Reklama

Reklama

Cabin Fever: Patient Zero

Trailer

V Karibiku se výletní loď srazí s výzkumnickým plavidlem. Srážka není nijak katastrofická a nic hrozného by se nestalo, kdyby ovšem na palubě výzkumnické lodi nebyl masožravý virus, který zabije každého, kdo s ním přijde do styku. (topr harley)

Videa (1)

Trailer

Recenze (104)

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Cabin Fever“ není mojí oblíbenou sérií a „Cabin Fever: Patient Zero“ nebude můj oblíbený film, ale jsou zde věci, které mě tu bavily. Kromě gore, které je dobré s hnusné, to je například i přítomnost Seana Astina, anebo docela zajímavé a funkční změny prostředí. V porovnání s dvojkou to na mě působilo velmi obdobně se záchvěvy pozitivního přístupu k filmu. Na průměr to ale pořád nemá. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Zas tak hrozné to nebylo, když si člověk uvědomí, že na dané téma se toho moc nového vymyslet nedá. Šílený doktor chce dát světu lék na masožravý virus, pacient, co je vůči němu imunní, má ale jiné plány. Vystřihnul bych zbytečně rozvláčné scény s omladinou do doby, než přistanou na ostrově. Pak začnou mít postupně šťávu, i když sex po koupeli mohl být klidně bizarnější. Scénka číslo jedna je pěstní souboj dvou nakažených děveček, kde se mezi stahovanou kůži, vyrvané vlasy, krvavé šavle a zlámané ruce připlete i jeden řádný vibrátor. Jasně, dějově jednoduché, ale divák se přeci těší na maso, které nakonec dostane (proč by se na to jinak díval, že). A pěkná příroda, moře, pláže....rybí mrtvolky. Prostě třetí fajnovka, kde si lze tipovat, kdo zařve jako první a kdo jako poslední. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele

Tentokrát sa zo zakomplexovanou ostravskou nulou v hodnotení zhodneme. Potvrdí sa známe, keď dvaja robia to isté nie je to to isté.Je vidieť, že keď taktovku nad príbehom nedrží Eli Roth celé to je ešte podstatne nezmyselnejšie, ale hlavne neherci to berú ako sérioznu príležitosť preraziť a aj režisér sa žiaľ pokúsil skôr o sériozny film ako hororovú komédiu. Výsledkom toho je dlhé, nezáživné pobiehanie postáv po laboratóriach, ktoré strieda rozlúčka zo slobodou mladého ženícha a celé je to preložené rodinnou zápletkou. A, samozrejme, je rok 2014, nesmie chýbať gigantický vibrátor, prirodzene že čierny.Tupú mládež idealizujúcu si štáty nacistické treba vygumovať ešte viac. Stiesnené priestory filmu vôbec neprospeli, por favor. Najslabšia časť série. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Štyria mladí Američania sa vyberú súkromnou loďou na odľahlý, neobývaný ostrov uprostred Karibiku. Má to byť rozlúčka so slobodou jedného z nich. Svojej svatby sa však už nedožije. Ostrov totiž nie je tak celkom ľudoprázny. Nachádza sa na ňom tajné výskumné laboratórium, z ktorého unikol agresívny smrteľný vírus. Prenáša sa telesnými tekutinami a je extrémne nákazlivý. Krvácajúce vredy, mokvajúce vyrážky, rozklad pokožky, zvracanie, hnis... Úmrtnosť je sto percentná. Takže výlet do exotického raja sa mení na strašlivú nočnú múru. *** ()

bestlama 

všechny recenze uživatele

Mohly by nastat dvě možnosti. Za 1. Kdyby se film nejmenoval Cabin Fever, tak by po tom neštěkl ani zombie. Za 2. Kdyby se film nejmenoval Cabin Fever bylo by to daleko lepší a záživnější. Tvůrci se vezou na vlně vážnější jedničky a odvázanější dvojky a plují rovnou do prdele. Naposledy jsem takové zklamání zažil u REC3, kdy se taky jakože mělo jednat o prequel a s původními filmy neměl vlastně nic společného. Nebo prostě to už je nakažená voda registrovanou značkou pro Cabina Fívra? Oproti původním dílům se vytratila nadsázka, humor, svižnost, logika. Naopak přibyl temnější styl a to tak temný, že kolikrát není co vidět. Udělat z povedené série "akční" jednohubku s pár "hororovými" momenty a mít pocit, že to diváci budou žrát? Děkuji, NE! PS:. Většina tady bude mluvit o jedné konkrétní scéně, která se možná zapíše do dějin novodobého hororu, takže se o ni rád zmíním první! Jediná scéna, která mě dokázala z filmu "pobavit," tak je orální seks mladé dámě. Vzpomeňte si na mé PS u filmu. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Dominikánské republice. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno