Reklama

Reklama

Artie a Diane souhlasí, že se postarají o svá tři vnoučata, když musí jejich až přehnaně starostliví rodiče odjet kvůli práci z města. Kolize nastane, když chování dětí z 21. století narazí na metody prarodičů ze staré školy. Dědečkovi Artiemu, který pochází ze staré školy a je zvyklý udílet příkazy, zkříží cestu rovnocenný soupeř. Společně se svou manželkou Diane si vezmou pod svá křídla trojici vnoučat, jejichž rodiče musí odjet pracovně mimo město. Kolize nastane, když chování dětí z 21. století narazí na metody prarodičů ze staré školy, mezi něž patří přísná pravidla, spousta lásky a staromódní hry... A právě umění se přizpůsobit nakonec stmelí celou rodinu dohromady. (HBO Europe)

(více)

Videa (19)

Trailer 2

Recenze (83)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Komediální talenty Billyho Crystala, Bette Midler i půvabné Marisy Tomei umí rozesmát i z mála, nicméně souboj s vysloveně trapnými a/nebo 100x provařenými situacemi, které každého nešimpanzího scénáristu napadnou okamžitě po nadhození zápletky (jako: děti nesmějí cukr, aby nevyváděly, takže si je děda samozřejmě usmiřuje zmrzlinovým dortem), úplně vyhrát nedokázaly. Kdybych počítal skóre, uhrály to taktak na remízu, jelikož závěrečné sentimentální padnutí si kolem krku přeci jen "zahřálo u srdíčka" (tfuj! :-)). 5/10 ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Co si z toho filmu pamatuju: plno amerického patosu, zbytečné bláboly, pro mě už hodně nepříjemnou a nesympatickou Marisu Tomei, kterou jsem dříve zbožňovala a taky malého nazrzlého spratka, kterého bych srazila k zemi jednou ranou :D :D Co pro mě bylo ovšem maximálním překvapením byla Bailee Madison, která je pro mě rok od roku lepší a moje favoritka v tom 5 - Bette Midler, kterou můžu vidět v jakékoliv roli :D :D Jinak je to blbina, na kterou se zvládnete podívat při pečení sušenek :D ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Hodně jsem se u toho nasmála. Navíc bylo skvělé vidět Bette Midler v jedné z hlavních rolí a přesně takové hyperaktivní mamky jí sednou na tělo. S Billym Crystalem tvořila uvěřitelný par a oba se ve filmu zastoupili o tu největší legraci. Pro mně jsou tyhle filmy krásnou oddechovkou, u které si odpočinu, zasměju se a zapomenu na realitu. Žádné trapné sexuální vtípky, které vídáme v těch pubertálních komediích, v tomhle filmu je humor, který neurazí, ale pobaví a to se mi líbí. ()

Sharleen 

všechny recenze uživatele

Aj keď plná klišé, stále lepší priemer v amerických rodinných komédiách, kde bolo herecké obsadenie ozaj vydarené. Bette Midler a Billy Crystal boli dvojka, ktorej by som hneď uverila, že sú skutoční manželia a malí "spratci" nemali chybu. Príjemná komédia, pri ktorej som sa narozdiel od mnohých iných ani na chvíľu nenudila. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $25miliónovTržby USA $77,267,296Tržby Celosvetovo $120,168,633Tržby za predaj Blu-ray v USA $3,972,477 //počet predaných kusov 163,359Tržby za predaj DVD v USA $11,095,329 //počet predaných kusov 626,706║ občas padne aj na nejaký ten dobrý vtip ale ináč je ti citeľne na silu schématická komédia bez patričného rázu /40%/ ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • Červenobílý maják, který je ve filmu vidět, se nachází v Harbour Town na Hilton Head Island v Jižní Kalifornii. (spiderpig)

Reklama

Reklama