Reklama

Reklama

Extrémní rychlost

  • Francie Overdrive (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Film vypráví příběh dvou bratrů, zlodějů aut, kteří cestují za novou zakázkou na jih Francie, kde se dostanou do hledáčku místního zločineckého bosse. Zloději Andrew a Garrett Fosterovi (Scott Eastwood a Freddie Thorp) se specializují výhradně na nejdražší luxusní auta. Byli najati na krádež nádherného Bugatti z roku 1937 v hodnotě několika miliónů eur a tak za touto zakázkou směřují na jih Francie. Ale Jacomo Morier (Simon Abkarian), místní zločinecký boss a majitel Bugatti, je chytí a nebere to vůbec na lehkou váhu. Výměnou za své životy budou muset oba bratři ukrást auto Morierovu úhlavnímu nepříteli Maxi Klempovi (Fabian Wolfrom) – a to nejen nějaké auto, Morier chce, aby Klempovi ukradli jeho nejcennější auto, Ferrari 250 GTO z roku 1962. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (7)

Trailer 4

Recenze (103)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $7,793Tržby Celosvetovo $9,646,000▐ Mixnúť Rýchlo a zbesilo + Dannyho parťákov sa vždy nemusí podariť podľa fádnych predstáv. Vsadiť len na pekné tváričky, takmer nehercov, nejakých trochu drsňákov a postaviť to na plno suchých kecov spadá len do priehľadnej rutiny. Máme tu aspoň v celku slušný vizuál, pekné lokácie, autá. Ináč len zbytočný šunt. /40%/ ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem světová odbornice na auta (viděla jsem všechny díly Rychle a Zběsile) a ráda pářím Nýd Fór Spýd či Grand Turismus, nemohla jsem si tenhle film v kinech nechat ujít. Vlastně kecám, ani jsem nevěděla, že to v kinech šlo a že to existuje jsem zjistila dnes, respektive včera, když sem si to omylem stáhla místo shemale porna. No co, když už se to krčilo na ploše, bylo mi trapný to hned mazat a tak jsem na to jukla během sušení THC. Díky tomu jsem zjistila, že známej herec a rejžisér Clint VýchodníDřevo má syna Scotta. Důležitá informace co mi v mozku zůstane možná i do dokončení tohoto komentáře, kde jste se zatím dozvěděli hovno, takže k filmu - Exkrementní rychlost není taková sračka, jak tu místní populace poukazuje (promiň Lucjen, víš že Tě lovýskuju) a jako výplach mozku, nebo toho co Vám v dutém prostoru hlavy zbylo, to docela dobře funguje. K vidění je několik vymazlených aut kromě škodovky, hrajou tam pěkný holky, akce i reakce je docela dost, dialogy jsou krásně o hovně a tak nějak to odsejpá až ke scéně kdy za sebou hrdinové pálí mosty, nebo teda odpálí most. Dále je k vidění čelní sračka s kamionem nebo boční sračka s autobusem, zběsilé honění (aut) , pár blitek s průjemnou cholerografií...co víc si přát? Asi dost, ale na jedno mrknutí nebo jako kulisa k romantické šukačce v poloze zezadu (ať vidíte na obrazovku oba) je to docela dobrý. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Takové umírněnější Rychle a zběsile a nemyslím to pejorativně. Leckoho totiž může štvát sci-fi nádech posledních dílů nepochybného předobrazu tohoto filmu a toho mnohem umírněnější podoba krádeže nádherných, starých a nebesky drahých aut bude dozajista bavit. Já jsem jeden z nich. Ačkoliv tempo občas koliduje mezi nudou a opravdovým adrenalinem, skvěle se podařilo využít nádherné lokace prosluněné Francie a charisma Scotta Eastwooda, který sice nepochybně nebude nikdy takovou hvězdou jako jeho otec, ale mně jeho herectví celkem baví (ironií je, že v Rychle a zběsile se příliš nepředvedl a producenti si ještě dvakrát rozmyslí, jestli mu ještě v nějakém blockbusteru dají šanci. Dvojku bych si dal, tam už bude hrozit kino..pár automobilových nadšenců se v mém friendlistu najde, takže tímhle kouskem se neprohloupí. ()

Phietros 

všechny recenze uživatele

Od samého začátku se tu nemohlo počítat s kvalitou rychle a zběsile. Film mi utekl v kině a po shlédnutí doma, jsem byl nakonec rád. Příběh je hodně slabej, zápletka ještě horší a celkově je to taková vykrádačka 60 sekund s tváří Fast and Furious. Když bych hodnotil podle obsazenosti herců, lokace a aut ve filmě, tak vše bylo na jedničku. Ve výsledku průměr, který nenadchne, ale úplně neurazí. Pro příznivce benzínu samozřejmě povinnost vidět! 55% ()

Yoshimitsu 

všechny recenze uživatele

Když máte lásku ke krásným luxusním automobilům navíc když se, zde vyskytují staré legendy jako je: (Shelby Cobra 1964, Mustang 67, BMW 327) a podobné vzácné kousky, tak si to prostě chcete pustit a podívat se na ně. Samozřejmě je to vykrádačka 60 sekund a z části Fast and Furious, dějová linka bez duše milión předvídatelných zvratů a ta jejich vyvedená partička, uff. Už jsem rád, že trajekt je naložený a grázl okradený. Dávám 35% ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Andrew (Scott Eastwood) řídí ve filmu BMW řady 6 Gran Coupé. Garrett (Freddie Thorp) má na začátku BMW M3, při akci na letišti pak jezdí BMW řady 4 Convertible. Morier (Simon Abkarian) má Maserati Quattroporte, jeho bratranec Porsche 911. (FIAT 500)

Reklama

Reklama