Reklama

Reklama

VOD (1)

Mladík Cam dluží peníze mafii, a tak mu nezbude nic jiného, než se přidat ke skupině elitních parkouristů, kteří svoje umění používají k vykrádání budov... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (81)

Seti 

všechny recenze uživatele

Moderní odvárek z Bodu zlomu, kde Reevese nahradil twajlajťácký čokl Lautner, ultimátního Ptricka s blond hřívou nějaký necharismatický no name trouba a surfování parkour hrátky. A přestože je Lautner překvapivě v pohodě a problémy stíhaný sirota ze sousedství mu celkem sedí, tak plnohodnotně ve filmu funguje jenom ten parkour.A tvůrci mají štěstí, že vsadili zrovna na něj, jelikož parkourová akce je dynamická, skvěle natočená a představuje to jediné, co film udržuje v koukatelných mezích. Storka je totiž xkrát ohraná a průhledná jak amsterdamské kurvárium, navíc někdy nedává smysl a dost často prostě nudí. Je tam sice pěkná hopsanda, ale ani ta to v kombinaci s parkourem do solidního průměru nevytáhne. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Upřímně jsem si Nepolapitelní pustil jen z toho důvodu, že jsem už dlouho nikde neviděl film s Taylorem Lautnerem v hlavní roli (naposledy to byl snad v Twilight?), a byl jsem zvědavý, jestli to bude opět takový otřesný akčňák, jako v případě akčního snímku Bez dechu. Nepolapitelní není zas až takový průšvih, avšak do dobrého, nebo alespoň průměrného akčňáku to má opravdu daleko. Příběh balancuje na hraně snesitelnosti, zejména co se logiky týče, originalitu asi ani nemá smysl řešit. Z herců nezaujme nikdo, všichni předvádí silně podprůměrné výkony, jakékoli sympatie k postavám si proto absolutně nelze vytvořit. Akce není vůbec pěkně natočená a vlastně ani moc dobře provedená, celkově mám kameře a střihu velké výhrady. Nuda, nuda, nuda. Už nikdy víc. 2/10. ()

Reklama

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Film mě nijak nenaštval... hopkání po střechách (a všude možně) mám celkem rád, ale nudil. Debilní děj a ten co furt čumí jako vejr (prý hrál v Twilight... nevím, neviděl jsem) to úplně zabilo. Jakmile dojde na hopkání a akci je to ok, ale to žvanění okolo bylo úmorné. A protože se v součtu víc žvaní než hopkání, celé to vyzní do ztracena. Díky tomu mi prostě nestojí za to film vidět 2x a takovým filmům prostě míň než 3 hvězdy dát musím... ()

zette 

všechny recenze uživatele

Ja, ktery nerad chodim po tme ze schodu, je parkour jako z jine planety. Tuto modni zalezitost jsem uz nekolikrat videl v ruznych shotech a musim rict, ze se na to vzdy rad mrknu. Onen parkour je vlastne, dost mozna jediny duvod (pokud nejsi teenager a neobdivujes nekoho z hercu..., ja neznam nikoho...), proc film videt. Ve filmu je ho nastesti dost a natoceno to je velice dobre a svizne, radost pohledet. Film sam o sobe je jinak typicke becko, kterych v USA za rok natoci nekolik vagonu. Tento je alespon v necem originalni. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Taková nevinná zábavná jednorázovka na odreagování. Určitě to není nic zdraví poškozujícího, jak mě tu varoval jeden můj oblíbenec. Z hlavním hrdinou jsem neměl problém se ztotožnit, protože sám dělám podobnou práci, akorát teda, že jsem si myslel, že jezdím jako prase na tom kole, tak oproti tomu co tu týpek předvádí je to ještě hovno. Jinak příběh trochu ohranej, ale celkem ze života. Taky vím jaký to je živořit od vejplaty k vejplatě akorát s tím rozdílem, že po mě díky bohu nejde Vietnamská mafie. Teda pravda jeden Vietnamec tu po mě na CSFD jde, ale tomu nejde o prachy. Ten mě chce prostě sbalit a neví jak na to. Takže abych to neprotahoval. Nenáročná kravinka v solidním tempu a se svižnou akcí, takže proč ne.60% ()

Galerie (38)

Zajímavosti (4)

  • Film sa natáčal v meste New York. (Laslo)

Reklama

Reklama