Reklama

Reklama

Uběhly dva roky od posledního flámu v Bangkoku. Phil, Stu a Doug žijí poklidně ve svých domovech. Tetování byla odstraněna laserem a rejstřík vymazán. Jediný nespokojený člen party je Alan, který stále postrádá smysl života. Před půl rokem přestal brát předepsané léky a jeho chování nabírá čím dál obludnějších asociálních rysů, které postupně vedou k infarktu a smrti jeho otce. Po pohřbu ho trojice přátel přemluví k pobytu v léčebně. Cestou jsou ale přepadeni mafiány, jejichž šéf si nechá Douga jako rukojmí a ostatním dá časové ultimátum. Musí najít a chytit jejich starého známého Leslieho Chowa, který uprchl z thajského vězení a ukradl 21 milionů dolarů ve zlatě. Podaří se jim ho vystopovat a vrátit ukradené peníze, nebo se to opět nějak zvrtne? (TV Nova)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (944)

genetique 

všechny recenze uživatele

Partia tvorcov pochopila, že po druhýkrát použiť ten istý kopirák by asi naozaj neprešlo a tak musím hneď na začiatku pochváliť jednoduchý nápad, od ktorého sa odvíjala hlavná zápletka. Postavám sa nič vyčítať nedá a ešte stále dokážu rozochvieť divácke bránice na základe tých istých defektov v ich charakteroch. Pribudol však ťahúň v podobe Johna Goodmana, ktorým bol špičkovou voľbou. Fóry a hlášky si udržiavajú šialenú úroveň, ale ich výbušnosť už stráca na intenzivite. Sem-tam sa podarí dobrý zvrat, no napriek tomu ostáva jednotka neprekonaná. Do záverečných titulkov som mal malú nádej, že odniekiaľ predsa len do tretice vybehne Tyson s tigrom na obojku, ktorý by bol pre mňa tou pomyslenou čerešničkou. Napriek tomu prekvapujúco veľmi poctivá bodka za touto skvelou sériou. 85%. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Určitě kvalitativně lepší, než díl předchozí, ale žádná sláva to teda nebyla, zasmála jsem se jednou, pousmála třikrát, trapně mi bylo jen mírně, ale mě hangoverová série prostě celá připadá tak nějak plytká a bez humoru (ten obsažený mi přijde hrozně nastavovaný a umělý). Svou reálnou kocovinu prostě snáším kolikrát i lépe a to jedna trvá dýl, jak všechny tři filmové dohromady. 50% ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Bohužiaľ, potvrdilo sa mi, že celá séria Hangover má klesajúcu tendenciu úrovne. Jednotka bola priam geniálna, už dávno som sa tak nezabavil, dvojka bola tiež výborná, ale už nedosahovala kvalít jednotky, no a trojka je sklamanie. Nie, nebolo to úplne zlé, našlo sa i pár svetlých momentov a bola i sranda, ale bez "Pařby" to už proste nebolo ono, stratila sa hlavná podstata a pointa filmu. Ostala iba nostalgia. U mňa priemer. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Prvý diel mi neprišiel príliš vtipný a celý príbeh mi pripadal dosť upotený. Avšak určitý šarm som v ňom videl. Čiže som sa zaradil do menšiny, pre ktorú sa nestal Hangover kult. Dvojku som vynechal, avšak spoza rohu na mňa vykukla trojka a ja som neodolal. A mám dojem, že séria dospela do svojho vrcholu. I keď ide o vrchol stále problematický. Dej veľmi rýchlo odsýpa a subjektívny dojem bol niekde na hranici hodinky a štvrť, čo je veľmi dobré odporúčanie. Niektoré vtipy boli veľmi dobre napísané aj zahrané. Problém je však v tom, že častokrát som si povedal, akým spôsobom by mohla byť scéna ešte vtipnejšia. 70% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Zach Galifianakis a Ken Jeung jsou herci, kteří si třetí díl pařby naprosto perfektně kradou celej pro sebe. Stoupá a klesá spolu s nimi. A to je vlastně úplně jedno, že po originální jedničce a dvojce, co je asijskou verzí jedničky, konečně přichází s nějakým novým nápadem. Zach a Ken jsou v tomhle příběhu prostě doma. Jak se Ben v první scéně objeví ve vězení a Zach v té druhé scéně spolu se žirafou, tak máte jasno. Tohle je prostě jejich svět a tam patří. Jenže ne vždycky se Zach a Ben objeví na scéně a ne vždycky to je taková pecka jako na samotném začátku filmu. I tak ale...pobavilo. Nijak zvlášť, ale standard předchozích dílů si tenhle díl udržel. ()

Galerie (102)

Zajímavosti (37)

  • V každém díle trilogie, když se vlčí smečka setkává po kocovině s Mr. Chowem (Ken Jeong), tak je Chow nahý. (Chipsonator)
  • Dva nejdůležitější automobily, které ve filmu můžeme spatřit, jsou Maybach 57 S, kterým jezdí pan Marshall (John Goodman), a upravený Lincoln Town Car V8 (r. v. cca 2003), kterou pan Marshall propůjčil "vlčí smečce". (epicride)
  • Natáčení začalo 10. 9. 2012 v Los Angeles. 8. října 2012 se filmaři přesunuli do města Nogales v Arizoně, které ve filmu zastupuje Tijuanu. Natáčení skončilo v Las Vegas 16. listopadu 2012. (GeusX)

Související novinky

Statham a Law jako zábavní špióni

Statham a Law jako zábavní špióni

11.03.2014

Komediální hvězda Melissy McCarthy stoupá dál. Sookie z Gilmorových děvčat se nedávno mihla ve Čtyřicítce na krku nebo Pařbě na třetí, její kariéru ale nakoply především dva velké komediální hity.… (více)

Reklama

Reklama