Reklama

Reklama

Hotel Paradise

(pořad)
Reality-TV / Romantický
Česko / Slovensko, 2012, 90x45 min

Obsahy(1)

Nechte se unést do Dominikánské republiky na ostrov La Española, kde se nachází luxusní hotel s kompletním servisem. Na tři měsíce se díky Prima Love ocitnete v dokonalém ráji a budete mít možnost sledovat show plnou dobrodružství, napětí, flirtování a hlavně vznikajících vztahů.
Skupina vyvolených bude bojovat o to, kdo ve vile vydrží nejdéle. Ráj ale netrvá věčně – pro někoho může skončit za týden, někdo si ho bude užívat celé tři měsíce. Každý týden bude muset tropický ráj opustit ten soutěžící, který zůstane na ocet, a tím uvolní místo dalšímu. Na konci pobytu čeká vítězný pár výhra 50.000 eur (1 250 000 Kč).
Do exotického hotelu v Dominikánské republice přijíždí první den pět žen a pět mužů, kteří se nikdy neviděli. Jejich prvním úkolem je seznámit se a vytvořit páry, které spolu budou sdílet postel. Idylku později naruší jedenáctý hráč, který po příchodu do hotelu dostane imunitu a bude na pokoji sám. Když si ho po týdnu nikdo nevybere, bude si vybírat sám – rozbije tedy fungující pár. Kdo zůstane bez partnera, okamžitě opouští hotel. V hotelu nebude nouze o party, přebírání partnerů, randění ani dobrodružství.
O vítězi budou zásadním způsobem rozhodovat také diváci. Je tedy na soutěžících, jak se budou v této show před diváky prezentovat a jak se jim zalíbí.
Hotel Paradise se rozkládá na ploše o rozloze téměř 1000 m2. Přípravné práce na show trvaly vice jak tři měsíce a štáb se bude skládat ze 60 lidí. Celkem bude hotel snímat více než 40 kamer. Zatím se muselo koupit více jak 100 letenek a toto číslo ještě není finální. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (525)

cukorek odpad!

všechny recenze uživatele

Takmer všetko, už bolo spomenuté v predošlých komentároch a ja sa stým úplne stotožňujem, že je to ozajstná sračka na základe sexu medzi jednotlivými protagonistami, ktorý majú na istých častiach tela veľa oproti bežným ľuďom (silikónové kozy a steroidové svaly) a v istých častiach menej málo ako bežní ľudia (prázdno v hlave). ()

Korbitch odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto mi stačil "rozhovor" dvou totálních kraviček u bazénu. Jen zabučet. Jasně, lebedit si někde v hotýlku bůhví kde, nestarat se o posranou práci, splátky za auto s vědomím, že za pár měsíců tu bude běhat malej Korber, tak si tam taky melu hovna někde ve výřivce a nechám si ho cumlat od nedoučený cukrářky. Nojo, jenže to dělat a nechat na to čumět lidi, to jsou dvě odlišný věci. ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Velká část lidí je na úrovni právě toho odpadu, co tu všichni rozdávají, jak Ježíšek dárky na Vánoce, ale realita je holt taková. V čem je problém? Koncept klasický a prověřený a protagonisté ukazují své já v deseti různých variacích a přetvářkách. Co komu může vadit? Že jsou úplně blbí, občas dobře vypadající, mluví o sexu jako o pití panáku v baru? A jsou snad lidi jiní? Nebuďte naivní. Tohle je jedna z mála show, která si nehraje naprosto na nic a naprosto přímo říká, co chce ukázat a jakou část "reality" vám ukáže. Vždyť i ta krásná upřímnost některých aktérů člověku daruje divákovi (s dostatkem nadhledu) tolik chvil plných smíchu... já se směju skoro neustále, třeba když největší idiot je současně největší magnet na všechny holky, ale moc rád by některé z nich jenom op*chal, po*hcal a kopl do p*dele (jeho slova, viď Leo:)). Ovšem to nejsmutnější je, že ty holky mu na to ještě skočí... a poslední drobnost na závěr, kluci si vybírají podle vzhledu? Kam se hrabou na ženské! PS: nedoporučují lidem s naivní představou o současném vzorku "těch nejhezčích a nejméně chytrých lidí v ČR a SK". Úprava: za druhou půlku hvězda dolů, ty lidi, co přicházeli, neměli žádnou přidanou hodnotu kromě blbosti:)). ()

Tom_Lachtan odpad!

všechny recenze uživatele

to jsem si takhle jednou znovu četl společenstvo prstenu a v tom mi počala téct krev z nosu a protože se při tom moc číst nedá, tak jsem zapnul tv a tam.... No během toho, co jsem se snažil zakrvácet dostatečné množství papírových kapesníků konsternovaně jsem seděl a pozoroval onu sběř, co vyšla z castingů. Možná by si to pár hvězdiček zasloužilo, ale pouze v případě že by: se účastnili zajímaví lidé, najali lepšího střihače, lepší kameramany, režii, Catering, zajistily kvalitnější techniku a hlavně zamořily atmosféru naší planety rajským plynem ()

Herr_Flick odpad!

všechny recenze uživatele

Mrdací realityshow aneb nic horšího jsem neviděl. Pět kokotů s pokérovaným žaludem, jejich jediným úkolem je zasunout a naplno ukázat svoji imbecilitu. K nim pět slepic, abys dostal celý kurník. Třicet deka paštiky na ksichtě, zaschlý jogurt v prdeli, jejich jediným úkolem je roztáhnout, odhalit všechno a předvést vrchol trapnosti. 10 lidí - IQ 114 dohromady. Žaludek se mi svírá při pomyšlení, jakým existencím jdou všechny ty peníze. Potěš koště! ()

Galerie (14)

Zajímavosti (10)

  • Poněkud rozpačité průvodní slovo Martiny Gavrieli bylo po osmi dílech prý i na žádosti diváků nahrazeno mužským hlasem. (JoranProvenzano)
  • Průběh natáčení narušila situace, kdy do areálu hotelu vnikla ozbrojená majitelka se štábem spolupracující společnosti a ohrožovala přítomné na životech. Natáčení finále se poté přesunulo do bratislavských ateliérů. Důvodem byl dluh, který narost až do výše 1 000 000 amerických dolarů. Tracey Cuesta přitom upozornila slovenskou produkci ještě před 5. březnem, kdy se začala show vysílat, že nebude možné natáčení dokončit a odvézt vybavení ze země, pokud bude produkce cokoliv dlužit. (JoranProvenzano)
  • Svou verzi původní americké reality showji verzi má i Izrael, Dánsko, Švédsko, Norsko, Nizozemsko, Maďarsko a Rusko. (..Lucas..)

Reklama

Reklama