Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupinka soutěžících se pokusí dobýt legendární pevnost Boyard. V několika náročných disciplínách musejí ukořistit klíče a indicie, aby měli co nejlepší výchozí pozici pro závěrečné získání zlatého pokladu... (oficiální text distributora)

Recenze (140)

phoorecek odpad!

všechny recenze uživatele

Bože bože, co se to točí na tom světě. Blonďatá, kozatá, věčně se smějící moderátorka, jenž vydává skřeky velice podobné skřekům z pavilónu opic v ostravské ZOO a běhá po hradě se soutěžícími v podpadkách, aby se vůbec vešla do záběru se ZLÝM OTCEM FÜHREREM kterému zapoměli říct že hraje záporňáka. Celou tuto skupinku doprovází 2 nevkusní skřeti pravděpodobně bratranci Gluma. A televize C()()L si myslí že zrovna tento pořad je vhodný na páteční večery.NE NE NE, celé špatně,hnus. ()

Krissty 

všechny recenze uživatele

Tahle soutěž mě nebaví ještě víc než všechny ostatní soutěže, ve kterých týmy běhají a plní úkoly.. Ty jako takové nejsou špatné, ale celé to pojetí mě ubíjí.. Vůbec mi to nepřipadá napínavé a nudí mě to.. Nemluvě o naprosto trapných hláškách a příšerném "Kapitánovi" (nebo tak nějak se mu říká), který každou svoji hádanku okecává těmi nejtrapnějšími historkami.. Nebýt něj, byla bych možná schopná dát i vyšší hodnocení.. Ale takhle? To už mě víc baví sbírání zlatých bludišťáků.. ()

Reklama

Kryton 

všechny recenze uživatele

Tato britská verze dnes už kultovní dobrodružné soutěži pevnost Boyard ani nesahá po kotníky Paklíče. Celou tuhle show zachraňuje staré dobré prostředí pevnosti. Jinak už to nemá ono kouzlo a náboj. Rčení "Když dva dělají totéž - není to totéž" se hodí. Hodnocení OST: Dá se vůbec hodnotit pár tónů, které hrají při různých disciplínách? (nehodnotím) ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem na COOLu dva díly a velmi slušně se pobavil. Myslím, že začnu sledovat pravidelně. Originál je mi neznamý, ale musím říct, že anglická verze je velmi, velmi slušná. Ta nádherná pevnost, co tam stojí sama uprostřed moře, může být poctěna takovouto show. Jsou tu příjemní průvodci a postavy a opravdu zajímavé úkoly a vlastně celý námět. Prostě další suprová věc. 60%, ale možná časem zvednu... ()

Naslund 

všechny recenze uživatele

Prckové jsou fajn, ale co to tam probůh nacpali za hlavního chlapa? Od Britů bych čekal, že nebudou vybírat posádku pevnosti rovnou od laciného baru a ani jim nedají převlek. I ty disciplíny mi přijdou tak nějak málo stylové a až příliš bezpečné. Když jsem byl malej, tak jsem se na to díval kvůli napětí a ně kvůli prsaté průvodkyni a nadšení soutěžících. Ale snad se časem polepšej. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (4)

  • Heslo k získání zlata má pokaždé 5 písmen. (Illuminare)
  • Stavba pevnosti začala za vlády Napoleona v roce 1801 a trvala 56 let. Je široká 31 metrů, dlouhá 61 metrů a vysoká 20 metrů. (Ficik)
  • Pevnost se nachází u západního pobřeží Francie na souřadnicích 45°59'59.006"N, 1°12'49.717"W. (Ficik)

Reklama

Reklama