Reklama

Reklama

Hotel Paradise

(pořad)
Reality-TV / Romantický
Česko / Slovensko, 2012, 90x45 min

Obsahy(1)

Nechte se unést do Dominikánské republiky na ostrov La Española, kde se nachází luxusní hotel s kompletním servisem. Na tři měsíce se díky Prima Love ocitnete v dokonalém ráji a budete mít možnost sledovat show plnou dobrodružství, napětí, flirtování a hlavně vznikajících vztahů.
Skupina vyvolených bude bojovat o to, kdo ve vile vydrží nejdéle. Ráj ale netrvá věčně – pro někoho může skončit za týden, někdo si ho bude užívat celé tři měsíce. Každý týden bude muset tropický ráj opustit ten soutěžící, který zůstane na ocet, a tím uvolní místo dalšímu. Na konci pobytu čeká vítězný pár výhra 50.000 eur (1 250 000 Kč).
Do exotického hotelu v Dominikánské republice přijíždí první den pět žen a pět mužů, kteří se nikdy neviděli. Jejich prvním úkolem je seznámit se a vytvořit páry, které spolu budou sdílet postel. Idylku později naruší jedenáctý hráč, který po příchodu do hotelu dostane imunitu a bude na pokoji sám. Když si ho po týdnu nikdo nevybere, bude si vybírat sám – rozbije tedy fungující pár. Kdo zůstane bez partnera, okamžitě opouští hotel. V hotelu nebude nouze o party, přebírání partnerů, randění ani dobrodružství.
O vítězi budou zásadním způsobem rozhodovat také diváci. Je tedy na soutěžících, jak se budou v této show před diváky prezentovat a jak se jim zalíbí.
Hotel Paradise se rozkládá na ploše o rozloze téměř 1000 m2. Přípravné práce na show trvaly vice jak tři měsíce a štáb se bude skládat ze 60 lidí. Celkem bude hotel snímat více než 40 kamer. Zatím se muselo koupit více jak 100 letenek a toto číslo ještě není finální. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (525)

castor odpad!

všechny recenze uživatele

Úspěch Vyvolených je už pořádně zaprášený, takže Prima si houkla a chtěla oslovit diváky dalším veledílem. Jenže tentokrát šlápla pořádně vedle. Prvoplánový casting naznačuje, že novácký Big Brother ani zdaleka nebyl špičkou ledovce.. Kolovrátková nuda, tlachání o ničem od nezajímavých namakaných pornoherců a plastikových blondýn a hlavně – žádný posun v „ději“.. Soutěžící totiž nedostávají žádné úkoly, nemají žádné povinnosti. Takže se jen povalují u bazénu a řeší, kdo má víc nabušené břicho nebo která „kost“ má nejhezčí nos. Samozřejmě střílím od boku, viděl jsem za těch pár týdnů možná tak dohromady hodinu, i tak si ale bohužel nejde nevšimnou mizerné zvukové kvality. Je prapodivně utlumený, takže hluboké myšlenky soutěžících ani kolikrát neslyšíme, navíc při jejich vytříbeném slovníku musí tvůrci každé páté slovo vypípat. Uff.. ()

Deimos odpad!

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 0/10 Děj 0/10 Hudba 1/10 Prostředí 7/10/// +krásné prostředí a úžasný obraz, krásně se na to kouká, snad vhodné jako prezentace při prodeji nějaké TV -show, která tu měla být už dávno, dnes nemá co nabídnout, soutěžící jsou jak z nějaké modelingové agentury, nic na nich není uvěřitelného, jejich chování je pak otřesné a nepochopitelné/// Hotel Paradise mohla být zdatná a zajímavá konkurence pro Vyvolené nebo jiné podobné reality show. Jenže dnes takovýto pořad považuji za ztrátu času. Přesto bych na to možná koukal, kdyby tam dali soutěžící, kteří jsou prostě normální, třeba i jen obyčejní. Jenže to bohužel jede v zažitém trendu napatlaný machýrek a vypatlaná pipina. Takže snad v jiném životě a nebo raději vůbec./// Celkem 15%/// ()

Reklama

Havenohome odpad!

všechny recenze uživatele

Najvtipnejšie pôsobí skutočnosť, že režisér tohto produktu je aktuálne doktorantom na VŠMU, kde mimo iné učí na katedre dokumentárnej tvorby (pokiaľ nie je práve v Karibiku na place!). A úplne najväčšia sranda je, keď sa nechá režisér tohto filmu počuť (povie to dokonca aj v jednom dokumentárnom filme o gýči), že Slepé lásky, alebo aj Obrazy starého sveta sú väčší gýč ako napríklad Farmár hľadá ženu. :) ()

cukorek odpad!

všechny recenze uživatele

Takmer všetko, už bolo spomenuté v predošlých komentároch a ja sa stým úplne stotožňujem, že je to ozajstná sračka na základe sexu medzi jednotlivými protagonistami, ktorý majú na istých častiach tela veľa oproti bežným ľuďom (silikónové kozy a steroidové svaly) a v istých častiach menej málo ako bežní ľudia (prázdno v hlave). ()

hous.enka odpad!

všechny recenze uživatele

TOHLE JE ODPAD. Omlouvám se všem reality show, které jsem označila jako odpad. Anebo ne. Tohle není odpad, tohle je ŽUMPA. Proboha - kdo může sledovat klubko dvacetiletých, kteří - s vidinou pár melounků - souloží před zraky televizních diváků?? Stačí si přečíst charakteristiky jednotlivých lidí a je hned jasný, jakou úroveň tenhle pořad má. "Je mi dvacet dva a měla jsem asi sto padesát vztahů." Kecy o tom, kdo s kým intrikuje, kdo má jaký prsa a penisy a navíc půlka pořadu je vypípána, protože mlaďoši mluvěj jak kanálové. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (10)

  • Účastník reality show Leo Beránek sám prohlásil, že do Hotelu Paradise šel jen proto, aby se zviditelnil. (karlik4801)
  • Všechny světové verze Hotelu Paradise se natáčejí v Mexiku. Československá verze, která se filmovala v Dominikánské republice, je tak výjimkou. (..Lucas..)
  • Podle natáčecího plánu bylo od začátku evidentní, že se finále má odehrát v Bratislavě ve studiu, což se vlastníkovi licence, který měl na place svého konzultanta, příliš nezamlouvalo. (Dlee)

Reklama

Reklama