Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Animovaný film o dvou nejlepších kamarádech, kteří se rozhodnou, že zachrání svého kamaráda. Byl totiž omylem stažen do pekla, k samotnému pánu zla, Satanovi. (wohna)

Videa (2)

Trailer

Recenze (20)

Wade 

všechny recenze uživatele

Věděl jsem do čeho jdu a dostal jsem skoro přesně co jsem čekal. Lehce perverzní humor se skvělou animací. I tak mě ale Hell & Back trochu zklamal protože to určitě není film pro děti a tak mohli přeci jen přitvrdit,ale to je jen můj názor. Rozhodně si i tak zaslouží 4* ke kterým pomohla nejen skvělá animace ale i super namluvení postav. 80% ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Nemálo dobře stylizovaných nápadů. Ano, je tu věrtel sexistických narážek, vulgarismů a kdo ví čeho ještě, kupodivu mi to ale vadilo jen v době před Peklem - pak už mi to nepřišlo tak blbé, protože prostě Peklo. A navíc to bylo tak kulometné, že většina rychle vypškala. Méně vulgarit přes čáru a ty dobré nápady by se prodaly lépe. --- 2,5* ()

Reklama

LencaN 

všechny recenze uživatele

Animace byla super. Nevšední, nápaditá a poctivá. Příběh nebyla žádná sláva. Humor byl infantilní, ubohý, sprostý. Pokud by se daly spočítat věty, ve kterých nebylo něco nechutného, perverzního a úchylného, tak bychom se možná ani nepřehoupli přes číslo deset. Opravdu mi to legrační nepřišlo a tenhle styl humoru nesnáším. ()

mato331 

všechny recenze uživatele

Animák s ratingom R? To sa veru nevidí každý deň. A aby navyše obsahoval humor, ktorý pobaví a nevyvolá zvracanie? To už jeden začína tušiť nejaký háčik. Ale nie. Žiadny háčik tu nie je. Naozaj sa jedná o perfektne nahláškovanú animovanú komédiu, aká tu ešte nebola. Diabol je skvelý, Orpheus tiež a jeho pieseň o "Morning Wood" je snáď najlepší okamih filmu. Jediné, čo nemusí sadnúť každému, je pomerne netypický štýl animácie. Ten trochu nesadol ani mne a možno aj za to hviezdička dole. Trošku, ale naozaj len trošku, zamrzí aj koniec. Inak ale môžem odporúčať. ()

GOTFAN 

všechny recenze uživatele

Naprostá šílenost. Dobré zpracování Dobré hlášky. O humor není nouze, jen škoda toho konce . Bylo to poněkud utahané v druhé polovině ale jinak plné humoru je to celé. A pěkná loutka byla ta co ji dabovala Kunis 💣 jo a ďábel se jim taky povedl . Tyto dvě loutky bych si dal na stůl. Prostě pěkné, vtipné a dobrý dabing. Nějaké volné pokračování by bylo fajn. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • V řecké mytologii Orpheus nedokázal zachránit svou lásku Eurydice před Hádesem. Ve filmu má schopnost zachraňovat smrtelníky z pekla. (kellne)

Reklama

Reklama