Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupinka soutěžících se pokusí dobýt legendární pevnost Boyard. V několika náročných disciplínách musejí ukořistit klíče a indicie, aby měli co nejlepší výchozí pozici pro závěrečné získání zlatého pokladu... (oficiální text distributora)

Recenze (140)

GlaDOS 

všechny recenze uživatele

Už je to nějaká doba, co jsem se jako malý prcek dívával na francouzskou verzi a tak jsem se na vysílání Coolu těšil, dokud jsem nezjistil, že se jedná o britskou verzi. Ta umělá blondýna nedokáže spasit trapné macho chování Boyarda a toho senilního čaroděje ve věži. Originál je originál. Važně nechápu, proč Cool vysílá tenhle čaj. 2. série je trochu lepší, Boyard už není takové pako a i moderátorka vypadá přirozeněji, než ta voskově silikonová Barbie #1. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jsem viděl první a zároveň poslední díl, na který se kdy podívám. Hrozně mě to sralo. Nevěřím, že se tenhle nesmysl někomu vůbec líbil v dobách seriálu vytyčených. Natož dnes. Je to zastaralé, ubohé, umělé a hlavně nekonečně debilní. Soutěže nestojí za nic stejně jako celý seriál. Něco pozitivního ale také najdu. Jednak za zmínku stojí pěkná hudba. A především tenhle nesmysl nahradil na COOLu Survivor. Takže v době od 19:20 - 20:20 až do další série Survivor nejsem otrokem televize, což je fajn. Na výsledném hodnocení to však nic nemění. ODPAD! ()

Reklama

Chen 

všechny recenze uživatele

Byť respektuji to, že každý más svůj názor, tak odpady a jedna hvězdička jsou tedy zatraceně mimo mísu. Mně osobně nevadí ani drsný Boyard (někdy je docela vtipný) a ani moderátorka, je příjemně mateřská (a tím nemyslím, že je velmi dobře uzpůsobena kojení) a přátelská. Ne, není to dokonalý odraz francouzského originálu, ale kdyby byl, tak by zase plno lidí peskovalo, že je to dle kopíráku. Jen profesor je pro mě zklamáním, jeho pokusy o to být vtipný jsou úplně mimo. Pokud jde o dobu trvání jednotlivých dílů, tak je to taková "lite edice", ale já se bavím. ()

Duoscop 

všechny recenze uživatele

Slabý odvar původní Fort Boyard jednoho z nejlepších soutěžních pořadů své doby. Zmizel otec Fura, Paklíč a celkové také kouzlo a atmosféra, kterou rozhodně nenahradí soutěžící kteří často vypadají jako by právě slezli z modního mola. Jednu hvězdu dávám za začínající znělku která jako jediná zůstala nezměněná. ()

LencaN 

všechny recenze uživatele

Obnovit Boyard sice bylo fajn...je to super zábavná a napínavá soutěž...ale tahle britská verze mě od sebe odpuzuje především svými moderátory. Teda který odborník na zábavní průmysl tyhle dva angažoval, tomu by patřil metál za blbost a tupost. Jedna moderátorka - Barbie v živé podobě, jen ještě víc přifouknutá, zcela jistě jí v hlavě chybí nějaká kolečka nebo přebývají a akorát se přemístili na hrudník? :D Druhý moderátor - pche :D jo, když si někdo myslí, že chlapík, který akorát všem nadává a je arogantní až běda, že by ukázal známku humoru či nějak přispěl ke zvýšení hodnoty téhle soutěže...kdepak, marná snaha něco takového vůbec hledat. Asi měl vypadat cool a jako frajer, ale u mě se akorát ztrapňoval. Moderátoři byli zkázou pro Pevnost Boyard, zasloužila by si někoho profesionálnějšího. Navíc mi všechno přijde až příliš ukřičené. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (4)

  • Stavba pevnosti začala za vlády Napoleona v roce 1801 a trvala 56 let. Je široká 31 metrů, dlouhá 61 metrů a vysoká 20 metrů. (Ficik)
  • Kvůli natáčení byla v roce 1990 přistavěna na západní straně plošina 20x20 metů, která na místě zůstala dodnes. (Ficik)
  • Heslo k získání zlata má pokaždé 5 písmen. (Illuminare)

Reklama

Reklama