Reklama

Reklama

Dva zloději se dostanou do vězení za krádeže aut. Když jim vyprší trest, rozhodnou se znovu spojit své síly a vypracovat plán na únos bohaté paničky, který je má dovést k velkému zisku. Jenže to se parádně přepočítali... (TV Prima)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (61)

Perverz 

všechny recenze uživatele

Totálně pohodový film. Dlouho jsem se nedíval s takovým klídkem, ležíte, čumíte, film si běží.. V půlce se to fajně zvrtne, a dobře se to zamotává. Až opravdu nechápu zdejší hodnocení. Neříkám že je to něco převratného ale tak dobře se na to dívá, a to je jedna z věcí proč se na film čumět. Navíc skvělé herecké obsazení, fajn soundtrack, a parádní atmosféra. A Jennifer Aniston, ta baba jako nestárne nebo co? Ne, prsíčka neukáže.. Rozhodně můžu doporučit, protože tak pohodových filmů moc není. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Tento film je postavený na perfektnom časovaní udalostí a tak trochu na nepredvídavosti. Ústredná dvojka nič moc, ale dokázali vymyslieť plán, získať informácia a rozbehnúť akciu, ktorá sa nie ich pričinením vyvinula úplne inak. Nacistický kamarát tomu tiež nepridal, no. Anistonka výborná, ona jedným výrazom dokáže povedať toľko vecí. Tým že je to krátka, plné rôznych udalostí, dokáže to udržovať pozornosť, nie je to nasilu vtipné, žiadne fekálne humore a podobne. Za mňa prekvapenie a veľmi fajn. 3 z 5 ()

Reklama

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Malej nenápadnej filmeček, ale s tak příjemnou atmosférou, že strčí do vrecka leckterý AAA snímek. Samozřejmě plusem je i ten fakt, že se Life of Crime otírá o Tarantinovu Jackie Brown. A ještě větším plusem je skvělý scénář, neotřelý, kdy až do konce nevíte, jak to vlastně celé skončí, no úplný závěr vyloudil onen úsměv houpacího koníka a vy si řeknete- je to tam :-) K tomu třeba připočíst fajnové herce, hlavně hlavní dvojice Yasiin "Mos Def" Bey - John Hawkes mě hrozně bavila. Ale potěšili o prověření Aniston - Robbins. Nečekat žádné Coenovce a už vůbec žádného Tarantina, ale zabavit to dokáže dokonale. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Překvapilo mě, že existuje film, kde hraje Jennifer Aniston a já ho neviděl. Námět dobrý, tak proč jej nezkusit, že? Nakonec je to teda trošku blbost a všichni se tu chovají jak jantaři. Nicméně Jen to s chutí odpustíte a i když by to za jiných okolností byla ztráta času, s ní ta ztráta času nikdy není stoprocentní. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Ze začátku se toto jevilo jako brilantní promyšlený "thriller" na paty šlapající takovým počinům jako např. Sbal prachy a vypadni. Ovšem v polovině to začalo dost nudit a konec mi přišel laciný, useklý, předvídatelný, unylý, prostě ne ... Jediné lákadlo tady byla J. Aniston, která hrát umí a je stále pohledná. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (4)

  • Film původně chtělo natočit studio 20th Century Fox už v roce 1986 s Diane Keaton v hlavní roli. K uskutečnění však nedošlo, protože námět byl považován za velmi podobný filmu Bezcitní lidé (1986). (gogos)

Reklama

Reklama