Reklama

Reklama

Býval člen elitní zásahové jednotky, nyní se z něj stal hledaný uprchlík. Joey (Jason Statham) utíká před svou minulostí, kterou je dohnán, až k vojenskému soudu. Nyní na dně, hnán touhou po pomstě se Joey přidává k londýnskému podsvětí, kde bere spravedlnost do svých rukou. Podaří se mu dosáhnout svého vykoupení? (Intersonic)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (350)

Cervenak 

všechny recenze uživatele

"Dobrý film so Stathamom" už začínal byť mýtus z dávnych čias. Ale podarilo sa. Miestami je to trochu srandovne melodramatické (hlavne na Knighta), ale stále milé a sympatické. Dokonca aj tá romantická línia je uveriteľná. Akcie málo, ale je úderná, k tomu tradične živý Knightov Londýn plný multietnickej "špiny" (zaznie aj slovenčina), zaujímavá polodetektívna zápletka... proste fajn. A možno prvý Statham, ktorého môžete pozerať aj s manželkou / frajerkou. :) ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch filmů s Jasonem, kde se moc nenasmějete. Překvapivě tu totiž Jason nesype hlášky, ale co víc, nezabíjí tu ani tuny nepřátel, aby tím vyhnal alespoň samotnou akčnost filmu. Vše tu působí poměrně realisticky, když tedy přijmete, že si tu Jason začne s jeptiškou. Pořád je to ale jeden z těch citlivějších, vážnějších a opravdovějších akčňáků, kde není důraz na hlavní postavu, jako spíš na emoce, což působí poměrně nestereotypním dojmem. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Jedna zo Stathamoviek v ktorej sa snaží ukázať, že vie hrať a pre mňa je jej vysoké hodnotenie nepochopiteľné. Mne to pripomína Lundgrenovky zo začiatku milénia v ktorých často hral nejakého ožrana s mindrákom z minulosti. Akcie v nich bolo minimum a ani po dejovej a hereckej stránke to nebolo vydarené. A presne takýto je aj tento film. Stathamova postava najprv chlastá, potom mláti ľudí na zlej strane, kým sa mu vďaka jednej mníške konečne rozsvieti v hlave a zachová sa správne. Tá dramatická rovina ma vôbec nezaujala a romantický vzťah s mníškou tiež išiel mimo mňa. Ona je škaredá a on nie je zas tak dobrý herec, aby takúto polohu uhral. Bitky tvoria pársekundové potýčky a dokopy ich je v celom filme menej jak pár minút. Ale aspoň sú kvalitné a celkom drsné. Takže ani na druhý pokus som tomuto filmu na chuť neprišiel a celý čas som sa nudil. 3/10. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Jeden z mých TOP herců v pro něj velice netypickém filmu. Zde se uvádí žánr akční/krimi. Mě to teda přišlo spíše drama, místy i romantické drama. Každopádně ani zde mě Jason výrazně nezklamal a bylo to příjemné oživení jeho filmového repertoáru, ba dokonce jsem po všech jeho akčních filmech rád za tuto změnu. 75% ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

No, přežil jsem to. Rozhodně to není žádný super skvost světové kinematografie, ale to snad bylo předem jasné. Koukneme se na londýnské bezdomovce, londýnské podsvětí, dokonce i pod sukni londýnské jeptišce. Akce je velmi málo. V ději nepozoruji také žádné zázraky. Typický příběh o pomstě. Nic víc. Jistá odlišnost oproti ostatním filmům je to snad v tom, že v ostatních filmech Jason nepláče. Tohle je spíše taková melodramatická pohádka, než akční kousek. Film mi byl doporučen překvapivě slečnou, takže možná to pan režisér tvořil opravdu pro něžné pohlaví. Mně osobně tento snímek nemá co nabídnout. Lepší hvězda. ()

Galerie (150)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo v ulicích Londýna a ve filmovém studiu Three Mill Lane. (Terva)
  • Jason Statham měl před natáčením sezení s psychologem, aby poznal způsob života a chování některých ex-vojáků. (Terva)

Související novinky

Tom Hardy a napínavých 90 minut

Tom Hardy a napínavých 90 minut

12.02.2013

Koncem roku završil mimořádně náročné natáčení Mad Max: Fury Road v žhavých afrických pouštích, a hned jde do dalšího filmu. Britský thriller Locke se může pochlubit scénářem Stevena Knighta … (více)

Reklama

Reklama