Reklama

Reklama

Býval člen elitní zásahové jednotky, nyní se z něj stal hledaný uprchlík. Joey (Jason Statham) utíká před svou minulostí, kterou je dohnán, až k vojenskému soudu. Nyní na dně, hnán touhou po pomstě se Joey přidává k londýnskému podsvětí, kde bere spravedlnost do svých rukou. Podaří se mu dosáhnout svého vykoupení? (Intersonic)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (349)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Celou dobu jsem si říkal, co Jason Statham na tom „ anorektickém tučňákovi v jeptišských hadrách“ vidí, vždyť je tolik krásnějších bab – no a pak jsem zapátral na netu a zjistil, že když Agata Buzek chce a „hodí si pytel na hlavu“, dokáže být v jiných filmech celkem rajda a ani s nahotou nemá problém. No jinak film žádná sláva, pár solidních akčních scén a soubojů by se tu našlo – pro nenáročného diváka, ale žádná pecka to taky není. Plešoun hrál už v mnohem lepších filmech. Asi taky omrknu nějaké baráky, jestli tam není nějaká bukvice, co jezdí na půl roku někam do ciziny, nekontroluje si pohyb na účtech a sousedi na vás nezavolají poldy…Ale taková pohádka se dá asi prožít jenom v Americe nebo Anglii… ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

No, přežil jsem to. Rozhodně to není žádný super skvost světové kinematografie, ale to snad bylo předem jasné. Koukneme se na londýnské bezdomovce, londýnské podsvětí, dokonce i pod sukni londýnské jeptišce. Akce je velmi málo. V ději nepozoruji také žádné zázraky. Typický příběh o pomstě. Nic víc. Jistá odlišnost oproti ostatním filmům je to snad v tom, že v ostatních filmech Jason nepláče. Tohle je spíše taková melodramatická pohádka, než akční kousek. Film mi byl doporučen překvapivě slečnou, takže možná to pan režisér tvořil opravdu pro něžné pohlaví. Mně osobně tento snímek nemá co nabídnout. Lepší hvězda. ()

Reklama

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Po všech těch ultra akčních Stathamovských jízdách přichází něco zcela jiného. To, že to bude tak silný film, kterej ve mě rozproudí nádherný pocity, jsem nečekal. Možná je to naposled, co jsme Jasona v takovém filmu viděli,(slzy a úsměv !!) i když byla by to velká škoda, protože má na to, aby hrával i vážnější role. No nic, utřeme slzičky a pomaloučku se budu připravovat na obvyklej nářez v Homefrontu ... už zanedlouho :-) ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Hodně netradiční Statham. Diváci, kteří budou očekávat jen další bezduché mlátičky budou hodně překvapeni. Neumím si to vysvětlit, ale tento ojedinělý kousek mě bavil hlavně svou přesvědčivostí. Zajímavý příběh o tom jak jeden z chlápek z ulice ještě naposledy povstal, aby se posléze zase dobrovolně stáhnul do ústraní. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,…ALE POKOUŠEL JSEM SE UDĚLAT DOBROU VĚC“...... /// Komorní Statham (jakože víc člověk. Vobyčejnej…teda trochu…) ve filmu, se kterým klidně mohl přijet do Varů (mezi Travoltou a Stonem). Jason se snaží hrát (chlapče já vím, že s tím ksichtem to máš těžký…), mění kukuče (dokonce se i zasměje!) a všechno co dělá (pár bitek, opití jeptišky) je v rámci charakterního herectví a né jako prostředek ke zblbnutí blbýho diváka. Může za to bez debat Steven Knight, kterej se po Nigerijcích a Rusácích vrhá mezi Číňany (ale jenom trochu). Každopádně – když už nic, tak jde rozhodně o překvapivej kousek. A taky pomalej, snažící se vytěžit z charismatu a cesty ke spáse maximum. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Slyšel jsem, že Statham chce hrát jen v artovejch filmech. 2.) Vrátil jsem se z Afghánistánu a myslím, že Bůh chce, abych rozdával spravedlnost. 3.) Thx za titule ,,-OverLord-“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

Galerie (150)

Zajímavosti (6)

  • Skoro celý film byl natočen v nočních hodinách. (Terva)
  • Ačkoliv se film v originále jmenuje Redemption a do českých kin měl jít původně pod názvem Vykoupení, bylo rozhodnuto, že do distribuce nakonec vstoupí jako Crazy Joe. (Terva)

Související novinky

Tom Hardy a napínavých 90 minut

Tom Hardy a napínavých 90 minut

12.02.2013

Koncem roku završil mimořádně náročné natáčení Mad Max: Fury Road v žhavých afrických pouštích, a hned jde do dalšího filmu. Britský thriller Locke se může pochlubit scénářem Stevena Knighta … (více)

Reklama

Reklama