Reklama

Reklama

Býval člen elitní zásahové jednotky, nyní se z něj stal hledaný uprchlík. Joey (Jason Statham) utíká před svou minulostí, kterou je dohnán, až k vojenskému soudu. Nyní na dně, hnán touhou po pomstě se Joey přidává k londýnskému podsvětí, kde bere spravedlnost do svých rukou. Podaří se mu dosáhnout svého vykoupení? (Intersonic)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (350)

klerik 

všechny recenze uživatele

Zvláštny film. Pár súbojov je len z nevyhnutnosti, že tam hrá Jason. Celé je to vlastne béčko - žiadna originálnejšia téma tam nie je (bývalý vojak má z vojny traumu, jeptiška hľadá zmysel života), ale napriek tomu máte pocit, že pozeráte na zmysluplnú drámu. Niečo podobné dokázal kedysi ODTRHNUTÝ Z REŤAZE, akurát z postatne väčším množstvom akcie. Fakt nezvyčajný film. Z opatrnosti dám zatiaľ radšej len tri... ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Jeden z mých TOP herců v pro něj velice netypickém filmu. Zde se uvádí žánr akční/krimi. Mě to teda přišlo spíše drama, místy i romantické drama. Každopádně ani zde mě Jason výrazně nezklamal a bylo to příjemné oživení jeho filmového repertoáru, ba dokonce jsem po všech jeho akčních filmech rád za tuto změnu. 75% ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Joey je bývalým elitným vojakom pôsobiacim v Afganistane. Momentálne prežíva ako "homeless-ák" v uliciach Londýna. Nemá totiž na výber. Skrýva sa pred vojenským tribunálom. Joey si uvedomuje, že svoj život musí od základu zmeniť. No nebude to také jednoduché. Musí vykonať ešte poslednú úlohu. Nájsť vraha dievčaťa s ktorým prespával na ulici v jednej krabici. Aj keď tento film vyobrazuje toľko náhod, že by z toho jeden "upad", kupodivu nie najhorší snímok. Stále sa to však nevyrovná snímkom kde Stantham skutočne zažiaril najviac - Podfu(c)k, The Bank Job, Lock, stock and two ... ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Statham umí překvapit. Všechny ty průměrné mlátičky už mi začali splývat a je sympatické vidět plešouna zase trochu hrát. PTS, které našemu jinak stoickému kliďákovi před očima spolu s kolibříky přehrává hrůzy války, dodává potřebnou hloubku. Marianelliho hudba hraje na emoce tak nenápadně až si ani neuvědomíte, že sledujete akční thriller. Romantická linie mezi gangsterem a jeptiškou najednou nepůsobí tak legračně. Všechno do sebe krásně zapadá a konec, i když by mohl být prvoplánově optimistický, do takového balastu nakonec přece jen nesklouzne. Nečekaně lidské drama odrážející všechny neduhy Londýna, od rozdílů mezi jednotlivými vrstvami, přes národní multietnicitu až po nadvládu Čínského impéria. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Statham ve filmu, který není skoro akční, ale za to pořádně dramatický? Film, ve kterém Statham co minutu někoho nemlátí, ale za to dost dobře hraje? Neuvěřitelné se stalo skutečností. I přes jistou mimickou omezenost podává Jason překvapivě fakt dobrej výkon. Scénář je místy přitažený za vlasy, ale rozhodně není hloupý. Za mě spokojenost. ()

Galerie (150)

Zajímavosti (6)

  • V 39. minúte vyberá Joey (Jason Statham) výpalné od ženy, ktorá telefonuje v slovenskom jazyku. (KN1Fe)
  • Jason Statham měl před natáčením sezení s psychologem, aby poznal způsob života a chování některých ex-vojáků. (Terva)

Související novinky

Tom Hardy a napínavých 90 minut

Tom Hardy a napínavých 90 minut

12.02.2013

Koncem roku završil mimořádně náročné natáčení Mad Max: Fury Road v žhavých afrických pouštích, a hned jde do dalšího filmu. Britský thriller Locke se může pochlubit scénářem Stevena Knighta … (více)

Reklama

Reklama