Reklama

Reklama

Zebra Khumba byl už od narození terčem posměchů svého stáda, protože se narodil napůl pruhovaný a napůl bílý. Navíc když začalo období sucha, příbuzní Khumbu obvinili, že je prokletý a že je příčinou všech nepříjemností. Stádo v čele s jeho otcem ho tedy vyhnalo. Odvážná, polopruhovaná zebra se vydává do nebezpečného ale zároveň zábavného dobrodružství, aby našel chybějící proužky a získal zpět respekt své rodiny... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (36)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Zebra co se narodila bez poloviny pruhů, buvolice a pštros hledají zázračný pramen kde by mohla ta zebra získat druhou polovinu těch pstruhů po nich tam jde jednooký leopard , který tam a tom místě měl dříve útočiště. Průměrný animák s jednou fekální scénou. P.s. s myšlením nadávat na animáky kde zvířata mluví můžete dávat rovnou odpady snad všem počínaje sérii Madagaskar a konče je třeba Životem Brouka. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Jak se říká poloviční zebře? Zeb?.......... Zebry co hrají fotbal a používají zebří roztleskávačky mě vůbec neberou. Mají až zbytečně lidské chování a zvyky. To že je africká příroda? Jo, dětem se to možná bude líbit, já to těm svým snad ani nepustím, vlastně viděly trailer a moc je to neoslovilo. Já čekal trochu něco jiného. CITÁT - Vetřelci!! Vetřelci!!........... ()

Reklama

Black-star 

všechny recenze uživatele

Příběh polovičního Zebráka, nebo žebráka. Nevím je to takový animák který nepobaví ale ani nepohorší. Khumba je takovým podivínem mezi svými a bohužel i po povýšení na vlastně přivolavače deště zůstává jen podivínem a žebrákem. Pro děti neškodné, ale možná lepší když jim přečtete knížku nebo je pošlete hrát ven než jim pouštět toto - škoda času. ()

Khalia 

všechny recenze uživatele

Lidi, vzpamatujte se. Tohle hodnocení mě rve za srdce. To, že na vás někdo vyplivne animák, který nemá na začátku Disney + Pixar intro přece neznamená, že je to hned béčkové dílo. Animace nadprůměrná, nejvíc mě uchvátila ta africká krajina. To člověk hned dostane chuť se do Afriky mrknout osobně :) Nemluvě o úžasný hudbě, která atmosféru precizně dokresluje. Příběh je snadný, ale přesto originální a nenucený. Možná, že je snímek zaměřený spíše na mladší publikum dle vás, ale řekněte mi, které pětileté dítě by se zasmálo geniální parodii na Labutí jezero :) Některé hlody jsou pro mě nezapomenutelné, anglický dabing je výborný. Nevím, jak je to s českým, ještě jsem neměla tu čest, ale doufám, že brzy mít budu :) Vytýkám jen pár věcí: Něco bych krapet dotáhla, děj i charaktery vedlejších postav, a hudba nebyla na 100% naladěná na Afriku, takže místy mi k filmu neseděla. Ale za mě jasný 4 hvězdy. P.S.: Zajímalo by mě, jestli je příběh inspirovaný nějakou africkou legendou :) ()

Ripley 

všechny recenze uživatele

Bohužel se občas musí natočit celovečerní CGI animák i pro děti předškolního věku,aby si od nich rodiče na zhruba hoďku a půl odpočinuli.Tohle je jeden z nich a má ho na svědomí Jihoafrická animační společnost Triggerfish Animation Studios podobně jako předchozí film Zambezia,který byl pro dospělého diváka o něco málo snesitelnější. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (3)

  • Film je věnován Reinholdu Raulovi, který zemřel 11. února 2006 a byl známý tím, že se snažil znovuobnovit chov guaggů. (Terva)
  • Natáčení probíhalo ve filmovém studiu Cape Town v Jižní Africe. (Terva)

Reklama

Reklama