Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlas Česko Slovenska je zcela nový, unikátní projekt, jehož jediným cílem je objevit ten nejlepší hlas v obou zemích. Osobní koučové z řad uznávaných osobností českého a slovenského showbyznysu si vyberou své talenty a dovedou je až k vítězství. Poprvé v historii hudebních soutěží nezáleží na vzhledu ani na věku, ale pouze na pěveckém talentu. The Voice of je původem holandská televizní show, za kterou stojí mediální magnát a producent John de Mol. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (349)

InJo 

všechny recenze uživatele

Další zbytečná pěvecká soutěž (beztak je to pouze mírně pozměněná SUPERSTAR). Ze čtverice koučů nemám rád ani jednoho, ale i tak je to výrazně méně otravné a otupující než reality show typu HOTEL PARADISE nebo některé české seriálové "perly" (ORDINACE, CESTY DOMŮ aj.). Při sledování tohoto člověk aspoň necítí fyzickou bolest a nemá pocit, že se mu někdo snaží provést lobotomii... 50 % ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Přiznám se,že jsem viděl jen dva díly,zbytek jsem musel vzdát,protože můj mozek mi dal ultimátum-buď on nebo Hlas.V sítu castingu uvízl zbylý plankton po Superstar,porota je částečně směšná(Rytmus a Darinka,Pepa Vojtek) a částečně odporná(Michal David),ještě tady chybí Těžkej Pokondr a Maxim Turbulenc.Hnus! ()

Reklama

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Myslím, že mé dojmy dokázala dostatečně vystihnout snad většina komentářů, které zde jsou. Když se dívám na ty postupující, říkám si, že jsem to vlastně mohla zkusit taky. Vždyť k postupu člověk vůbec nemusí umět nijak extra zpívat, nemusí mít talent, či zajímavý hlas a osobnost. Z těch co jsem viděla, mě zaujalo možná tak pět lidí, ale nebyl tam nikdo, kdo by svým hlasem dokázal bořit skály. Ale vždyť o to vlastně ani nejde, že. Stačí "zapět" nejnovější popový hit a všichni porotci nadšeně tleskají, vykřikují a skládají obdivné pochvaly. Co na tom, že to zní příšerně a soutěžící se ještě mnohdy chovají afektovaně v dojmu, že jsou velkými zpěváky. Vrcholem pro mě bylo, když jsem viděla, čí podobu to má Rytmus na tričku. Chudák Al Pacino, čeho se to jen dočkal... Kdyby jen věděl, že je přitisknut na hrudi člověka takového kalibru, který o sobě směle tvrdí věci jako "Já som king of pop" či "Já rozumiem mladým a spolupracujem jen s kvalitou." ()

Beastmaster4 odpad!

všechny recenze uživatele

Další patolízalskej pořad nutící nám další exoty s pěveckým talentem. Prachy nejsou snad na nic kolem nás, ale na tyhle zhovadilý pořady jo. V pořadí už ani nevím kolikátej pořad, kde se zas hledá někdo výjimečnej. Nejhorší nebo možná nejabsurdnější na celý týhle šaškárně je, že si ti chudáci opravdu myslí jaký jsou zpěváci. A proč ne, když je o tom přesvědčuje porota složená z takovejch pěveckejch odborníků :-D. Jediný čemu prospějete sledováním a SMSkováním je Marešovo peněžence, aspoň si za vaše prachy může zas prolejt hrdlo na nějaký párty nebo si pořídit nový fáro. Absolutně pak nerozumím tomu, jak může nějaká Rolincová a Rytmus hodnotit něčí zpěv. Dara skončila se zpěvem se Zvonky štěstí a Rytmus může ukazovat tak akorát to svoje tetování, což je asi všechno, čím je zajímavej. Oba rozumí zpěvu asi jako koza petrželi. ()

AllShallFall odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je opravdu z těch největších píčovin absolutní vrchol. Nejlepší je však to, že v křeslech sedí opravdu ti, co jsou na urovní slávy všech celebrit, úplně ta největší spodina. No "úplně" jsem z nich vedle. Míša David..no budiž. Vojtek...také ještě. Ale pička Darinka a cigoš " Rytmus - Řiťhnus" Tyhle dva debilové si nezaslouží ani sedět v tom smradlavém křesle a už vůbec ne rozhodovat o tom, kdo bude mít slávu a kdo ne. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (4)

  • Kouči v americké verzi se stali například popová diva Christina Aguilera nebo frontman kapely Maroon 5 Adam Levine. (MaroMaro)
  • První díl vidělo 1,5 milionu lidí starších patnácti let. Největší zájem vzbudil v kategorii mladých žen ve věku 15–24 let, kde dosáhl podílu na sledovanosti 66,26 procenta. (rakovnik)
  • V Holandsku, kde byla show uvedena premiérově v lednu 2011, se stala jedním z do té doby nejúspěšnějších televizních projektů v historii a přilákala k obrazovkám přes 3 miliony diváků. (MaroMaro)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno