Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlas Česko Slovenska je zcela nový, unikátní projekt, jehož jediným cílem je objevit ten nejlepší hlas v obou zemích. Osobní koučové z řad uznávaných osobností českého a slovenského showbyznysu si vyberou své talenty a dovedou je až k vítězství. Poprvé v historii hudebních soutěží nezáleží na vzhledu ani na věku, ale pouze na pěveckém talentu. The Voice of je původem holandská televizní show, za kterou stojí mediální magnát a producent John de Mol. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (349)

movieband 

všechny recenze uživatele

Ta 1* je akorát za Vojtka a trochu aj za Davida. Tidle dva to dycky nejak probrali. Neměli jen trapné kecy o tom, jak jim zajistí kariéru (viz. Rytmus), ale mluvili normálně a nejenom, že splňovali tu povinnost porotce (Dara, Rytmus, Michal, Pepa), ale dokázali oživit ty řeči o kariéře taky vtipem a různými zajímavýma vsuvkami. Jinak je to sutěž jak každá jiná. ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Další zbytečná pěvecká soutěž (beztak je to pouze mírně pozměněná SUPERSTAR). Ze čtverice koučů nemám rád ani jednoho, ale i tak je to výrazně méně otravné a otupující než reality show typu HOTEL PARADISE nebo některé české seriálové "perly" (ORDINACE, CESTY DOMŮ aj.). Při sledování tohoto člověk aspoň necítí fyzickou bolest a nemá pocit, že se mu někdo snaží provést lobotomii... 50 % ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Dám jednu hvězdu za Michala Davida, který asi jako jediný může soutěžícím opravdu něco nabídnout. Rolincová půjde stejně brzo za katr, Rytmus leda tak někomu slabšímu nakope do…a Vojtek by měl začít přemýšlet, jak navrátit Kabátům jejich „zašlou slávu“ – teda především v mých očích, protože jejich poslední věci stojí za…Kdyby raději začala Nova a ostatní stanice natáčet konečně něco nového a hlavně pořádného! ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Divím se jaký to má úspěch 11% je na takovou sračku nějak moc ne??? Hlavně mi to přijde jako hovadina, že je nikdy předtím ti 4 pitomečci(Michal David mi tak nevadí ale zklamal mě, že se k tomuhle vůbec nechal umluvit asi má málo peněz..)neviděli, protože vždycky to bylo a BUDE o vzhledu. Neříkejte mi, že byste si poslechli album od naprosté šeredy. Třeba se najdou tací ale to nechme na později. Leoš Mareš jako moderátor-znovu?Proč???To jako tahle příšerná země nemá jiného moderátora? Zase nějáká sračka, kterou někde obšlehli takže teď nás tím budou krmit. Díky bohu,že já se na tu televizi tak často nedívám a naštěstí teď ani nebudu mít delší dobu možnost :-). ()

salahadin

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jen upoutávku a už se mi chtělo zvracet...... nebudu hodnotit, nicméně "kvalitu" tohoto dotočného škopku si dovedu živě představit. Ale protože nejsem masochisticky laděný klient blíže nejmenovaných salonů, nevím, proč bych si měl něco takového vůbec představovat.... PS: Mareš ještě žije??? ()

Galerie (5)

Zajímavosti (4)

  • Kouči v americké verzi se stali například popová diva Christina Aguilera nebo frontman kapely Maroon 5 Adam Levine. (MaroMaro)
  • V Holandsku, kde byla show uvedena premiérově v lednu 2011, se stala jedním z do té doby nejúspěšnějších televizních projektů v historii a přilákala k obrazovkám přes 3 miliony diváků. (MaroMaro)
  • První díl vidělo 1,5 milionu lidí starších patnácti let. Největší zájem vzbudil v kategorii mladých žen ve věku 15–24 let, kde dosáhl podílu na sledovanosti 66,26 procenta. (rakovnik)

Reklama

Reklama