Reklama

Reklama

Mladík Cam dluží peníze mafii, a tak mu nezbude nic jiného, než se přidat ke skupině elitních parkouristů, kteří svoje umění používají k vykrádání budov... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (81)

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Všechny Tyler-wolfovy filmy jsou stejný jak sračka po párcích. Hezky hnědá, tekutá a voňavá. Když ukázal své milé neoholené podpaží ještě všech jeho 5 fanynek musel slintat jak kdyby si strkal klacek do kaďáku, ale což trocha toho nestle nikoho ještě nezabila. Takže skákající tuleň je v modě a rádi se na to podíváme. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Nemocná matka, dluh se navyšoval, tak si synáček vzal peníze od ne úplně klasické „banky“, a když umřela, ani jeho psí oči nepomohly. Opálený manekýn s pekáčem buchet a zářivým úsměvem Taylor Lautner je zpátky, pro někoho je to možná výhra, pro většinu pohroma, jiní si odpočinou u nenáročného rádoby akčního kousku. Vyloženě „jeho“ Bez dechu bylo k pláči. Tady hlavní hrdina nejprve šlape na kole, pak hopsá po střechách, dělá u toho efektní pohyby celým tělem a diváka napadá podobnost s Expresní zásilkou nebo prachmizerným Doupětem. Romantika umělá, tempo slušivé, akce ucházející, scénář oprašovaný a psaný v poklusu na koleně. Ale ty tři hvězdy jsou nakonec zasloužené, i když jsem se obával, aby náš skrz naskrz dobrácký Lautner nezačal z hluboké propasti vytahovat blonďatou šestiletou holčičku.. ()

Reklama

RedAK 

všechny recenze uživatele

Předem chci upozornit, že než abych se dobrovolně díval na nějaký film, ve kterém figuruje kdokoliv z obskurního ansámblu homokládského Tvajlajtu, tak bych raději holýma rukama odrodil mládě mrože. Nicméně jakmile jsem se dozvěděl, že film je o parkouru, tak si moji pozornost získal, neboť já mám pohyb tuze rád, zejména pokud se ho nemusím účastnit a mohu si ho dopřát s miskou mastných česnekových brambůrek z pohodlí své propocené postele. Nebudu lhát, páč pokud jsem se zrovna nebrodil patetickým, nudným a předvídatelným balastem, tak jsem se u akčních sekvencí docela obstojně bavil. Zejména mě pobavila scéna, v níž se onen vlhký sen každé zdravě heterosexuální ženy do deseti let snaží vymámit info z nějakého vietnamského prodavače kočičích párků, který však jeho hysterické žádosti nakrásně ignoruje, proto se Tejlor vůbec s ničím nemaže a na důkaz toho, že to myslí vážně, střelí do televizoru! Upřímně, mně nějaký šílenec zabít televizi, tak vyklopím všechny nepřátelské polohy, včetně poloh svých a mých děvčat, protože příště by to mohl odnést třeba mixér a to už bych se strachem skutečně posral! Je to neuvěřitelné, ale ten herecky toporný připálený manekýn, z jehož pubického ochlupení by si nejedna nezletilá školačka vášnivě upletla permanentní paruku, se mi vůbec odporně nehnusil. A za plus považuji také fakt, že film měl jenom únosnou hodinku a půl, čili jsem nemusel příliš dlouho snášet ten jeho těžce svůdný pohled, poněvadž ke konci jsem se stával obětí nevysvětlitelných tužeb ho namočit do vazelíny a zasunout si ho do rekta až po paty. Čtyři rozhodně nedám, abych si zachoval nějakou tu imaginární důstojnost, ovšem i přesto to mohu jako nenáročnou akční sračku vřele doporučit. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Film mě nijak nenaštval... hopkání po střechách (a všude možně) mám celkem rád, ale nudil. Debilní děj a ten co furt čumí jako vejr (prý hrál v Twilight... nevím, neviděl jsem) to úplně zabilo. Jakmile dojde na hopkání a akci je to ok, ale to žvanění okolo bylo úmorné. A protože se v součtu víc žvaní než hopkání, celé to vyzní do ztracena. Díky tomu mi prostě nestojí za to film vidět 2x a takovým filmům prostě míň než 3 hvězdy dát musím... ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Vskutku neznámý, hodnocením nijak neopředený film. Taylor Lautner si vybudoval pochybnou pověst v paskvilní teen sáze Twilight, tady se ale mihnul v povedené parkourem prošpikované akci, kde mu i sekunduje příjemná krásná mladá herečka (jméno po mě nechtějte, nedá se vyslovit a vlastně ani z hlavy napsat). ()

Galerie (38)

Zajímavosti (4)

  • Film sa natáčal v meste New York. (Laslo)
  • Původní koncept scénáře zpracoval Jacob Sullivan. (oje)

Reklama

Reklama