Reklama

Reklama

Uběhly dva roky od posledního flámu v Bangkoku. Phil, Stu a Doug žijí poklidně ve svých domovech. Tetování byla odstraněna laserem a rejstřík vymazán. Jediný nespokojený člen party je Alan, který stále postrádá smysl života. Před půl rokem přestal brát předepsané léky a jeho chování nabírá čím dál obludnějších asociálních rysů, které postupně vedou k infarktu a smrti jeho otce. Po pohřbu ho trojice přátel přemluví k pobytu v léčebně. Cestou jsou ale přepadeni mafiány, jejichž šéf si nechá Douga jako rukojmí a ostatním dá časové ultimátum. Musí najít a chytit jejich starého známého Leslieho Chowa, který uprchl z thajského vězení a ukradl 21 milionů dolarů ve zlatě. Podaří se jim ho vystopovat a vrátit ukradené peníze, nebo se to opět nějak zvrtne? (TV Nova)

(více)

Videa (6)

Trailer 3

Recenze (944)

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Nebylo to špatný, pobavilo to (místy) a nostalgie taky udělala svý. Ale už to prostě nebylo ono. Proč? Když se nekalí, tak to není ono - skvělý (nostalgický) konec jest toho důkazem. Někdo si tu pochvaluje, že to aspoň nebylo zas o tom samým, ale já bych teda bral spíš klasiku, s nějakými obměnami (když to šlo ve výborné dvojce, proč ne tady), ale toto prostě nebyl ten pravý Hangover! Ale jinak v pohodě, třeba se ještě dočkáme návratu. Doufám, že ano. Tahle banda není ještě úplně vyšťavená. :-) 65% ()

Hild 

všechny recenze uživatele

To byl tak strašně zbytečný a nudný film. Tvůrci vařili z vody, hlavní zápletka je úplně nesmyslná a do této trilogie vůbec nezapadá. Do komedie má Pařba na třetí hodně daleko, tvůrci se spíše pokoušeli o jakési krimi, v němž mě neskutečně otravoval ten Číňan, byla jsem až překvapená, kolik prostoru mu dali a vyloženě mě to štvalo. Ospalé herecké výkony, takový Bradley Cooer mi po celou dobu přišel, že jeho největší přání během natáčení bylo, ať už je to konečně všechno za ním. No snad už je to celé i za námi, další pokračování už prosím ne, jedničku si ale každopádně pořád ráda někdy pustím. ()

Reklama

liskam 

všechny recenze uživatele

Těžké hodnotit, ještě těžší nějak smysluplně okomentovat tenhle snímek. V první řadě musím říct, že (z mého pohledu) není rozhodně tak vtipný jako dva předešlé díly, i když jsem měl asi tři opravdové záchvaty smíchu. Je i dosti jiný, "dospělejší" z pohledu situací které hlavní hrdinové řeší, což je podle mě jen dobře. Navíc, mi přijde, že i herci hrají o dost lépe, zejména Galifianakis a Jeong. Za mě 75% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,NEEXISTUJE ZAŘÍZENÍ, CO BY DALO TOHODLE TÝPKA DO KUPY“...... /// Pařba začíná bláznivě (a brutálně! Vono celkově se tady se zvířátkama nezachází moc hezky. – poznámka pro členy Ligy na ochranu zvířat, Děti Země a Sdružení Dženo). V hlavní roli tentokrát Alan, jenž vysadil prášky, Chow a – aspoň to tak vypadá, Mexiko. Po sympatickým úvodu se na scéně vobjevuje John Goodman a tempo jde do prdele. Chlapci maj narážečky na předchozí díly, recykluje se stará parta a dokonce i prostředí. Místo ftipu to je ovšem většinou sbírka trapnejch nápadů a místo komedie (melo)drama. Tahle parta totiž víceméně kecá a (spíš více než méně) nudí. Závěrečná ,,mission impossible“, další melodramatická chvilka, a pak další. Co chcete slyšet? Neměla tohle bejt jakási (prachbídná) krimikomedie bez humoru? 100% vím jen to, že tentokrát mám kocovinu spíš já! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Furt nechápu, že z báně frajeři zdrhaj jedině za plakátem. 2.) Hledám Číňana co poslouchá N.I.B. a miluje koks. 3.) Thx za titule ,,fčelí medvídek“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Sklamanie. Nie som si istý či je dvojka lepšia ako toto, ale mám pocit, že áno. Je fajn, že vlčia svorka je späť, ale nápady tvorcov čoraz viac a viac dochádzajú a tak sa vydajú tou najľahšou cestou - nasilu tam napchať čo sa dá, či už je to vtipné alebo nie. Neviem či to tak zamýšľali, ale mňa to rozhodne neoslovilo. Príbeh nie je zlý, ale humor tento krát sklamal na na plnej čiare. Pár krát som sa zasmial, ale keď to porovnám s prvým dielom, tak je to fakt bieda. 60% - 3* ()

Galerie (102)

Zajímavosti (37)

  • S rozpočtom 103 miliónov amerických dolárov je snímka najdrahšia spomedzi dielov trilógie. Jednotka sa zaobišla s 35 miliónmi a dvojka s 80 miliónmi. Čo sa týka zárobkov počas otváracieho víkendu v amerických kinách, stojí na tom najhoršie. Ledva nazbierala 43 miliónov amerických dolárov, kým prvá časť dosiahla sumu necelých 45 a druhá skoro 86 miliónov. (Don Jebal)
  • Ve filmu si opět zahrál i režisér Todd Phillips. Tentokrát postavu platící prostitutce, kolem které letí Chow (Ken Jeong) s padákem. (BigCake)

Související novinky

Statham a Law jako zábavní špióni

Statham a Law jako zábavní špióni

11.03.2014

Komediální hvězda Melissy McCarthy stoupá dál. Sookie z Gilmorových děvčat se nedávno mihla ve Čtyřicítce na krku nebo Pařbě na třetí, její kariéru ale nakoply především dva velké komediální hity.… (více)

Reklama

Reklama