Reklama

Reklama

Útěk z planety Země

  • USA Escape from Planet Earth (více)
Trailer 1

Slyšeli jste už o planetě Baab? A věděli jste, že tam žijí zábavní modří ufoni, kteří mají dokonce svého národního hrdinu? Je to astronaut Scorch Supernova, expert na nebezpečné záchranné mise, u kterých mu nenápadně pomáhá jeho super inteligentní bratr Gary. Když na vesmírné stanici zachytí volání SOS z obávané planety Země, Scorch neváhá ani minutu a vydá se vstříc neznámému světu do hlubin vesmíru. Gary se ho snaží varovat, ale marně. Scorch se chytí do pasti a skončí v rukou lidí, kteří s ním nemají dobré úmysly. Garymu nezbývá nic jiného, než vymyslet dokonalý plán útěku z planety Země, aby zachránil Scorche a všechny své mimozemské přátele. (Mirius FD)

(více)

Videa (43)

Trailer 1

Recenze (105)

Scraffy 

všechny recenze uživatele

Ľahko podpriemerný animák, ktorý sa hrá na to, aký je strašne cool a ide s dobou. No nie je to tak. Je tam síce zopár vtipných scén a dobrých prirovnaní, ale inak je to celkom suchý filmik, ktorý snáď nestojí ani za zhliadnutie. Ale je to farebné a hýbe sa to, takže pre deti ako stvorené. A navyše deti nehľadajú logiku, chcú sa len baviť. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Říkal jsem si že to bude asi velká slátanina,ale nakonec jsem se rozhodl,že se na film podívám.Byl jsem mile překvapen,protože se mi film líbil.Je pravda,že to byl film spíše pro menší děti,ale i tak tam byly dobré vtipy.Samozřejmě jsou Pixarovky a Disneyovky lepší,ale to vůbec nevadí,protože jsem se u filmu bavil a to je přece to hlavní .Animovaní ufounci jsou v poslední době hodně oblíbení v animovaných filmech a já se vlastně ani nedivím,protože to se dětem líbí.Dávám 4*.Hodnocení:70% ()

Reklama

DeathTheKid 

všechny recenze uživatele

Začátek byl celkem svižný - mimozemská akce, pěkné představení planety ABBA, teda BAAB. Zápletku jsem si přál tak trochu stealth, což mi nevyšlo a i přes to, že se jedná o animák směřován více k dětskému publiku, jako pohádka na víkend to určitě obstojí. Nejvíc jsem se nudil v pasáži "save mission" jinak to celkem utíkalo a pak mohli udělat ještě jednu chuťovku. Ty 2 experty mohli nadabovat Simon Pegg a Nick Frost, bylo by to dokonalé. [FILM VIDĚN DÍKY ČSFD] ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Veskrze neškodný animák, u kterého se sice za břicho popadat nebudete, ale stejně tak vás ničím nerozladí. Postavičky i animace ve stylu Monstra vs. Vetřelci (2009), nebo Megamysl (2010) Trochu mi uchází cílovka, protože o Area 51 toho moc děti nevědí, takže ty narážky měly být asi pro rodiče...kterým je to ale buď buřt, nebo možná taky nevědí...takže prcci dostali svou porci akce, někteří tatínci se shovívě usmívali, ale většina maminek se asi moc nebavila. PS: na ten oproti jiným animákům nízký rozpočet, je to ovšem velmi pěkně udělané. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Mimochodem, jmenuju se Bing, James Bing....... Hlavní hrdina letí na záchrannou misi do neznámé Galaxie na Temnou planetu, kde někdo volá o pomoc. Na této planetě, jde inteligence pozpátku a tou planetou je naše Země. Jak výstižné. CITÁT - Je čas to tu vyčistit........ Je to docela temný příběh, ale naštěstí je prošpikován humorem a to nejen černým. Mimozemšťané jsou graficky povedení a zábavní, ikdyž z některých jde strach. Převládá modrá barva. CITÁT - Ti tvoji modří idioti všechno zničili........ Je tu pár hlášek a situací z několika známých filmů. Například hláška Hasta la vista Halley, je předělávka hlášky Arnolda Schwarzeneggera Hasta la vista baby, dále tu je situace okolo 68 minuty, která evokuje sérii Vetřelec, můžeme tu vidět honičku ala Hvězdné války a nebo let Supermana. Prostě převzaté věci použité minimálně, aby to nevypadalo jako kopírace a potěšilo to vnímavého diváka. CITÁT - Myslím, že už jsem ti říkal, že přicházím v míru!!!....... Já se bavil, děti taky. Něco málo tomu chybělo, ale co se dá dělat, jako celek to funguje. DIALOG: HAWK (Steve Zahn) - Hele, nechcete nás unést? GARY (Rob Corddry) - Tohle mi neděláme. HAWK - Oni opravdu přišli v míru, to je úžasný............. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (8)

  • Když se ve 46´ Scorch (Brendan Fraser) podepisuje na podlahu u mírového štítu, jsou vidět podpisy těch, co na něm už pracovali, např. Riddick, Marvin, Spock, Alf, Wall-E, Yoda, Ratchet a spousta dalších. (darrek007)
  • Film byl produkován již od roku 2007. Kvůli soudním sporům však byl dotočen až v roce 2013. (Terva)
  • Jedná se o první film od společnosti Rainmaker Entertainment, který byl v kinech uveden ve 3D rozlišení. (Cheeker)

Reklama

Reklama