geocaching - jeden z mých koníčků poslední doby ... akční kraťas doplněný o pěkné efekty + vtípek se Střelcem, který není monstrum ale hlavní postava prvního dílu - monstrum je bloodsucker zmíněný v názvu filmu :) ()

Reklama

Reklama