Reklama

Reklama

Hotel Paradise

(pořad)
Reality-TV / Romantický
Česko / Slovensko, 2012, 90x45 min

Obsahy(1)

Nechte se unést do Dominikánské republiky na ostrov La Española, kde se nachází luxusní hotel s kompletním servisem. Na tři měsíce se díky Prima Love ocitnete v dokonalém ráji a budete mít možnost sledovat show plnou dobrodružství, napětí, flirtování a hlavně vznikajících vztahů.
Skupina vyvolených bude bojovat o to, kdo ve vile vydrží nejdéle. Ráj ale netrvá věčně – pro někoho může skončit za týden, někdo si ho bude užívat celé tři měsíce. Každý týden bude muset tropický ráj opustit ten soutěžící, který zůstane na ocet, a tím uvolní místo dalšímu. Na konci pobytu čeká vítězný pár výhra 50.000 eur (1 250 000 Kč).
Do exotického hotelu v Dominikánské republice přijíždí první den pět žen a pět mužů, kteří se nikdy neviděli. Jejich prvním úkolem je seznámit se a vytvořit páry, které spolu budou sdílet postel. Idylku později naruší jedenáctý hráč, který po příchodu do hotelu dostane imunitu a bude na pokoji sám. Když si ho po týdnu nikdo nevybere, bude si vybírat sám – rozbije tedy fungující pár. Kdo zůstane bez partnera, okamžitě opouští hotel. V hotelu nebude nouze o party, přebírání partnerů, randění ani dobrodružství.
O vítězi budou zásadním způsobem rozhodovat také diváci. Je tedy na soutěžících, jak se budou v této show před diváky prezentovat a jak se jim zalíbí.
Hotel Paradise se rozkládá na ploše o rozloze téměř 1000 m2. Přípravné práce na show trvaly vice jak tři měsíce a štáb se bude skládat ze 60 lidí. Celkem bude hotel snímat více než 40 kamer. Zatím se muselo koupit více jak 100 letenek a toto číslo ještě není finální. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (525)

DJ Obelix odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle nemá obdoby. Místo toho, aby Prima raději připravila další sérii VyVolených, kteří měli aspoň celkem sympatický casting (v první řadě, ty další už trochu pokulhávaly), vzali si příklad z nováckého Big Brother a narvali svou nejnovější reality show neuvěřitelnými trotly a bárbínami. A místo uzavřené vily je šoupnou do hotelu kdesi v tropech. Tohle je zatím s přehledem nejhorší reality show, která kdy byla v českých luzích a hájích vysílaná... ()

Phobia odpad!

všechny recenze uživatele

Bordel Hell se mi na TV obrazovce zjevil pouhou nešťastnou náhodou, ale pud sebezáchovy hanebně selhal a nechal mě nevěřícně, s pootevřenými ústy, husí kůží a nutkáním ke zvracení zírat, co všechno se v dnešní "osvícené" době dostane beztrestně na veřejnost. Banda kozatých štětin a svalnatých žužu kreténů má za úkol balit, šukat, hlavně nezůstat singl bez pichu. Riskuju sice, že po mně POMO hodí banán, ovšem charakterizovat tuto česko-slovenskou grcality show nelze bez použití přiléhavého výraziva... nebudu jemnocit adminů zbytečně dráždit a použiji k popisu jedno jediné slovo: kurvačurákpičakokotkundachujmrdkajebákFUJ!!! Jak to jen ještě přiblížit... co vnímáte při pohledu na pářící se psy, případně na nevábné duo houmlesáků rozdávajících si to v prochcaném zákoutí mezi popelnicemi? Takže asi tak! Od spatření tohoto smradlavého, mazlavého sajrajtu budu s udílením odpadů velmi šetřit, vždyť ve srovnání s Bordelem Hell má všechno určitou kvalitu a nesporná pozitiva. 0,0% ()

Reklama

castor odpad!

všechny recenze uživatele

Úspěch Vyvolených je už pořádně zaprášený, takže Prima si houkla a chtěla oslovit diváky dalším veledílem. Jenže tentokrát šlápla pořádně vedle. Prvoplánový casting naznačuje, že novácký Big Brother ani zdaleka nebyl špičkou ledovce.. Kolovrátková nuda, tlachání o ničem od nezajímavých namakaných pornoherců a plastikových blondýn a hlavně – žádný posun v „ději“.. Soutěžící totiž nedostávají žádné úkoly, nemají žádné povinnosti. Takže se jen povalují u bazénu a řeší, kdo má víc nabušené břicho nebo která „kost“ má nejhezčí nos. Samozřejmě střílím od boku, viděl jsem za těch pár týdnů možná tak dohromady hodinu, i tak si ale bohužel nejde nevšimnou mizerné zvukové kvality. Je prapodivně utlumený, takže hluboké myšlenky soutěžících ani kolikrát neslyšíme, navíc při jejich vytříbeném slovníku musí tvůrci každé páté slovo vypípat. Uff.. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Skoro nemám slov. Hlavními hrdinkami jsou krávy s IQ houpacího koně, hlavními hrdiny jsou potom namistrovaní frajírci, o jejichž inteligenci lze taky pochybovat, a vrcholem všeho je nějaká slovenská playmate, která vypadá jako výsledek nepovedené operace chlapa, který se nechal přeoperovat na ženskou. Do toho všeho je zde ještě naprosto odpudivá moderátorka (kde proboha tenhle hnusnej exemplář vyhrabali, to se fakt někomu tahle ženská líbí?), na kterou když se koukám, tak je mi hrozně smutno po vynikající Terezce Pergnerová, na kterou se dalo koukat a byla ten správný typ člověka pro moderování vztahové reality show. Moderátorka tohohle Paradise hotelu vypadá s prominutím jako šlapka, a ani sebelepší šaty na tom nic nezmění. A nyní k osazenstvu hotelu. O inteligenci soutěžících lze docela úspěšně pochybovat. Co jiného si totiž myslet o holce, která má jako první ze všech holek možnost vybrat si z pěti kluků toho, s nímž se chce spárovat, a pak musí divák nějakých deset minut poslouchat, jak hroznýho kluka si vybrala. Holka, vybrala sis ho a nikdo ti ho nenutil, tak teď nekafrej, je to tvoje blbost žes volila rozumem a ne srdcem. A když tam pak ta slovenská playmate říkala divákům něco o tom "já jsem v teple tady, zatímco vy tam mrznete, haha, to bych nechtěla ani za nic", tak už jsem měl nutkání to vypnout. Tak za co nakonec dávám tu jednu hvězdu? Je to za to, že jsem přece jenom v té vile zaznamenal náznak inteligence, a to u páru, který se spároval jako poslední, totiž u Jany a Martina. Ti dva vypadají rozumně, do debat se příliš nezapojovali a myslím si, že povahově se k sobě asi budou hodit a mohlo by jim to dlouho vydržet. Nevím, jestli ten pořad budu sledovat dál, ale vím, že tohle se vážně nepovedlo. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Toto je úplne dno televíznej zábavy. Ani si nechcem predstaviť, že by sa dalo klesnúť ešte hlbšie. No verím, že pri súčastnom trende vývoja reality show sa to v blízkom čase určite niekomu podarí. Zatiaľ však v mojom rebríčku prízemnej primitivity jasne vedie "Hotel Paradise". Toľko hlúpych, namyslených ľudí bez akýchkoľvek morálnych a mravných zásad som pokope doposiaľ nevidel. Ešte aj tá moderátorka, Martina Gavriely, je poriadna kurva. Kiež by ich tam všetkých spláchla do mora nejaká nečakaná tsunami. Veď presne to treba spraviť z každým hovnom. Spláchnuť ho. Hnus. Robí sa mi z toho zle. Nedá sa na to pozerať. Odporný odpad! ()

Galerie (14)

Zajímavosti (10)

  • Natáčení probíhalo tři měsíce v Dominikánské republice v hotelovém komplexu Casa Alegre, jehož hodnota je dvanáct a půl miliónů amerických dolarů. (JoranProvenzano)
  • Soutěžící Zuzana Plačková je Playmate roku 2011. (..Lucas..)
  • Účastník reality show Leo Beránek sám prohlásil, že do Hotelu Paradise šel jen proto, aby se zviditelnil. (karlik4801)

Reklama

Reklama