Reklama

Reklama

Ip Man 3

  • Čína Ye Wen 3 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

V nejnovějším pokračování série o legendárním mistru Wing Chun Ip Man (Donnie Yen) čelí nejen hongkongskému gangu, jehož hlavu si zahrála boxerská legenda Mike Tyson, ale musí se vypořádat rovněž s vlastním rodinným životem. Ve městě protkaném korupcí, ve kterém se ho zároveň neustále pokouší konfrontovat konkurenční mistr Wing Chun, to však nemá jednoduché. (JardaBauer)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (190)

ywo666 

všechny recenze uživatele

Dostávame ďalšiu dávku poctivého Wing chun. Súboje sú super. Len latka bola nastavená vysoko a prvé dva diely sa v akcií nepodarilo prekonať. Poteší ale súboj s Tysonom, ktorý schudol a prekvapivo predviedol kvalitný box. Dramatická línia bola skôr na škodu. Nemusím takéto smutné príbehy poznačené chorobou. Verím ale, že niekoho to môže baviť, lebo je to natočené s citom. Jedna zaujímavosť. Ip Man mal v roku 1960 67 rokov, takže takéto opičiarne by už asi nevystrájal. Kvalitné 4*. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„NENÍ NIC DŮLEŽITĚJŠÍHO, NEŽ LÁSKA TĚCH, KTEŘÍ VÁM STOJÍ PO BOKU…“ /// Další díl životopisu, ve kterým mistr Yip zachrání školu, pochová starou a samozřejmě obhájí svý Wing Chun. Příběh je takový vaření z vody. Naštěstí jsou zde fajnový bitky a sympatickej Max Zhang, taky Tyson, i když neumí hrát, frajersky zamává pěstičkama. Serte na příběh, bavte se bojem! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Čekám, až si to Donnie Yen rozdá s Maxem Zhangem a Mikem Tysonem. Navíc zjistím, kdo je Sarut Khanwilai. 2.) Dělám mistra. 3.) Thx za titule „LAnGI“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE **** NAPĚTÍ * ()

Reklama

Stallone 

všechny recenze uživatele

Donnie Yen je charismatický a dobře se na něj dívá. Příběh je opět prostý a souboje nezaujmou tak, jako v minulosti. Líbil se mi tanec pana Ip Mana a chválím výborný souboj proti těžké váze. Vzpomínám si, jak jsem jako malý kluk vstával v noci na boxerský souboj Tyson vs. Lewis (2002). Fandil jsem Lewisovi, který vyhrál knockoutem. Shrneme-li to. První díl přinesl kultovní souboj Ip Man vs. 10 men (bohužel bez výrazné záporné postavy). Druhý díl zaujme zdatným soupeřem. Jeho závěrečná bitva v ringu je to nejlepší, co nám tato série nabídla. Yip Man 3 je filmem, který do série nevnáší nic nového, asijský protivník bez charisma s nedotaženým bojem proti Iron Mike. Hodnotím 3-4* ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Majster Ip Man v tomto snímku dokazuje, že ešte rozhodne do starého železa nepatrí a že ho nejaký frkan z jeho kung-fu trónu len tak nezosadí... Pobavil ma aj zápas Ip Mana s M. Tysonom, hlavne Tysonov štýl boja bol zaujímavý, dobre mi to rozkmitalo brucho. Myslím, že v skutočnosti by si moc neškrtol - trápnosť, ale aspoň pobavila. Dejová linka síce nevyšla z osvedčených cestičiek (ochrana slabých, osobná dráma...), ale stále to na mňa zaberá a stále to nenudí. K záveru prišlo aj na emócie, takže spokojnosť. Dôstojné pokračovanie predchádzajúcich dielov s týmto fenoménom kung-fu. 80/100 ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Nebudeme si nalhávat, co se týče děje, tak trilogie Ip Man klesá strmě dolů. Z historického příběhu s reálnými kořeny zbyla jen triviální Jackie-Chanovka ze 70. let, v níž scenárista pouze vymýšlí záminky ke středu různých postav. Samo o sobě by to nebyl problém, pokud by do toho nebyla zakomponována ještě šíleně patetická vložka s umírající manželkou. Zatímco příšerná emocionální rovina filmu připomíná spíše test dávivého reflexu, bojové scény jsou naprostým opakem. Vyšperkované a perfektně natočené (přehledné) fighty mohou směle konkurovat nejlepším kouskům žánru. To co předvádí hlavní dvojice, plus překvapivě hrozivý Mike Tyson je nefalšovaná lahoda... 7/10 ()

Galerie (226)

Zajímavosti (9)

Reklama

Reklama