Reklama

Reklama

VOD (1)

Kevin Costner září v Disneyho snímku McFarland, USA, dojemném filmu jeho oblíbeného žánru sportovních dramat, založeném na skutečném inspirativním příběhu outsiderů triumfálně překonávajících obrovské překážky. Když trenér Jim White přijede učit na střední školu, kterou navštěvují především Latinoameričané, poměry nejsou nejjednodušší. Když však trenér objeví výjimečné běžecké schopnosti chlapců, věci se mění. Kromě jejich talentu to je síla rodiny, vzájemné oddanosti a pracovní morálky, která je transformuje do šampionů přespolního běhu a pomáhá jim dosáhnout jejich vlastního amerického snu. Zažijte tuto povzbudivou oslavu lidského ducha v dramatu McFarland, USA. (Filmbox)

(více)

Videa (48)

Trailer 1

Recenze (165)

Rudinsky 

všechny recenze uživatele

Schematický športový doják z dielne najväčšieho filmového molocha na svete, ktorý nie je úplne prvoplánový? Stalo sa. Na Disney príjemne nekorektne realisticky zobrazená odvrátená stránka amerického sna. K tomu sympatický Costner, pachuť "podľa skutočnej udalosti" a overený cit pre funkčné veľkoplátnové emócie pani režisérky. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Ke sportovní pohádce týmu outsiderů z mrzkých sociálních po(d)měrů se přidává ještě ta o idylickém zapadnutí středostavovské americké rodiny do bodrého městečka McFarland, obývaného (nejspíš výhradně) družnými, do úmoru dřícími mexickými imigranty. Dívá se na ni hezky, divák všem těm hodným lidem dobré vůle ze srdce fandí, přestože z ní klišovitost, hladivost a tendenční obroušenost jen čiší. ()

Reklama

sochoking 

všechny recenze uživatele

No...hoši v teplákovke na konci filmu vypadali skôr ako mexickí break danceri, než bežci...Ale kto má rád bodyguarda, behanie po kopcoch, horúce slnečné počasie, makačku na kapustovom poli hned' od samého rána, burritos a štipľavé prdy po fazuliach, ten si príde určito na svoje. ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

Tradiční Disneyho sportovní pohádka v klasicky slušivém kabátku. Costner je pro podobné role jako zrozený a není se co divit, že i další o(b)sazenstvo kolem něj se podařilo zvolit vhodně. Příběh umí upoutat a tak se i přes veliké množství klišé dá hodnotit nadprůměrně. Sice jen mírně, ale nadprůměrně. 60 % Oblíbená část- Joseho školní práce ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Silno motivačné. Po dopozeraní som mal chuť vybehnúť minimálne na Vinohrady a cestou spať očesať nejaké pole aspoň plné kukurice. Mexikánci síce hrdo spievali národnú hymnu USAA, ale gény nezapreli. Páčilo sami, že tam nebol žiadny neger, ktorý by to povyhrával, ale ostalo to na domácej pôde. U Costnera mi chýbala nejaká silná motivačná reč, ale z budúcich gangstrov vykresal cezpoľných bežcov s výdržou a odhodlaním. Prelínajú sa tam rôzne línie, postavy si taktiež svoje užijú a to teplo priam až cítite. Lepšia motivačka podľa true story. 3 z 5 ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel dva dny v zemědělské oblasti v blízkosti Camarillo Premium Outlets na Ventura Boulevard. (007.)

Reklama

Reklama